S
SaHiNiM
Misafir
Allahım siteye giremiyorum yeni üyelik almak zorunda kaldım atılmam di mi ama bakın kendim diyom 2. üyeliği aldım şifremi kabul etmiyo mailimi kabul etmiyo
attınız mı yoksa beni ühühühühü
Allahım siteye giremiyorum yeni üyelik almak zorunda kaldım atılmam di mi ama bakın kendim diyom 2. üyeliği aldım şifremi kabul etmiyo mailimi kabul etmiyoattınız mı yoksa beni ühühühühü
ya evden giriyorum işten giremiyorum caps lock falan herşeyi denedim
en son admin'le mailleşiyoduk bu konuda ama yine de olmadı
ben kendi ismimi istiyorummm _HaYaTiM_
ya evden giriyorum işten giremiyorum caps lock falan herşeyi denedim
en son admin'le mailleşiyoduk bu konuda ama yine de olmadı
ben kendi ismimi istiyorummm _HaYaTiM_
gunaydınn kızlarr benimm içinn hala gece gibii. sabaha kadar uyanmayan cocuk bu gece 3 kez uyandı bide hepsinde mama icti. normalde versen iter. hep mıkır mıkırdı. esim cocuk ac kalmıs dedikce uyuz oldum sanki aynı odada yatmıyoruz defne sabaha kadar uyanmaz ki. kaldı 3 kez mama icsin. sıska sıska diyolar cocuguma bide kilolu olursa cok uzulurum. kız cocugu nihayet napcak kiloyu canı yerınde olsun. coookkkk uykumm varr gozum kapanıyo. defne nin yumurtası kaynarken bi size bakayım dedim ama okuyamadım gecmısı. ayyy biter mi bugun:bitter: opt hepinizi
üf 10 msg olmadan özel msg atamıyomuşum
ya ecrinim dişten uyanmıştır sık sık ben deli oluyorum ne yapıcam bilemiyorum ya ben bildim bileli eymen gece 3 kere kalkıyor kaşık maması herşey yedirdim ama ıhhh ıhhh uyanıyor yinede alışmış işte sabahta 7de mutlaka ayakta gece kaçta yatarsa yatsınn ben o yüzden hep senin şu an ki halin gibiyim
bi kaç defa denemiştim çok hırçınlaşıyo biberonu fırlatıp atıyo ağlıyo yalancı emziği tıkıp ağzına uyutıyım diyorum uyuyo 10 dk sonra tekrar aynı işlem mecbur kalıyorum yediğide bari kg yapsa kuzucugumun değcek uyandıgınahoşgeldin hayatım
gece hep aynı saatlerde kalkıyorsa alışkanlık uyanmasıymış lidırcan...eğer gece her uyandığında mama veriyorsan ya da emziriyorsan onları yavaş yavaş kes, azalt yani. bi kitapta okudum bunu, hatta en sonunda su verin diyordu, su içmek için uyanmaya değmez diye düşünür bebekler diyordu
günaydın kızlar,
hamile bir arkadaşım var. Erzurumda görevliydi. eşinin tayini yüksekovaya çıktı. o da aile götürülemeyeceği gerekçesiyle buraya istemişti özür grubundan. olmamışeşi tehlikeli yerde, ondan ayrı, üstelik ailesinden hiç kimsenin olmadığı yerde geçirecek hamileliğini. Allah yardımcısı olsun. çok üzülüyordu geçenlerde görüştüğümde. hatta "bebeğim olmasa nası dayanırdım" dedi, gözleri doldu... çok üzgünüm bu sabah kızlar
hayatım hoşgeldin
leader Tuna da öyle. erken kalkıyor çok ve gece de belli saatlerde uyanıyor
dişlerini kaşımak için emiyo olmasın babuşşş anlattıgın kadarıyla acıkmış olması zor bi ihtimal ben gün içersinde devamlı yogurt,muhallebi çorba veriyorum meyve püresi yapıyorum yatarken muzlu süt yada hımm bisküvüli süt veriyorum uyuyo kalkıncada gece boyu kimi beni emiyo arkasındanda sma mama veriyorum 3-4 kere 120cc içiyo gece gündüz 1 kere yapıyorum biberon maması
hazır kaşık maması göndermişti milupa içindekileri okuyunca vermekten vazgeçip çöpe atmaya karar verdim birsürü kıvam artırıcı kullanmışlar onun yerine kendim yapmayı tercih ettim
meyve püresi veriyorum dışarda iken kazır milupa organiklerden seviyo eşim bide tavuklu pırasalı bir çorba almış onuda denedim bayıldı bu hipp dediğiniz pürelerden ben hiç göremedim
günaydın kızlar...
babuş ben artık hiç 80lik falan vermiyorum mama. 120 oluyor genelde ama 2 gündür 150 yapıyorum, bitiriyor...benim de sabah ve akşam 6dan sonra biberon olayımız...bazen gece kalkıyor, bazen kalkmıyor...bugün kaşık maması vereyim bakalım, ben de hipp çrb aldım dışarı çıkarken bi kez, ama vermedim...bi de onu deneyecem içecek mi...hipp sebze pürelerini hiç sevmemişti, çrbyı içer mi bilmiyorum.
Allahım siteye giremiyorum yeni üyelik almak zorunda kaldım atılmam di mi ama bakın kendim diyom 2. üyeliği aldım şifremi kabul etmiyo mailimi kabul etmiyoattınız mı yoksa beni ühühühühü
Gunaydin canimlar
bende 4 gundur aksam 8 de muhallebi veriyorum muzlu..
Sabah saat 6-6.3o gibi uyaniyo mama iciyo sonra 1 saat daha uyuyo..
Gunduz de veriyorum ben biberon mamasi siz hic mi vermiyosunuz gunduz ?
Diyo ya,gunde en az 5oo ml devam sutu alcak diye,ek gida da 2 cay bardagini gecmicek diye..
günaydın kızlar,
hamile bir arkadaşım var. Erzurumda görevliydi. eşinin tayini yüksekovaya çıktı. o da aile götürülemeyeceği gerekçesiyle buraya istemişti özür grubundan. olmamışeşi tehlikeli yerde, ondan ayrı, üstelik ailesinden hiç kimsenin olmadığı yerde geçirecek hamileliğini. Allah yardımcısı olsun. çok üzülüyordu geçenlerde görüştüğümde. hatta "bebeğim olmasa nası dayanırdım" dedi, gözleri doldu... çok üzgünüm bu sabah kızlar
hayatım hoşgeldin
leader Tuna da öyle. erken kalkıyor çok ve gece de belli saatlerde uyanıyor