2012 Şubat Anneleri

pikecan

Daimi Üye
Katılım
11 Kasım 2011
Mesajlar
2.300
Tepki
1.884
Puan
113
Konum
Kıbrıs
Pesssss!!! Pikemle nazo hatrina bi bakim dedim ama bakmaz olaydim.Saygi yerlerde surunuyor...
COK AYIP! Anaokulu cocugu gibi laf sokup sokup kacilmis neyin derdindesiniz aklim almio neyi paylasamiyosunuz...
Burayi terketmekle ne kadar dogru yaptigimi simdi dahada iyi anliyorum 2kisi yuzunden hepinize sirt donmus gibi hissediyorum ama bu saygisiz cumlelerin gectigi ortamda daha fazla kalinmaz...Hayatimda kendi adima yeterince sorunla cebellesiyorum zaten...birde burda cebellesemiycem.Su guselim sitenin icine etmeyin daha fazlada gusel anilarimiz kalsin...

Leadercım umarım kendini çook daha çok iyi hissedersin, seni üzen herşey yoluna girer, inşallah bu sıkıntılı günlerde geçer canım ama lütfen kendini çok yıpratma , biraz daha sonra gene gel mutlaka buraya... minnoşa sevgiler öpücükler
 

tansel

Daimi Üye
Katılım
7 Kasım 2011
Mesajlar
2.802
Tepki
1.511
Puan
113
Yaş
42
Konum
Konys
"]Gökçe,
Cevap vermeyeyim uzatmayayım diyorum ama bunun için beni tahrike uğraşıyorsun sanırım. Bana hep haklı çıkma çabasındasın diyorsun ama senin de hep son sözü söylemek ve haklı çıkmak çaban yok mu, bir de objektif bak diyeceğim ama....
Beni isnat ettiğin herşeyi, tüm herşeyi, sen önce yaptın, hala yapmaktasın. Sonra da genele yazdım yahu ben niye alınıyorsun diye sıyrılıveriyorsun, bu ilginç. Hafta sonu yazdığın şeyleri senden daha önce de okuduğum için geçmişte yazdıklarını da üzerime alınmakta pek de haksız sayılmadığımı da anlamış oldum ama hadi önce dünkünden bahsedeyim.
Dün yaptığım son nokta olmuş, herkesin yazdığı yazıyı yazmışsın, üstüme alınmışım, buna sevdalıymışım. Yahu yazdığın yazıda direkt beni işaret etmişsin o kadar anlayabiliyoruz, altına “serap” isimli arkadaşınla 30u aşkın yaptığınız yorumda bana yazdığını belki 4-5 yorumunda tekrar ede ede, üstüne basa basa söylemişsin. Okudum Gökçe okudum. Aramızda geçen diyalogu kelimesi kelimesine referans gösterip bana söylediğini belirtmişsin arkadaşına (ki o da üzerine alınmış o ayrı mevzu). Üstelik de bunu okuyan ortak arkadaşlarımızdan bana hiç yazmamış olduğum “Sivas ve Başbağlar olaylarıyla alakalı ne yazdın yahu” diye soru gelmiş. Demek anlayan tek ben değilmişim. Bana yazdığını söylemişsin işte daha alınması mı kalmış? Alınmadım ben okudum okudum. Ben de buna istinaden iletiyi yazdım.
Çünkü altına yazdığın yorumlarla beni kastettiğini söylediğin yazında Sivas olaylarında çarşaf çarşaf bildirim yapıp, Başbağlar olaylarına hiç değinilmediği yazıyordu. Ben Sivas olaylarının içerisinde mezhep gibi hassas bir mevzu olduğundan ve bu hassasiyete uygun tartışma yapabilecek kadar olay detaylarına hakim olmadığından hiç yorum yapmamayı seçtim. Hatta bir ileti paylaştım, sonra dedim hayır sen sil bunu, biri kalkıp birşey yazsa Alevi arkadaşların var alevlendirirler konuyu. Sildim. Başbağların senesi zaten ertesi gün ona da girmedim, iki olay ilintili olduğu için.
Ben bunu olayları çarptırmak olarak görüyorum. Kimse kusura bakmasın.
Sonra sildiğini gördüm iletini, ben de sildim.
Ki beni acıları yarıştırmakla suçlarken, ben senin de karşıt acı olarak nitelendirdiğin konularda yazdığını hatırlamıyorum.
Gelelim Ali İsmail hk yazdıklarıma. İletide senle alakalı HİÇ ama HİÇ birşey yok. Olay Eskişehirde bir üniversite öğrencisinin başına geldiği için, ben de orada okuduğum için, üniversite 1. sınıftaki anılarımdan yazdım. Sana en ufak bir atıf yok. Yazıyı yazarken altına kimin/ne yorum yapacağını da bilmediğimden sana laf dokundurmak için planlayıp yazmış olamam değil mi? Sonra altına bu konular hakkında bolca sohbetim olduğu, en yakın arkadaşlarımdan birinden yorum gelmiş. Kendisinin dili aynı sen gibi sivridir. Üslubunun sorumlusu da ben değilim. Yorum yazmış, cevap vermişim. Hani sen de bana söylüyorsun ya, tek sen misin böyle yapan da alınıyorsun diye. Hıh. Tam da o. Tencere tava seslerinden tek rahatsız olan sen değilsin, herkes yazıyor, yazdılar. Öznurla da bu konuyla alakalı okuduğumuz ortak bazı yazılar var. Sen bunları biliyor musun? Yok. Bunu da belirtir bir cevap vermek istedim kendisine ve sen kendini düşünmeyesin diye de senin arkadaşına yorumlarında bahsettiğin gibi “evde cocugunun rahat uyumasını düşündüğü gibi” yazmadım ben. “Evde aileleriyle huzurlu oturma haklarını savundukları gibi” yazdım. Huzursuz olduklarını dile getirdikleri için. Öznurla bunun bahsi önceden geçtiği için. Senin varlığından bile habersiz insana seni niye şikayet edeyim ben Allah aşkına :) Kendisi de hiç yadırgamadan cevap verdiğine göre demek içinde başka bir diyalog var. Niye yorumlarında sevinç 1 ay önceki diyalogtan kelimeleri birebir kullandı diyorsun? Kullanmadım ki!
E ben de bunu anlamıyorum, senin üslubun alaycı istediğini yazıyorsun,herkes sineye çekmeye mecbur.Ben en yakın dostuma kendi alanımda fikir belirtemiyorum. Nasıl yani? Şimdi herşeyi ben üzerime alınıyorum öyle mi?
Bana arkadan laf giydirmeyi seçtiğimi söylüyorsun. Yahu ben alındığımı belirttiğim mesajlarının altına direkt yorum yaptım. Dile getirdim. Ne oldu sonucu var mı? Her yazdığımda seni düşüneyim, ay şu Gökçe de bi yazsa da alınsam diye bekleyeyim diye de bir derdim yok.
Ama senin tarzın da bu Gökçe. Sen de isim vermeden giydiriyor da giydiriyorsun. Sonra da sana yazmadım diyorsun. Ya hafta sonu yazdığın iletiyi bana yazmışsın işte şimdi niye yazmadım diyorsun. Foruma ilk yazdığın uzun yazıda bak yine üstüne alınmaması gerekenler alındı sana yazmadım lilacsa yazdım dedin (yanılmıyosam tarihi 25/06), 10 gün sonra littlesunshine’a lilacs ve babuşa yazdım o yazıyı dedin. E hani bana yazmamıştın?
Başka bir konu. Daha önce kardeşine kuzeninle tartıştığımı söylemiş, sataşan benmişim gibi bir algı oluşturmuştun ki bana yine soruldu, niye tartışma açtığım ortak arkadaşlarımız tarafından. Maksadın bu algıyı oluşturmak değilse de oluşturmuşsun. Ben kardeşine yada senin herhangi bir akrabana sataşmadım. Senin sayfanda senin iletin altına yorum yazdım. Kardeşin gelip “Gökçeye söylemeyeceksin bunu, bana söyleyeceksin” dedi. Demedi mi Gökçe? Ama yine de sataşan ben mi oluyorum.
Peki sen alındığını üzüldüğünü düşündüğün herkese ulaştığını söyledin. Bana ulaştın mı? Bu tavuk ciğerli sözünün beni ne sebeple yaraladığını oradaki hassasiyetimin ne olduğunu, olayın siyasi boyutu haricinde başka bir boyutu olduğunu öğrendin mi? Hayır. Arayacağım demene rağmen. Tamam no.lar yoktu, bana sorabilirdin.
Adım attığını ama buna cevap vermediğimi söylüyorsun. Facebokta, arabayla alakalı iletimin altında bir yorumun var, bir de burda yazdıkların. Sen ulaşman gerekenlere telefonla ulaştığını belirttikten sonra ben bunları neden adım olarak algılayayım.
Lütfen ben rica ediyorum, forumda ben yazmak istemediğimi belirttim bu konuda daha da önce. Arkadaşların bu konuda yargı merci, hakem pozisyonunda olmasını istemiyorum. Burası şikayet makamı değil. Lütfen burda benim hakkımda yazma. Konuşmak istersen, telefonlaşabiliriz. Ben kimseyi ne düşman belledim, ne zıt belledim.
Simurganka ve aslıyla da kırgınlıklar oldu. Aslının fikrini bilmiyorum ama Özlemin görüşü belli. Bak ben onun silmedikleri arasındaki tek karşıt fikirliyim. Bu birşey ifade ediyor mu? Sorunlar Konuşup çözüldü. Karşıt fikre tahammülsüz değilim yani.
Ben isnat ettiğin üzere itişme meraklısı da değilim. Ama benim de sizler gibi kutsallarım var. Konuşmayacaksak, belki bunlarla alakalıdır de geç ama burdan yazma lütfen.

haklı çıkma çabası degıl benım ki. ortada haklı haksız davası yok zaten. ortada tamamen senın her konuyu ustune alınıp alaksız bi şekilde hassasıyet gösterme sevdan var. kimseyı konuya hakemlik yapsın dıye yazmadım buraya. gorulsun neden bu kadar takıldığın bu konu nedır ne degıldır dıye yazdım.

gelelim dunku meseleye. ben herkesın yazdığı şeyı yazdım demedım. o'nu sen çenenı degıl zıhıninı aç dıye yazdığında demiştin. ama bunu herkes yayınlıyor dıye. ben, ekşi sözlük gibi binlerce uyesı olan bi yerde kendi hesapımla katlıam hakkında yazdığım yazıyı feysde de kendı sayfama ekledim. orda da yayınladım dedım. yanı yazı benım. herkesın yazdığı bı yazı degıl. yanı bınlerce uyesı olan, " sıvasta olenler yanarak öldü, başbağlardakıler kursunla acı çekmeden... onlara mı acıyım şimdi? denilen bi platforma yazdım ben o ölümleri ayırdınız yazısını. anlıyor musun :) bunu anla bari!

yalan olmasın ertesı gun mü ne, sen arkadaşınla ali hakkında konuşurken bı cümle kullanmışsın. keşke tencere tava sesınden rahatsız olanlar da bu ölümlerden rahatsız olsa dıye. kusura bakma ama, günlerce burada tencere tava sesınden rahatsız olduğumu belırttıgım yazı için benı yedın... kardeşimle tartıştın çok degıl bı kaç mesaj ustte o konuyu okuyabılır herkes. sende bı oku ıstersen. sen tencere tava dediğin an ben doğal olarak üstüme alındım. ki alınma degıl bu, sana demedım dıye kendını kandırma boşuna. ben yapmadım mıkı yaptı tavrına da ayrı bı hastayım.

bende onun üstüne serapla tartıştığım ıletıyı yazdım. ve evet sana yazıldı. ama bak sadece o sana yazıldı. hiç tanımadığım bı ınsanla benım haberım olmadan benım cumlelerımı yazarak ahh vahh dıye kendınce küçük gördüğün o konuyu yıne tekrar dıle getırdığin için yazıldı. . gercı başkaları da rahatsız olmuş da sen de onlara yazmışsın da bılmem ne de. bana maval okuma sevınç. gunlerdır şurda helak oldum. yazılanlar orda, senın mesajların yok ama benımkıler orda duruyor.

kaldı ki, ben kendı feys sayfamdan hıç bı ıletıyı sılmedım ki, kalkıp burda "Ben bunu olayları çarptırmak olarak görüyorum. Kimse kusura bakmasın.
Sonra sildiğini gördüm iletini, ben de sildim" yazıyosun. sen kendını mı kandırıyosun anlamıyorum? orda yazılanlar hiç birini silmedim. kendın yazıp kendın sıldıgın için herkesı de aynı şeyı yapıyor sanıyosun sanırım. tavrım net. yazıp yazıp sılmem. hele hele yorumlarımı falan ortadan kaldırmam sen gıbı.

sıldıgım tek yorum arabayla olan yorumdur o da, benım için sana atılmış bı adımdır, ama hıç oralı olmadığını gördükten sonra silmişimdir. o kadar.

lıdıla ne dedım ben? lıdıl çoğul konuşmuşsun, doğal olarak herkes ustune alınabılır o ılk mesjında dedı, ben de "evet, lılacs bızı sıldıgı için bır o, diğerı de kardeşimle ozur tartışması yaparken ozurle ılgılı bışı yazıp sonrasında sordugumda hayır sana oyle gelmış dıyen sevınç'ın yaptığını yanlış anlamam sonucu sevınç iki" dedım yanı çoğullar dedım. orda gecen başka hiç bi kelımeyı sana demedım.... oyle dedın ya sen. bana degılmiş o, nasıl bı kıbır var ya sızde meselesı. yanlış anlamışım ben. denk gelmiş. hep denk bunlar hep :) ahahhahahahha...

dıyosun ki, ne adım attın ki, bı araba ıletıme yazdın bır de burda yazdıkların... kusura bakma ama hala bunu dıyebılıyorsan senın hakkında sadece bı konuda yanılmadığımı anlıyorum. o da kibir!!!

kibirlisin sevınç inanılmaz pohpohlanmaya alışmış bi tarzın var. bırı senı en yüksekten bırden bı kademe aşağıya ındırdı mi dünyalar başına yıkılıyor. ne yazık. ne komık...

tamam kusura bakma. BEN HATALIYIM. BEN ÇOK HATALIYIM. BEN ÇOK BUYUK EŞEKLIK ETTIM. ŞU DUNYADA BI TEK SANA SOYLENMEYECEK SOZLERI SOYLEDIM (artık neyse onlar hayalinde neler kurduysan) SEN ÇOK BUYUKSUN. BEN ÇOK KÜÇÜKÜĞÜM. CAHILIM BEN. BEN KIMIM Kİ, SENIN KARSINDA BU DENLI LAFLAR EDEBILEYIM.
ÖZUR DILEIRM. KARDEŞIM ADINA DA. KUZENIM ADINA DA. HANİ İLERDE BIRI BI GUN BİŞİ YAZAR ONUN ADINA DA. HATTA SANA HATA YAPAN HERKES ADINA.

GEREKIRSE EVINE GELIR tek ayak ustlerınde durmalarını da sağlarım. tahtaya yaşasın sevınç ablamız yazarlar. belki affedersın.

SENSIN. sen çok haklısın. hep sen haklısın. tekrar tekrar çok özür dılerım.

hadı kal sağlıcakla. bana ıyı niyetten falan bahsetme. sen bahsedınce komık oluyor çünkü artık...

bı yere kadar çekerım var. hep alttan alıp hep o kadar lafı yıyıp bır de ustune ben yapmadım mıkı yaptı tavrını daha fazla çekemeyecem kusura bakma.
şu takıldığın herkese de bır bır soyledıgın benı hiç aramadı olayı da ayrı komık. sen çok aradın çünkü benı. hep aradın ben hıç donmedım tabı sana. kimi arayıp senı aramadıysam artık.

ne çok anlamlar yüklemişsin meğer bana.

nasıl bı egon var ya :)) ahahhahah aklım almıyor. yazık...

bu sana son yazım. [/QUOTE]

Bu zamana kadar bu olaylara dahil olmadım. Gezi olaylarını çok yakından takip edemediğim için yanlış şeyler söylerim diye çekindim. Senin demenle sakin kalmayı tercih ettim. Ama Gökçe bu mesaj babuş için söylediklerin bence çok ağır. Facede bazı şeyler paylaşılmış olabir ama sen ısrarla olayları buraya taşıyorsun. Yazdıkların artık kişisel hakaret bence. Egon şişik felan yani bunları ben babuşun hakettiğinihiç düşünmüyorum. Bende zamanında pikemle nazomla tartıştım. Buraya bi dönem yazmadım. Olurda daha farklı bir söz ederimdiye korktum. İyiki öyle yapmışım, şimdi en azından birbirimize nasılsın diye sorabiliyoruz. Gökçem sen hep ben böyleyimdiyorsun ama olmaz. Biraz usluba biraz yazdıklarımıza dikkat bence..
 

tansel

Daimi Üye
Katılım
7 Kasım 2011
Mesajlar
2.802
Tepki
1.511
Puan
113
Yaş
42
Konum
Konys
BABUŞ bunu sana yazıyorum arkadaşım..

Senden ben çok şey öğrendim. Bilgili ve becerikli olmak, bir o kadar mütevazı olmak. Espiri zekan, anlayışın bence bu topiğin en özel insanlarından yapıyor seni. Ben biliyorum bir çok arkadaşımın seninle ilgili düşüncesi bu.

Simuş gitti ama inanıyorum bigün gelcek, Onuda ne kadar sevdiğimizi biliyorlar. Lilacsda benim için çok değerli. İnşalalh oda bir gün gelir. Tubişim senide çok özlüyorum..
 

bblau

Daimi Üye
Katılım
4 Kasım 2011
Mesajlar
5.946
Tepki
3.588
Puan
113
Konum
İstanbul
BABUŞ bunu sana yazıyorum arkadaşım..

Senden ben çok şey öğrendim. Bilgili ve becerikli olmak, bir o kadar mütevazı olmak. Espiri zekan, anlayışın bence bu topiğin en özel insanlarından yapıyor seni. Ben biliyorum bir çok arkadaşımın seninle ilgili düşüncesi bu.

Simuş gitti ama inanıyorum bigün gelcek, Onuda ne kadar sevdiğimizi biliyorlar. Lilacsda benim için çok değerli. İnşalalh oda bir gün gelir. Tubişim senide çok özlüyorum..

Teşekkür ederim tanselcim onore eden sözlerin için. İnşallah simuş da lilacs da leader da geri gelir. Herkes birbiriyle zaten birebir görüşüyor, yüzyüze yada diğer iletişim araçlarıyla. Burası da dingileşsin inş. ne diyim valla.
 

adengokce

Daimi Üye
Katılım
10 Kasım 2011
Mesajlar
4.281
Tepki
2.349
Puan
113
Yaş
40
Konum
zonguldak
keşke yazdıkların çok agır dedıgınız gıbı karşıt tarafın tahrık gucunu de bıraz dıle getırseydınız. keşke gunlerdır yazıyosun evet okuduk, bışey yazmamışsın neden işlerın bu hale geldıgını, sevıncın sana neden taktığını da anlamadık (işte ona ben kıbırden dıyorum : :) dıyebılseydınız.

ama yok, hala zon yazın çok agır olmuş. evet agır. da o yazya verılen cevaplara da bı bakın??? ha sorun şu ama, sen ılk once yazdın, sen yazdığın için karsı taraf da dıyebılır onda sorun yok. :))

tamam hepınızden ozur dılerım. mesajları da tek tek sıliyorum. aden bıraz rahatsız uyutayım sevıncı de arayacam. bakalım gerçekten derdı ne? benden ne bekledı? bu hayal kırıklığının bu agır affetmem çok hatalısın (kı ne yaptım çok merak edıyorum hakıkaten) kıbrının nedenı ne.
 

tansel

Daimi Üye
Katılım
7 Kasım 2011
Mesajlar
2.802
Tepki
1.511
Puan
113
Yaş
42
Konum
Konys
keşke yazdıkların çok agır dedıgınız gıbı karşıt tarafın tahrık gucunu de bıraz dıle getırseydınız. keşke gunlerdır yazıyosun evet okuduk, bışey yazmamışsın neden işlerın bu hale geldıgını, sevıncın sana neden taktığını da anlamadık (işte ona ben kıbırden dıyorum : :) dıyebılseydınız.

ama yok, hala zon yazın çok agır olmuş. evet agır. da o yazya verılen cevaplara da bı bakın??? ha sorun şu ama, sen ılk once yazdın, sen yazdığın için karsı taraf da dıyebılır onda sorun yok. :))

tamam hepınızden ozur dılerım. mesajları da tek tek sıliyorum. aden bıraz rahatsız uyutayım sevıncı de arayacam. bakalım gerçekten derdı ne? benden ne bekledı? bu hayal kırıklığının bu agır affetmem çok hatalısın (kı ne yaptım çok merak edıyorum hakıkaten) kıbrının nedenı ne.

Gökçe gerçekten arayıp halledebiliyorsanız bu anlaşmazlıkları çözmenize çok sevinirim. Ben bu zamana kadar hiç taraf olmadım ama şu anki düşüncemide paylaşmalıydım.
 

bblau

Daimi Üye
Katılım
4 Kasım 2011
Mesajlar
5.946
Tepki
3.588
Puan
113
Konum
İstanbul
keşke yazdıkların çok agır dedıgınız gıbı karşıt tarafın tahrık gucunu de bıraz dıle getırseydınız. keşke gunlerdır yazıyosun evet okuduk, bışey yazmamışsın neden işlerın bu hale geldıgını, sevıncın sana neden taktığını da anlamadık (işte ona ben kıbırden dıyorum : :) dıyebılseydınız.

ama yok, hala zon yazın çok agır olmuş. evet agır. da o yazya verılen cevaplara da bı bakın??? ha sorun şu ama, sen ılk once yazdın, sen yazdığın için karsı taraf da dıyebılır onda sorun yok. :))

tamam hepınızden ozur dılerım. mesajları da tek tek sıliyorum. aden bıraz rahatsız uyutayım sevıncı de arayacam. bakalım gerçekten derdı ne? benden ne bekledı? bu hayal kırıklığının bu agır affetmem çok hatalısın (kı ne yaptım çok merak edıyorum hakıkaten) kıbrının nedenı ne.

Hala tarzın aynı Gökçe. Pardon da yazdıklarını okuyup boynuna atlamamı mı bekliyordun? Ben sana hakaret içerikli hiç birşey yazmamışken bana bunca saydırıyorsun, acaba ben sana şurdakilerden bir kuple derleseydim, mesela bindörtyüz bilmemkaç kere söyledim ama senin kafan almıyor deseydim, acaba napardın?
Elbetteki önce sen hakaret ettin, ben de ona göre cevap yazdım. Bu böyle senin de buyurduğun gibi. Elbette bu söylenecek ya ne? Kuluz öbür yanağımızı uzatamıyoruz naparsın.
Benim kimseyi affetmem kibirim yok. Örnekleri de var, artık kimseye kendimi ispat etmeye de uğraşamayacağım. Ama sen nasıl yazdıklarındaki iyi niyete inanmıyorum diyorsun, ben de aynını senin için düşünüyorum. Sana yazmadım, genele yazdım vs. bana da inandırıcı gelmiyor. Sen yapınca oluyorsa ben yapınca da olur. Doğanın kanunu, eşyanın tabiatı. Eşitlik.

Burdan herkese de peşinen duyurmuş olayım. 554lü numaram evde bakıcımda duruyor. Aranırsa bende değil.534lü numaram yanımda...
 

adengokce

Daimi Üye
Katılım
10 Kasım 2011
Mesajlar
4.281
Tepki
2.349
Puan
113
Yaş
40
Konum
zonguldak
sevgili spartalılar, demınTansel'le konuştum.

ne yalan soylıyım tansel'le konuşmadan once (kı kendısıne de soyledım ben arıyacam ama alacağım karşılığı bılıyorum dedım,) içimde en ufak bi anlaşılma/anlaşma düşüncesi yoktu. ama tansel'ın hiç öyle olmayacak bak gör gazından sonra çok pis gaza gelip babuşu aradım. sagolsun anlattım dinledi, anlattı dinledim.

karşılıklı konuşunca ortada ne sorun olduğunu dahı bulamadık. karşılklı özürler dılendı... kendı adıma çok pis bı ders aldım. dilimi kesıp atacam çünkü ılk defa başıma gelmiyor bu, ne dersem dıyım illa bırılerı alınıyor. bunların çoğu kendı akrabalarım :) sanıyorum ki, son söylenecek olanı ılk söylememden kaynaklanıyor bu... gıcığım ya ben az ondan :)

burdan da tekrar son günlerde olan olaylar yüzünden herkesten özür dılıyorum. bık bık konuşup başınızı şişirdim. kırıldım kırdım...

babuşla konuşmamız yarım kaldı, ama ortada halledilmeyecek büyük sorunlar kalmadı. ufak tefek kırgınlıklar kaldı dıye umut edıyorum.

dün akşam Allah çarptı beni :) valla bakın, gunlerdır hep alttan alttan alıp yazarken dun zıvanadan çıkıp manyaklaşınca, o derece agır lafları ettim. yatağa yattım ve Allah'ım eger şu olaylarda en ufak bı hatam varsa bana bişey göster dedım.

Aden'in ateşi birden 38.5 oldu. sabaha kadar bu olayı düşündüm. dedım Allah oyle çarpar adamı... (gercı çocuğumla çarpmayaydı ıyıydı ama) sabah kalkıp ilk işin haklı ya da haksız olduğun tum yorumlarını sılmek, sevıncı aramak ozur dıleyıp helallık almak... yaptım, pişman değilim.

helallık alamadım, toplantıya gırdı. akşam alıcam o'nu da. sız de hakkınızı helal edın zilliler. hepınızı opuyorum
 

tansel

Daimi Üye
Katılım
7 Kasım 2011
Mesajlar
2.802
Tepki
1.511
Puan
113
Yaş
42
Konum
Konys
sevgili spartalılar, demınTansel'le konuştum.

ne yalan soylıyım tansel'le konuşmadan once (kı kendısıne de soyledım ben arıyacam ama alacağım karşılığı bılıyorum dedım,) içimde en ufak bi anlaşılma/anlaşma düşüncesi yoktu. ama tansel'ın hiç öyle olmayacak bak gör gazından sonra çok pis gaza gelip babuşu aradım. sagolsun anlattım dinledi, anlattı dinledim.

karşılıklı konuşunca ortada ne sorun olduğunu dahı bulamadık. karşılklı özürler dılendı... kendı adıma çok pis bı ders aldım. dilimi kesıp atacam çünkü ılk defa başıma gelmiyor bu, ne dersem dıyım illa bırılerı alınıyor. bunların çoğu kendı akrabalarım :) sanıyorum ki, son söylenecek olanı ılk söylememden kaynaklanıyor bu... gıcığım ya ben az ondan :)

burdan da tekrar son günlerde olan olaylar yüzünden herkesten özür dılıyorum. bık bık konuşup başınızı şişirdim. kırıldım kırdım...

babuşla konuşmamız yarım kaldı, ama ortada halledilmeyecek büyük sorunlar kalmadı. ufak tefek kırgınlıklar kaldı dıye umut edıyorum.

dün akşam Allah çarptı beni :) valla bakın, gunlerdır hep alttan alttan alıp yazarken dun zıvanadan çıkıp manyaklaşınca, o derece agır lafları ettim. yatağa yattım ve Allah'ım eger şu olaylarda en ufak bı hatam varsa bana bişey göster dedım.

Aden'in ateşi birden 38.5 oldu. sabaha kadar bu olayı düşündüm. dedım Allah oyle çarpar adamı... (gercı çocuğumla çarpmayaydı ıyıydı ama) sabah kalkıp ilk işin haklı ya da haksız olduğun tum yorumlarını sılmek, sevıncı aramak ozur dıleyıp helallık almak... yaptım, pişman değilim.

helallık alamadım, toplantıya gırdı. akşam alıcam o'nu da. sız de hakkınızı helal edın zilliler. hepınızı opuyorum

Ohh be şöyle olun ya.. Şurda arkadaşınız hamile bi benle ilgilenin. Bırakın bu meseleleri. Sana telefonda dedimya inşallah sen ve babuş hamile kalın hemen aman hemen:)
 
OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Katılım
4 Kasım 2011
Mesajlar
4.084
Tepki
2.452
Puan
113
Yaş
40
Konum
Samsun
sevgili spartalılar, demınTansel'le konuştum.

ne yalan soylıyım tansel'le konuşmadan once (kı kendısıne de soyledım ben arıyacam ama alacağım karşılığı bılıyorum dedım,) içimde en ufak bi anlaşılma/anlaşma düşüncesi yoktu. ama tansel'ın hiç öyle olmayacak bak gör gazından sonra çok pis gaza gelip babuşu aradım. sagolsun anlattım dinledi, anlattı dinledim.

karşılıklı konuşunca ortada ne sorun olduğunu dahı bulamadık. karşılklı özürler dılendı... kendı adıma çok pis bı ders aldım. dilimi kesıp atacam çünkü ılk defa başıma gelmiyor bu, ne dersem dıyım illa bırılerı alınıyor. bunların çoğu kendı akrabalarım :) sanıyorum ki, son söylenecek olanı ılk söylememden kaynaklanıyor bu... gıcığım ya ben az ondan :)

burdan da tekrar son günlerde olan olaylar yüzünden herkesten özür dılıyorum. bık bık konuşup başınızı şişirdim. kırıldım kırdım...

babuşla konuşmamız yarım kaldı, ama ortada halledilmeyecek büyük sorunlar kalmadı. ufak tefek kırgınlıklar kaldı dıye umut edıyorum.

dün akşam Allah çarptı beni :) valla bakın, gunlerdır hep alttan alttan alıp yazarken dun zıvanadan çıkıp manyaklaşınca, o derece agır lafları ettim. yatağa yattım ve Allah'ım eger şu olaylarda en ufak bı hatam varsa bana bişey göster dedım.

Aden'in ateşi birden 38.5 oldu. sabaha kadar bu olayı düşündüm. dedım Allah oyle çarpar adamı... (gercı çocuğumla çarpmayaydı ıyıydı ama) sabah kalkıp ilk işin haklı ya da haksız olduğun tum yorumlarını sılmek, sevıncı aramak ozur dıleyıp helallık almak... yaptım, pişman değilim.

helallık alamadım, toplantıya gırdı. akşam alıcam o'nu da. sız de hakkınızı helal edın zilliler. hepınızı opuyorum

Çok çok geçmiş olsun Gökçe. Ama bu olaya bağlama Aden'in ateşlenmesini.Onun hiçbir günahı yok.
Ama inan çok sevindim telefonda konuşmanıza :cistak:
 

bblau

Daimi Üye
Katılım
4 Kasım 2011
Mesajlar
5.946
Tepki
3.588
Puan
113
Konum
İstanbul
Arkadaşlar kafamın içi jöle gibi oldu toparlayıp da yazamazsam, saçmalarsam kusuruma bakmayın. Ben de günlerdir gündeminizi bu şekilde meşgul ettiğim için öncelikle sizlerden özür dilerim.
Telefonda da kendisine söyledim ama, gökçeye de maksadını aşan sözlerim olduysa özür dilerim. Kişi kendi hatasını bazen göremiyor, yada kendi ettiği sözlerin kıvamı kendisine ağır gelmiyor.
Yazılı olarak anlaşılan bir platformda sözler hedefini şaşırıyor, siz yazar yazmaz artık sizin güdümünüzden çıkıyor ve okuyanın insafına ve anlayışına göre şekilleniyor.
Gökçenin de dediği gibi konuştuk, yanlış anlaşılan çok nokta varmış gerçekten. İki tarafın birbirine söylediği şeyler de var elbette. Ak kaşıklık bir durum yok. E tabi, söyleyip de ben yapmadım miki yaptı dediği şeyler de :)
Hafta başından beri değişik bir hal almıştı olay, olan oldu, denen dendi artık. Uzamadığına sevindim. Kırgınlıklar da zamanla soğur diye düşünüyorum.

Gökçenin dediği gibi konuşma yarım kaldı, bir toplantım olacaktı ama heyet gelmedi. Keşke kapamasaymışım. Geri arayayım dedim, apar topar kapadım çünkü, bu öğle arasında hattımı başka bir operatöre taşıma dilekçesi verdiğim için paketlerim de iptal olmuş arayamadım. Yeni hattım açılsın, arayacağım. Doğruyu söylemek, dürüst olmak gerekirse ben de arayacağım demesine karşın aramasını hiç ummuyordum. Tansele de benim tavrımdan emin olduğu için teşekkür ediyorum.
Tüm arkadaşlara da destek ve yapıcı oldukları için teşekkür ediyorum.

Pek toplayamadım kusura bakmayın, yanlış bir söz etmemişimdir inşallah ama, savaştan çıkmışcasına bir yorgunluk ve ağırlık çöktü.

Telefonda da söyledim ama, Adenin ateşlenmesi olayına da çok üzüldüm ve de etkilendim, içim cız etti hakkaten. Kendimi de suçlu hissettim. İnşallah tez iyileşir.
 

asliyrt

Daimi Üye
Katılım
10 Kasım 2011
Mesajlar
2.865
Tepki
1.122
Puan
113
Yaş
39
Konum
Kayseri
yaaa derin bir nefes aldım veee ohhh beee şükürrr dedim çok sevindim kızlar adınıza yaa biz buyuz işte konuştuktan sonra haledilmeyecek ne varki.....


gökçeciğim çok geçmiş olsun yaaa aden'e şimdi nasıl peki kuzu???
 

pikecan

Daimi Üye
Katılım
11 Kasım 2011
Mesajlar
2.300
Tepki
1.884
Puan
113
Konum
Kıbrıs
Ohh be şöyle olun ya.. Şurda arkadaşınız hamile bi benle ilgilenin. Bırakın bu meseleleri. Sana telefonda dedimya inşallah sen ve babuş hamile kalın hemen aman hemen:)

anam cinsiyetede daha var ... ne hissediyosun tansel? erkek mi demiştin? bak banada öyle geliyo ha :) dünyamda tututurmuştumm bakalım şimdi de tutacakmı?

anam saglıklı hayırlı olsunlarda cinsiyetin ne önemi var.... kızda erkekte çok güzel ikisinide güzel tarafları apayrı.. yeterki saglık olsun :)
 

pikecan

Daimi Üye
Katılım
11 Kasım 2011
Mesajlar
2.300
Tepki
1.884
Puan
113
Konum
Kıbrıs
ne zamandır boy - kilo yazmıyoruz ha.. biz en son ne zaman ölçtürdük onu bile hatırlamıyorum ama bizim oglan hep çiroz devamlı çiroz o ayrı :)

geçen amcamlara gitmiştik yengeninde NOyanla aynı ayda bi yegeni var (ablasının torunu) o hep aba altından bana bu da zayıf biraz bakışı atardı .. kadın bile en son şey dedi : '' kaç saattir burda oturuyoruz bu (noyana) 1 dakika durmadı anam bir dakika mola vermedi, nasıl et tutsun çok normal hatta gene kilolu bile bu aksiyona '' dedi :) aman saglıklı olsunda az çiroz olsun önemli degil dedim bende :D

bu da böyle bir anımdı eheheh :D :D
 

tansel

Daimi Üye
Katılım
7 Kasım 2011
Mesajlar
2.802
Tepki
1.511
Puan
113
Yaş
42
Konum
Konys
Arkadaşlar kafamın içi jöle gibi oldu toparlayıp da yazamazsam, saçmalarsam kusuruma bakmayın. Ben de günlerdir gündeminizi bu şekilde meşgul ettiğim için öncelikle sizlerden özür dilerim.
Telefonda da kendisine söyledim ama, gökçeye de maksadını aşan sözlerim olduysa özür dilerim. Kişi kendi hatasını bazen göremiyor, yada kendi ettiği sözlerin kıvamı kendisine ağır gelmiyor.
Yazılı olarak anlaşılan bir platformda sözler hedefini şaşırıyor, siz yazar yazmaz artık sizin güdümünüzden çıkıyor ve okuyanın insafına ve anlayışına göre şekilleniyor.
Gökçenin de dediği gibi konuştuk, yanlış anlaşılan çok nokta varmış gerçekten. İki tarafın birbirine söylediği şeyler de var elbette. Ak kaşıklık bir durum yok. E tabi, söyleyip de ben yapmadım miki yaptı dediği şeyler de :)
Hafta başından beri değişik bir hal almıştı olay, olan oldu, denen dendi artık. Uzamadığına sevindim. Kırgınlıklar da zamanla soğur diye düşünüyorum.

Gökçenin dediği gibi konuşma yarım kaldı, bir toplantım olacaktı ama heyet gelmedi. Keşke kapamasaymışım. Geri arayayım dedim, apar topar kapadım çünkü, bu öğle arasında hattımı başka bir operatöre taşıma dilekçesi verdiğim için paketlerim de iptal olmuş arayamadım. Yeni hattım açılsın, arayacağım. Doğruyu söylemek, dürüst olmak gerekirse ben de arayacağım demesine karşın aramasını hiç ummuyordum. Tansele de benim tavrımdan emin olduğu için teşekkür ediyorum.
Tüm arkadaşlara da destek ve yapıcı oldukları için teşekkür ediyorum.

Pek toplayamadım kusura bakmayın, yanlış bir söz etmemişimdir inşallah ama, savaştan çıkmışcasına bir yorgunluk ve ağırlık çöktü.

Telefonda da söyledim ama, Adenin ateşlenmesi olayına da çok üzüldüm ve de etkilendim, içim cız etti hakkaten. Kendimi de suçlu hissettim. İnşallah tez iyileşir.

Çok ama çok sevindim. Gökçeye dün telefonda söylemiştim bi görüşseniz sorun felan kalmaz diye. Aman böyle olsun. Burası hep böyle güzel sohbetlerle geçsin..
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst