maşallah tansel hakikaten küçük bir yatırım kadar varmış kuzucuğun birikimi
biz bugün çrb içmedik niyeyse...kasenin 1/5 ini anca içtik, ardından mama yaptım aç diye...önce onu da içmedi sanırım uykusu vardı, uyuyamayınca 15-20 dk sonra içti, böylece bugün gündüz mama vermiş oldum.
ben de günde 500 cc kadar mama almasına takmış bulunmaktayım, ama içiyor yani o kadar, bazen 450de kaldığı oluyordur da, olsun o kadar da.
meyve kavanozlarını da sevmiyor bu çocuk, ama son iki gündür meyveyi püre yemiyor, yarısını güç bela yediriyorum, gerisinin suyunu süzüp öyle veriyorum.
yoğurt yapmayı kestim araya bayram falan girince, yoğurt vermiyordum ama dün baby mix verdim, özlemiş midir nedir, tamamını yedi günlerdir tamamını bitirdiği tek gıda.
bi de emekleme ile ilgili yazacağım günlerdir yazamıyorum, babuş şu amerikan filmlerinde falan hamile ve bebek sahibi olanların ellerinde olan meşhur bir kitap vardır, "bebeğinizin ilk yılında sizi neler bekler diye" o kitapta da aynen senin dr un dediği yazıyor, emekleme diye bir basamak yokmuş. çocuklar oturur ve yürür diyor orada da. yani emeklemezlerse korkacak bi durum yokmuş, normalmiş