2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Katılım
4 Kasım 2011
Mesajlar
5.946
Tepki
3.588
Puan
113
Konum
İstanbul
Gökçe,
Cevap vermeyeyim uzatmayayım diyorum ama bunun için beni tahrike uğraşıyorsun sanırım. Bana hep haklı çıkma çabasındasın diyorsun ama senin de hep son sözü söylemek ve haklı çıkmak çaban yok mu, bir de objektif bak diyeceğim ama....
Beni isnat ettiğin herşeyi, tüm herşeyi, sen önce yaptın, hala yapmaktasın. Sonra da genele yazdım yahu ben niye alınıyorsun diye sıyrılıveriyorsun, bu ilginç. Hafta sonu yazdığın şeyleri senden daha önce de okuduğum için geçmişte yazdıklarını da üzerime alınmakta pek de haksız sayılmadığımı da anlamış oldum ama hadi önce dünkünden bahsedeyim.
Dün yaptığım son nokta olmuş, herkesin yazdığı yazıyı yazmışsın, üstüme alınmışım, buna sevdalıymışım. Yahu yazdığın yazıda direkt beni işaret etmişsin o kadar anlayabiliyoruz, altına “serap” isimli arkadaşınla 30u aşkın yaptığınız yorumda bana yazdığını belki 4-5 yorumunda tekrar ede ede, üstüne basa basa söylemişsin. Okudum Gökçe okudum. Aramızda geçen diyalogu kelimesi kelimesine referans gösterip bana söylediğini belirtmişsin arkadaşına (ki o da üzerine alınmış o ayrı mevzu). Üstelik de bunu okuyan ortak arkadaşlarımızdan bana hiç yazmamış olduğum “Sivas ve Başbağlar olaylarıyla alakalı ne yazdın yahu” diye soru gelmiş. Demek anlayan tek ben değilmişim. Bana yazdığını söylemişsin işte daha alınması mı kalmış? Alınmadım ben okudum okudum. Ben de buna istinaden iletiyi yazdım.
Çünkü altına yazdığın yorumlarla beni kastettiğini söylediğin yazında Sivas olaylarında çarşaf çarşaf bildirim yapıp, Başbağlar olaylarına hiç değinilmediği yazıyordu. Ben Sivas olaylarının içerisinde mezhep gibi hassas bir mevzu olduğundan ve bu hassasiyete uygun tartışma yapabilecek kadar olay detaylarına hakim olmadığından hiç yorum yapmamayı seçtim. Hatta bir ileti paylaştım, sonra dedim hayır sen sil bunu, biri kalkıp birşey yazsa Alevi arkadaşların var alevlendirirler konuyu. Sildim. Başbağların senesi zaten ertesi gün ona da girmedim, iki olay ilintili olduğu için.
Ben bunu olayları çarptırmak olarak görüyorum. Kimse kusura bakmasın.
Sonra sildiğini gördüm iletini, ben de sildim.
Ki beni acıları yarıştırmakla suçlarken, ben senin de karşıt acı olarak nitelendirdiğin konularda yazdığını hatırlamıyorum.
Gelelim Ali İsmail hk yazdıklarıma. İletide senle alakalı HİÇ ama HİÇ birşey yok. Olay Eskişehirde bir üniversite öğrencisinin başına geldiği için, ben de orada okuduğum için, üniversite 1. sınıftaki anılarımdan yazdım. Sana en ufak bir atıf yok. Yazıyı yazarken altına kimin/ne yorum yapacağını da bilmediğimden sana laf dokundurmak için planlayıp yazmış olamam değil mi? Sonra altına bu konular hakkında bolca sohbetim olduğu, en yakın arkadaşlarımdan birinden yorum gelmiş. Kendisinin dili aynı sen gibi sivridir. Üslubunun sorumlusu da ben değilim. Yorum yazmış, cevap vermişim. Hani sen de bana söylüyorsun ya, tek sen misin böyle yapan da alınıyorsun diye. Hıh. Tam da o. Tencere tava seslerinden tek rahatsız olan sen değilsin, herkes yazıyor, yazdılar. Öznurla da bu konuyla alakalı okuduğumuz ortak bazı yazılar var. Sen bunları biliyor musun? Yok. Bunu da belirtir bir cevap vermek istedim kendisine ve sen kendini düşünmeyesin diye de senin arkadaşına yorumlarında bahsettiğin gibi “evde cocugunun rahat uyumasını düşündüğü gibi” yazmadım ben. “Evde aileleriyle huzurlu oturma haklarını savundukları gibi” yazdım. Huzursuz olduklarını dile getirdikleri için. Öznurla bunun bahsi önceden geçtiği için. Senin varlığından bile habersiz insana seni niye şikayet edeyim ben Allah aşkına :) Kendisi de hiç yadırgamadan cevap verdiğine göre demek içinde başka bir diyalog var. Niye yorumlarında sevinç 1 ay önceki diyalogtan kelimeleri birebir kullandı diyorsun? Kullanmadım ki!
E ben de bunu anlamıyorum, senin üslubun alaycı istediğini yazıyorsun,herkes sineye çekmeye mecbur.Ben en yakın dostuma kendi alanımda fikir belirtemiyorum. Nasıl yani? Şimdi herşeyi ben üzerime alınıyorum öyle mi?
Bana arkadan laf giydirmeyi seçtiğimi söylüyorsun. Yahu ben alındığımı belirttiğim mesajlarının altına direkt yorum yaptım. Dile getirdim. Ne oldu sonucu var mı? Her yazdığımda seni düşüneyim, ay şu Gökçe de bi yazsa da alınsam diye bekleyeyim diye de bir derdim yok.
Ama senin tarzın da bu Gökçe. Sen de isim vermeden giydiriyor da giydiriyorsun. Sonra da sana yazmadım diyorsun. Ya hafta sonu yazdığın iletiyi bana yazmışsın işte şimdi niye yazmadım diyorsun. Foruma ilk yazdığın uzun yazıda bak yine üstüne alınmaması gerekenler alındı sana yazmadım lilacsa yazdım dedin (yanılmıyosam tarihi 25/06), 10 gün sonra littlesunshine’a lilacs ve babuşa yazdım o yazıyı dedin. E hani bana yazmamıştın?
Başka bir konu. Daha önce kardeşine kuzeninle tartıştığımı söylemiş, sataşan benmişim gibi bir algı oluşturmuştun ki bana yine soruldu, niye tartışma açtığım ortak arkadaşlarımız tarafından. Maksadın bu algıyı oluşturmak değilse de oluşturmuşsun. Ben kardeşine yada senin herhangi bir akrabana sataşmadım. Senin sayfanda senin iletin altına yorum yazdım. Kardeşin gelip “Gökçeye söylemeyeceksin bunu, bana söyleyeceksin” dedi. Demedi mi Gökçe? Ama yine de sataşan ben mi oluyorum.
Peki sen alındığını üzüldüğünü düşündüğün herkese ulaştığını söyledin. Bana ulaştın mı? Bu tavuk ciğerli sözünün beni ne sebeple yaraladığını oradaki hassasiyetimin ne olduğunu, olayın siyasi boyutu haricinde başka bir boyutu olduğunu öğrendin mi? Hayır. Arayacağım demene rağmen. Tamam no.lar yoktu, bana sorabilirdin.
Adım attığını ama buna cevap vermediğimi söylüyorsun. Facebokta, arabayla alakalı iletimin altında bir yorumun var, bir de burda yazdıkların. Sen ulaşman gerekenlere telefonla ulaştığını belirttikten sonra ben bunları neden adım olarak algılayayım.
Lütfen ben rica ediyorum, forumda ben yazmak istemediğimi belirttim bu konuda daha da önce. Arkadaşların bu konuda yargı merci, hakem pozisyonunda olmasını istemiyorum. Burası şikayet makamı değil. Lütfen burda benim hakkımda yazma. Konuşmak istersen, telefonlaşabiliriz. Ben kimseyi ne düşman belledim, ne zıt belledim.
Simurganka ve aslıyla da kırgınlıklar oldu. Aslının fikrini bilmiyorum ama Özlemin görüşü belli. Bak ben onun silmedikleri arasındaki tek karşıt fikirliyim. Bu birşey ifade ediyor mu? Sorunlar Konuşup çözüldü. Karşıt fikre tahammülsüz değilim yani.
Ben isnat ettiğin üzere itişme meraklısı da değilim. Ama benim de sizler gibi kutsallarım var. Konuşmayacaksak, belki bunlarla alakalıdır de geç ama burdan yazma lütfen.
 
OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Katılım
4 Kasım 2011
Mesajlar
4.084
Tepki
2.452
Puan
113
Yaş
40
Konum
Samsun
bı yerde sızınle de ayrılıyoruz sanırım.

sız mutlak doğrunun tamamen kendi düşünce tarzınıza uyduğu ınsanlara aıt olduğunu belırtıyorsunuz. yorumlarınız o yönde. hala bana özlem dıyorsunuz, hala kardeşin agır konuştu dıyorsunuz. hala bunca yapıcı mesajı şuraya dahı yazdığım halde bana, agır konuşuyosun bacım dıyorsunuz.

oysa ben ne yazarsam yazayım karsı tarafta bunu ustune alınma sevdalısı bı arkadaş var onu yok sayıyorsunuz. ben çok yoruldum. çok yıprandım. özellikle bugun olan son noktaydı. :) binlerce uyesı olan bı sıteye yazdığım yazıyı kendı sayfamda paylaşmam bile sevıncın ustune alınmasına neden olmuş :)))

kendisindeki gökçe bişi dedı hemen alınayım mağdur olayım tavrı ayrı bi tartışma konusu. benım aklıma pek fazla bişey gelmiyor... bu tavrın altında ne olduğunu sızın goruşunuze bırakıyorum. iletişimde olan sızsınız bana da bı zahmet soylersenız sevınırım.

sıyuuuuuuuuuuu

Bana Özlem diyorsunuz diyorsun da Gökçe, sen Nazo'dan alıntı yapıp "kullanılmak mı, gülüyorum" dersen ben de Özlem konusundan konuşmaya devam ederim, sen onu yazdıktan sonra ben babuş olayına mı atlayacağım şimdi? Kaldı ki bu olay ikinizin arasında, çözebileceğinize de inanıyorum. Ayrıca karşılıklı kırıldığınız noktalar var, birebir diyalog içine de girdiniz. Ama Özlem olayı bununla bir değil, onun yaptığında tamamen düşüncesizlik var, inşallah burdan da okur ve anlar.
 

tansel

Daimi Üye
Katılım
7 Kasım 2011
Mesajlar
2.802
Tepki
1.511
Puan
113
Yaş
42
Konum
Konys
Tansel kaç haftalık oldun şimdi? arada yazsana :) nostalji yaparız, yad ederiz o günlerimizi senin nezninde :)
nasılsın? farklı mı ikinci hamilelik?

Pikem şu an 10 hafta bitti. İlk hamileliğimle o kadar farklıki. Selim çok özlenen çok beklenen bi bebekti , hamileyken bile her dakika onu hissederdim. Şimdi durum biraz farklı. Hamile olduğumu bile unutuyorum Selimin peşinde koşmaktan. Bazen diyorum nasıl üstesinden gelcem 2 çoçuğun. Bide sendede var bendede var bel fıtığı. Onada dikakt etmem gerek.
Sen ne yaptın? Taşındınızmı? Eşin bi üniversite ile anlaştımı?
 

nazo06

Daimi Üye
Katılım
5 Kasım 2011
Mesajlar
1.887
Tepki
1.753
Puan
113
Konum
ankara
canlarım,canım arkadaşlarım...

2 yıldır birlikteyiz...belki bir değiliz ama birlikteyiz...ve ben artık geldiğimiz noktada cok üzgünüm...aramızda cok kırılanlar oldu,cok kıranlar oldu...bende kırdım belki,ve kırıldım da ama artık duralım istiyorum...eskinin hatrına...tüm yazılanları okudum geceden bu yana..herkesin haklı olduğu,haksız olduğu yerler var...insan beşeridir...beşerde,şaşarda...olur...ama geçsin,bitsin artık..şu mübarek günlerin hatrına burda kapatalım konuyu...çözmek istediğimiz sorunları birebir iletişime geçerek çözelim...öncesi olmasın...önce o beni arasın olmasın...

kendi adıma kırdığım arkadaşlarımdan özür dilerim bana dediklerime kırılan olduysa affetsin... ve lütfen herkes buraya ilk buluşma amacımızla yeniden gelsin...

kendi adıma su mesajdan sonra artık diğer meselelerle ilgili tek şey yazmayacağımı söylemek istiyorum...her sabah yada her aksam günün bi saatinde buraya gelicem..sadece dostlarım için iki çift muhabbet için,cocuklarımız için...burayı bırakıp giden ama okuduğunu ummuduğum tüm arkadaşlar şu mübarek günlerin hatrına gelin yeniden birlik olalım....

sevgiyle kalın....
 

nazo06

Daimi Üye
Katılım
5 Kasım 2011
Mesajlar
1.887
Tepki
1.753
Puan
113
Konum
ankara
tansel aşağıda ismin :) napıyosun nasıl gidiyor? ay cok heyecanlı seni gördükçe aklıma geliyor yeni bebiş :) cinsiyetini ne zaman öğrencez? acaba selim karnın büyüdüğünde ne yapacak :) ela ile oyun oynarken tişörtümün altına top koyuyorum onu ordan çıkarmaya bayılıyor..bi an hayal ettim şimdi...selim ne yapacak acaba?
 

pikecan

Daimi Üye
Katılım
11 Kasım 2011
Mesajlar
2.300
Tepki
1.884
Puan
113
Konum
Kıbrıs
Pikem şu an 10 hafta bitti. İlk hamileliğimle o kadar farklıki. Selim çok özlenen çok beklenen bi bebekti , hamileyken bile her dakika onu hissederdim. Şimdi durum biraz farklı. Hamile olduğumu bile unutuyorum Selimin peşinde koşmaktan. Bazen diyorum nasıl üstesinden gelcem 2 çoçuğun. Bide sendede var bendede var bel fıtığı. Onada dikakt etmem gerek.
Sen ne yaptın? Taşındınızmı? Eşin bi üniversite ile anlaştımı?

Allah tamamına erdirsin Tanselcim, valla kız hamileyim dedigin andan itibaren nasıl duygulandım, Rabbimin mucizesi o kadar büyük ki..

hep diyorlardı ikinciyi daha kolay yada rahat geçiriyosun diye belki dogrudur :) Laylaya ve Nazoma sormak lazım...tabii şimdi sana da :)

belfıtıgı zor cidden umarım daha rahat geçer bu sefer...
biz daha taşınmadık ama çok az kaldı çok yoruluyorum bugünlerde o yüzden :)
canlarım,canım arkadaşlarım...

2 yıldır birlikteyiz...belki bir değiliz ama birlikteyiz...ve ben artık geldiğimiz noktada cok üzgünüm...aramızda cok kırılanlar oldu,cok kıranlar oldu...bende kırdım belki,ve kırıldım da ama artık duralım istiyorum...eskinin hatrına...tüm yazılanları okudum geceden bu yana..herkesin haklı olduğu,haksız olduğu yerler var...insan beşeridir...beşerde,şaşarda...olur...ama geçsin,bitsin artık..şu mübarek günlerin hatrına burda kapatalım konuyu...çözmek istediğimiz sorunları birebir iletişime geçerek çözelim...öncesi olmasın...önce o beni arasın olmasın...

kendi adıma kırdığım arkadaşlarımdan özür dilerim bana dediklerime kırılan olduysa affetsin... ve lütfen herkes buraya ilk buluşma amacımızla yeniden gelsin...

kendi adıma su mesajdan sonra artık diğer meselelerle ilgili tek şey yazmayacağımı söylemek istiyorum...her sabah yada her aksam günün bi saatinde buraya gelicem..sadece dostlarım için iki çift muhabbet için,cocuklarımız için...burayı bırakıp giden ama okuduğunu ummuduğum tüm arkadaşlar şu mübarek günlerin hatrına gelin yeniden birlik olalım....

sevgiyle kalın....


Nazom valla al bende de o kadar... önümüze bakalım, tekrar kendimizi hatırlayalım..

hepimiz insanız hatalar yapıyoruz yapacagızda...hiçkimse %100 haklı degil olamazda...

ama bende diyorum gelin yeniden birlik olalım...
 

tansel

Daimi Üye
Katılım
7 Kasım 2011
Mesajlar
2.802
Tepki
1.511
Puan
113
Yaş
42
Konum
Konys
canlarım,canım arkadaşlarım...

2 yıldır birlikteyiz...belki bir değiliz ama birlikteyiz...ve ben artık geldiğimiz noktada cok üzgünüm...aramızda cok kırılanlar oldu,cok kıranlar oldu...bende kırdım belki,ve kırıldım da ama artık duralım istiyorum...eskinin hatrına...tüm yazılanları okudum geceden bu yana..herkesin haklı olduğu,haksız olduğu yerler var...insan beşeridir...beşerde,şaşarda...olur...ama geçsin,bitsin artık..şu mübarek günlerin hatrına burda kapatalım konuyu...çözmek istediğimiz sorunları birebir iletişime geçerek çözelim...öncesi olmasın...önce o beni arasın olmasın...

kendi adıma kırdığım arkadaşlarımdan özür dilerim bana dediklerime kırılan olduysa affetsin... ve lütfen herkes buraya ilk buluşma amacımızla yeniden gelsin...

kendi adıma su mesajdan sonra artık diğer meselelerle ilgili tek şey yazmayacağımı söylemek istiyorum...her sabah yada her aksam günün bi saatinde buraya gelicem..sadece dostlarım için iki çift muhabbet için,cocuklarımız için...burayı bırakıp giden ama okuduğunu ummuduğum tüm arkadaşlar şu mübarek günlerin hatrına gelin yeniden birlik olalım....

sevgiyle kalın....


Çok güzel yazmışsın nazom.Burda olmaktaki asıl amacımız bebişlerimizdi. Mesela Ela ne yapıyor nasıl? facede görüyorum ama bi sohbet edemedik.

Tüm dostları güzel günlerin hatrına bekliyorum. Babuşum gelmiyorsun bak sensiz hiç olmaz bilesin...
 

bblau

Daimi Üye
Katılım
4 Kasım 2011
Mesajlar
5.946
Tepki
3.588
Puan
113
Konum
İstanbul
Ben de bu konunun burda bu şekilde gündeme gelmesinden rahatsızım arkadaşlar. Ben de artık bu konuda yazılmasını istemiyorum. Hatta elim ererse daha önce de yaptığım gibi facebook iletilerimi de temizlemeyi düşünüyorum, temizleyeyim ki kimseyi irrite etmesin geçmişe dönük.
Eskisi gibi forumda paylaşım yapabilir miyim bilemiyorum çünkü daha önce de açıkladığım gibi şirketten forumları açamıyoruz. Ya telefondan girmem gerekiyor, ki müdürümle aynı odada oturduğum için bu çok dikkat çekici oluyor artı işlerim de şu dönem hafiflemiş olsa da çok yoğun oluyor genelde. Bir de telefondan güncellemesi de zor oluyor sayfayı, yavaş oluyor. Ya da şirket tarayıcısı haricinde bir tarayıcıdan girmem gerekiyor ki, bu da tüm şirket ortak alanlarına ulaşımımı sekteye uğratıyor.
Ama takip ederim elimden geldiğince. Bazı kırgınlıkların geçmesi zaman alacak diye tahmin ediyorum, ama umarım düzelir.
 

tansel

Daimi Üye
Katılım
7 Kasım 2011
Mesajlar
2.802
Tepki
1.511
Puan
113
Yaş
42
Konum
Konys
tansel aşağıda ismin :) napıyosun nasıl gidiyor? ay cok heyecanlı seni gördükçe aklıma geliyor yeni bebiş :) cinsiyetini ne zaman öğrencez? acaba selim karnın büyüdüğünde ne yapacak :) ela ile oyun oynarken tişörtümün altına top koyuyorum onu ordan çıkarmaya bayılıyor..bi an hayal ettim şimdi...selim ne yapacak acaba?


Nazom geçenlerde bi arkadaşım doğum yaptı ona gittik. Bebeği kucağıma felan aldım Selimde hiç farkındalık yoktu. Bebiş doğduğunda Selim 2 yaşında olcak. O zaman daha iyi anlar. Cinsiyetini bende merak ediyorum. 16. haftada kesin söylerler.
Bu arada facede yazdımmı bilmiyorum son halin çok fitti. Baya kilolar gitmiş.
 

tansel

Daimi Üye
Katılım
7 Kasım 2011
Mesajlar
2.802
Tepki
1.511
Puan
113
Yaş
42
Konum
Konys
Ben de bu konunun burda bu şekilde gündeme gelmesinden rahatsızım arkadaşlar. Ben de artık bu konuda yazılmasını istemiyorum. Hatta elim ererse daha önce de yaptığım gibi facebook iletilerimi de temizlemeyi düşünüyorum, temizleyeyim ki kimseyi irrite etmesin geçmişe dönük.
Eskisi gibi forumda paylaşım yapabilir miyim bilemiyorum çünkü daha önce de açıkladığım gibi şirketten forumları açamıyoruz. Ya telefondan girmem gerekiyor, ki müdürümle aynı odada oturduğum için bu çok dikkat çekici oluyor artı işlerim de şu dönem hafiflemiş olsa da çok yoğun oluyor genelde. Bir de telefondan güncellemesi de zor oluyor sayfayı, yavaş oluyor. Ya da şirket tarayıcısı haricinde bir tarayıcıdan girmem gerekiyor ki, bu da tüm şirket ortak alanlarına ulaşımımı sekteye uğratıyor.
Ama takip ederim elimden geldiğince. Bazı kırgınlıkların geçmesi zaman alacak diye tahmin ediyorum, ama umarım düzelir.

canım az vakittede olsa gel. Yeterki burden kopma. Değerlisin bizler için bunu biliyorsun..
 

adengokce

Daimi Üye
Katılım
10 Kasım 2011
Mesajlar
4.281
Tepki
2.349
Puan
113
Yaş
40
Konum
zonguldak
"]Gökçe,
Cevap vermeyeyim uzatmayayım diyorum ama bunun için beni tahrike uğraşıyorsun sanırım. Bana hep haklı çıkma çabasındasın diyorsun ama senin de hep son sözü söylemek ve haklı çıkmak çaban yok mu, bir de objektif bak diyeceğim ama....
Beni isnat ettiğin herşeyi, tüm herşeyi, sen önce yaptın, hala yapmaktasın. Sonra da genele yazdım yahu ben niye alınıyorsun diye sıyrılıveriyorsun, bu ilginç. Hafta sonu yazdığın şeyleri senden daha önce de okuduğum için geçmişte yazdıklarını da üzerime alınmakta pek de haksız sayılmadığımı da anlamış oldum ama hadi önce dünkünden bahsedeyim.
Dün yaptığım son nokta olmuş, herkesin yazdığı yazıyı yazmışsın, üstüme alınmışım, buna sevdalıymışım. Yahu yazdığın yazıda direkt beni işaret etmişsin o kadar anlayabiliyoruz, altına “serap” isimli arkadaşınla 30u aşkın yaptığınız yorumda bana yazdığını belki 4-5 yorumunda tekrar ede ede, üstüne basa basa söylemişsin. Okudum Gökçe okudum. Aramızda geçen diyalogu kelimesi kelimesine referans gösterip bana söylediğini belirtmişsin arkadaşına (ki o da üzerine alınmış o ayrı mevzu). Üstelik de bunu okuyan ortak arkadaşlarımızdan bana hiç yazmamış olduğum “Sivas ve Başbağlar olaylarıyla alakalı ne yazdın yahu” diye soru gelmiş. Demek anlayan tek ben değilmişim. Bana yazdığını söylemişsin işte daha alınması mı kalmış? Alınmadım ben okudum okudum. Ben de buna istinaden iletiyi yazdım.
Çünkü altına yazdığın yorumlarla beni kastettiğini söylediğin yazında Sivas olaylarında çarşaf çarşaf bildirim yapıp, Başbağlar olaylarına hiç değinilmediği yazıyordu. Ben Sivas olaylarının içerisinde mezhep gibi hassas bir mevzu olduğundan ve bu hassasiyete uygun tartışma yapabilecek kadar olay detaylarına hakim olmadığından hiç yorum yapmamayı seçtim. Hatta bir ileti paylaştım, sonra dedim hayır sen sil bunu, biri kalkıp birşey yazsa Alevi arkadaşların var alevlendirirler konuyu. Sildim. Başbağların senesi zaten ertesi gün ona da girmedim, iki olay ilintili olduğu için.
Ben bunu olayları çarptırmak olarak görüyorum. Kimse kusura bakmasın.
Sonra sildiğini gördüm iletini, ben de sildim.
Ki beni acıları yarıştırmakla suçlarken, ben senin de karşıt acı olarak nitelendirdiğin konularda yazdığını hatırlamıyorum.
Gelelim Ali İsmail hk yazdıklarıma. İletide senle alakalı HİÇ ama HİÇ birşey yok. Olay Eskişehirde bir üniversite öğrencisinin başına geldiği için, ben de orada okuduğum için, üniversite 1. sınıftaki anılarımdan yazdım. Sana en ufak bir atıf yok. Yazıyı yazarken altına kimin/ne yorum yapacağını da bilmediğimden sana laf dokundurmak için planlayıp yazmış olamam değil mi? Sonra altına bu konular hakkında bolca sohbetim olduğu, en yakın arkadaşlarımdan birinden yorum gelmiş. Kendisinin dili aynı sen gibi sivridir. Üslubunun sorumlusu da ben değilim. Yorum yazmış, cevap vermişim. Hani sen de bana söylüyorsun ya, tek sen misin böyle yapan da alınıyorsun diye. Hıh. Tam da o. Tencere tava seslerinden tek rahatsız olan sen değilsin, herkes yazıyor, yazdılar. Öznurla da bu konuyla alakalı okuduğumuz ortak bazı yazılar var. Sen bunları biliyor musun? Yok. Bunu da belirtir bir cevap vermek istedim kendisine ve sen kendini düşünmeyesin diye de senin arkadaşına yorumlarında bahsettiğin gibi “evde cocugunun rahat uyumasını düşündüğü gibi” yazmadım ben. “Evde aileleriyle huzurlu oturma haklarını savundukları gibi” yazdım. Huzursuz olduklarını dile getirdikleri için. Öznurla bunun bahsi önceden geçtiği için. Senin varlığından bile habersiz insana seni niye şikayet edeyim ben Allah aşkına :) Kendisi de hiç yadırgamadan cevap verdiğine göre demek içinde başka bir diyalog var. Niye yorumlarında sevinç 1 ay önceki diyalogtan kelimeleri birebir kullandı diyorsun? Kullanmadım ki!
E ben de bunu anlamıyorum, senin üslubun alaycı istediğini yazıyorsun,herkes sineye çekmeye mecbur.Ben en yakın dostuma kendi alanımda fikir belirtemiyorum. Nasıl yani? Şimdi herşeyi ben üzerime alınıyorum öyle mi?
Bana arkadan laf giydirmeyi seçtiğimi söylüyorsun. Yahu ben alındığımı belirttiğim mesajlarının altına direkt yorum yaptım. Dile getirdim. Ne oldu sonucu var mı? Her yazdığımda seni düşüneyim, ay şu Gökçe de bi yazsa da alınsam diye bekleyeyim diye de bir derdim yok.
Ama senin tarzın da bu Gökçe. Sen de isim vermeden giydiriyor da giydiriyorsun. Sonra da sana yazmadım diyorsun. Ya hafta sonu yazdığın iletiyi bana yazmışsın işte şimdi niye yazmadım diyorsun. Foruma ilk yazdığın uzun yazıda bak yine üstüne alınmaması gerekenler alındı sana yazmadım lilacsa yazdım dedin (yanılmıyosam tarihi 25/06), 10 gün sonra littlesunshine’a lilacs ve babuşa yazdım o yazıyı dedin. E hani bana yazmamıştın?
Başka bir konu. Daha önce kardeşine kuzeninle tartıştığımı söylemiş, sataşan benmişim gibi bir algı oluşturmuştun ki bana yine soruldu, niye tartışma açtığım ortak arkadaşlarımız tarafından. Maksadın bu algıyı oluşturmak değilse de oluşturmuşsun. Ben kardeşine yada senin herhangi bir akrabana sataşmadım. Senin sayfanda senin iletin altına yorum yazdım. Kardeşin gelip “Gökçeye söylemeyeceksin bunu, bana söyleyeceksin” dedi. Demedi mi Gökçe? Ama yine de sataşan ben mi oluyorum.
Peki sen alındığını üzüldüğünü düşündüğün herkese ulaştığını söyledin. Bana ulaştın mı? Bu tavuk ciğerli sözünün beni ne sebeple yaraladığını oradaki hassasiyetimin ne olduğunu, olayın siyasi boyutu haricinde başka bir boyutu olduğunu öğrendin mi? Hayır. Arayacağım demene rağmen. Tamam no.lar yoktu, bana sorabilirdin.
Adım attığını ama buna cevap vermediğimi söylüyorsun. Facebokta, arabayla alakalı iletimin altında bir yorumun var, bir de burda yazdıkların. Sen ulaşman gerekenlere telefonla ulaştığını belirttikten sonra ben bunları neden adım olarak algılayayım.
Lütfen ben rica ediyorum, forumda ben yazmak istemediğimi belirttim bu konuda daha da önce. Arkadaşların bu konuda yargı merci, hakem pozisyonunda olmasını istemiyorum. Burası şikayet makamı değil. Lütfen burda benim hakkımda yazma. Konuşmak istersen, telefonlaşabiliriz. Ben kimseyi ne düşman belledim, ne zıt belledim.
Simurganka ve aslıyla da kırgınlıklar oldu. Aslının fikrini bilmiyorum ama Özlemin görüşü belli. Bak ben onun silmedikleri arasındaki tek karşıt fikirliyim. Bu birşey ifade ediyor mu? Sorunlar Konuşup çözüldü. Karşıt fikre tahammülsüz değilim yani.
Ben isnat ettiğin üzere itişme meraklısı da değilim. Ama benim de sizler gibi kutsallarım var. Konuşmayacaksak, belki bunlarla alakalıdır de geç ama burdan yazma lütfen.[/QUOTE]

KUSURA BAKMAYINNN! NE YAPTIĞIMI BİLMEİDĞİM Bİ SUÇ İŞLEDİM. SONRA DA ÇOK AGIR KONUŞTUM. KUSURA BAKMAYIN.
 

adengokce

Daimi Üye
Katılım
10 Kasım 2011
Mesajlar
4.281
Tepki
2.349
Puan
113
Yaş
40
Konum
zonguldak
tansel mucuk sana da. zatı hassas bı donemden gecıyosun bı de bu saçmalıklara katlanıyosun. kusura bakma. ıyı misin? nasıl gıdıyor?
 

bblau

Daimi Üye
Katılım
4 Kasım 2011
Mesajlar
5.946
Tepki
3.588
Puan
113
Konum
İstanbul
Ben sayfana girdiğimde hala o yazdığın iletiyi göremiyorum gökçe.
Sildin veya engelledin,bi sorun var, yada başka bişiy. Zerre umrumda da değil artık.

Yazmışım da, silmişim de. Senin gerekçelerin vaaaarrr tabi silerken, aman benim olamaz ama! Egosu şişiğim ben :)

Sen yazarsın aklına geleni, istediğini, seninki bana laf sokmak olmaz. Sen çok iyi niyetlisin çünkü. Benim hep ben yapmadım miki yaptı tavrım var ama... Amannnn senin olamaz asla, senin tarzın bu, çekecek herkes! Kezban ben değildim mesela ilk yazına göre (!) onu miki yazmıştı, ama facebooktaki iletinde bildirmiş oldun haddimi, aaa benmişim meğer Kezban :)

Ben seni tanımadığın biriyle çekiştirdim! Ya sen! Aaaaa olur mu ben Serabı çok tanıyorum çünkü :)

Bırak Allah aşkına :) Dinime küfreden bari Müslüman olsa :)

Ben senin sözlerinle bitiriyorum.
Tamam şampiyon, sen haklısın, sen büyüksün, mat ettin beni.Ne güzel laflar soktun.

Bravo ayakta alkışlıyoruz. Ama sen egodan söz etme bari, iyi niyetin bende durduğundan (!) daha da komik duruyor :)
 
OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Katılım
4 Kasım 2011
Mesajlar
4.084
Tepki
2.452
Puan
113
Yaş
40
Konum
Samsun
Kızlar ne yapıyorsunuz Allah aşkına ya :hayir:
Gökçe son yazdığın yazının sonu çok sert gerçekten, alınma ama okuduğumda bunu gördüm. Tabi ki ikinizin de doğru yanlış lafları vardır bu olayda. Ama inan son yazdıkların baya baya dalga geçmek olmuş, üzüldüm.
 

leader

Daimi Üye
Katılım
5 Kasım 2011
Mesajlar
4.700
Tepki
2.416
Puan
113
Yaş
36
Konum
İstanbul
Pesssss!!! Pikemle nazo hatrina bi bakim dedim ama bakmaz olaydim.Saygi yerlerde surunuyor...
COK AYIP! Anaokulu cocugu gibi laf sokup sokup kacilmis neyin derdindesiniz aklim almio neyi paylasamiyosunuz...
Burayi terketmekle ne kadar dogru yaptigimi simdi dahada iyi anliyorum 2kisi yuzunden hepinize sirt donmus gibi hissediyorum ama bu saygisiz cumlelerin gectigi ortamda daha fazla kalinmaz...Hayatimda kendi adima yeterince sorunla cebellesiyorum zaten...birde burda cebellesemiycem.Su guselim sitenin icine etmeyin daha fazlada gusel anilarimiz kalsin...
 

bblau

Daimi Üye
Katılım
4 Kasım 2011
Mesajlar
5.946
Tepki
3.588
Puan
113
Konum
İstanbul
Allahtan son kez yazmıştın bana :) 75. defa son kez yazıyorsun, 76. yı bekliyorum. Daha ne kadar devam edeceksin bakalım. Ben söyliyim, son sözü sen kendin söyleyip de tatmin olana kadar :) Çünkü sen kendin de önceden kabul ettiğin gibi,gayet kibirlisin.
Facebookta da engelle hiç mühim değil de, hala eski günlerin hatırı deme. Eski günlerde çok hatır sayarmışsın gibi.
Sen yapınca hep oluyor çünkü, buna da ben yaptım oldu dersin.
Hakaretlerini de etmişsin, hiç şaşırmıyorum, kötü durmamış.
Ha o laf taşıyanlar var ya, sadece sana taşımıyor onu da bilesin :)
 

bblau

Daimi Üye
Katılım
4 Kasım 2011
Mesajlar
5.946
Tepki
3.588
Puan
113
Konum
İstanbul
Bu arada bana kimse yeter demez sanmıyorum, sana kimse bişey demediğine göre.

Sık sık ama gökçe benı aramadı, ama gokçenın kardeşı çok agır konuştu, hiç bi sey demedı kardesıne dediklerim. Siz de kimseniz çıkın da ortaya ben de bileyim de sık sık sizi rahatsız etmiyim :) Kendimi tutamıyorum ya, hakkaten komedi :) Sık sıkmış :)

Bunları dedikodu gibi yansıtman da niyetinin göstergesi zaten, sanki kardeşine alındığımı, arayacağım deyip aramadığını sana söylemedim :) Bana soran olmuştur niye kırıldığımı, söylemişimdir. Senin gibi ajitasyon yapmadım en azından kendimi sevimli göstermek için :)

 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst