kızlar ben oğlumun derdini çözdüm. Tuna bulamaç kıvamındaki şeyleri sevmiyor. bir süredir şehriyeli tavuk çorbası yapıyorum. bildiğimiz usul, sadece limon suyu ve yumurta terbiyesi eksik. bir de içine havuç rendeliyorum. kolay yesin diye blenderdan geçiriyordum. ağzını kapıyordu. ikidir olduğu gibi veriyorum, yiyor maşallah bir çiğniyor dişsiz ağzıyla görmeniz lazımmmm
kızlarrrrr oğlummm emekliyo şu anda 4 kez peş peşe yaptı :sevindirikasli:
teşekkürler babuşum çok mutlu oldum çok tatlı ya gidişi kaplumbağa gibiOhhh maşallah eymeneee :elif:
bence kendin yap cnm ben güvenemiyorum öle anneannem yaptı bu sene kayınvalidemden yapmış doğal bende çok istersen gönderebilirim sana ama kendininzde tüketceksen yap derimKızlar bu arada sizce kızıma bebek tarhanasını kendim mi yoğursam bebek sitelerinde bebek tarhanası satılıyo ev yapımıymış,ondan mı alsam?
ne dersiniz?
teşekkürler babuşum çok mutlu oldum çok tatlı ya gidişi kaplumbağa gibi
bence kendin yap cnm ben güvenemiyorum öle anneannem yaptı bu sene kayınvalidemden yapmış doğal bende çok istersen gönderebilirim sana ama kendininzde tüketceksen yap derim
Ay canım benim çok teşekkürler. Annem yapıyor her sene de bebeğe ayrı mı yapsam ki dediydim. Ben tarhana manyağıyım
Annem yapmış görümce yapmış geçen sene. Ama görümceninkini beğenmedim yiyemedim. Annem süper yapar :catalbicak:
Selimi göremedim
Defne çok güzel bir kız olmuş maşallah akrobat olacak heralde
Ecrin yalnış hatırlamıyosam cinsiyet öğrenmeye gittiğinde ters duruyordu karnında dimi![]()
Kayra sebze çorbasını ve mercimek çorbasını yemiyor 3 kere denedim ama olmadı bugün yayla çorbası yaptım onu yedi birde
tarhanayı seviyor sizdede aynı sorun varmı?
benim oğlumda tam olmasada emekliyor istediği yere gidiyor birde iki dizinin üstünde durup yaylanması var:kahkaha:
leader, hadi gözün aydın....
babuş, benim annem yapacakmış tarhana...yapmasaydı ben alırdım ki aldım da zaten. ben yapamam çünkü. ben de yağsız tuzsuz yaptım bi kaç kere, beğenerek yedi.
leader, hadi gözün aydın....
babuş, benim annem yapacakmış tarhana...yapmasaydı ben alırdım ki aldım da zaten. ben yapamam çünkü. ben de yağsız tuzsuz yaptım bi kaç kere, beğenerek yedi.
Tarhana Baba'dan mı aldın lilacs?
Bebek tarhanası diye birşey satıyolarmış...
Ben sebze ve tarhana denedim ikisini de yedi laylam.
Yaylayı nasıl yaptın? Ben de vermek istiyorum...
Mercimek vermedim daha hiç...
Selimi göremedim
Defne çok güzel bir kız olmuş maşallah akrobat olacak heralde
Ecrin yalnış hatırlamıyosam cinsiyet öğrenmeye gittiğinde ters duruyordu karnında dimi![]()
Kayra sebze çorbasını ve mercimek çorbasını yemiyor 3 kere denedim ama olmadı bugün yayla çorbası yaptım onu yedi birde
tarhanayı seviyor sizdede aynı sorun varmı?
benim oğlumda tam olmasada emekliyor istediği yere gidiyor birde iki dizinin üstünde durup yaylanması var:kahkaha:
Yavrum yaaayok, migrostan aldım ben, 250 gr cık, içinde baharat falan yok, poşeti atmasaydım tekrar bakardım da kavanoza boşalttım. severek yiyor oğlum, sebze çrb sı yiyor, yayla da yapmıştım onu da yedi maşallah, hatta bazen dışarıda yemek yerken tatmak istiyor, bi kere brokoli çrb içtibizle beraber yesin, bayılıyor
4 y.kaşık yoğurt 1y. kaşığı un yumurta sarısı ve pirinçle yaptım
pişirdikten sonra zeytinyağ çay kaşığının ucuyla nane koydum
blendırdan geçirdim
tuz yasak bari nane ekleyeyimde yayla çorbası olduğu anlaşılsın dedimbenimki resmen kusuyor sebze ve mercimeği 1 ay daha vermeyim
canım Tuna da onları yemiyor. ama sebebini çözdüysem eğer bi daha ki sefer yemesini sağlayabilirim belki. sebze çorbasını hep blenderdan geçirip veriyorum. 2-3 kaşık sonra ağzını kapıyor. bu sefer rendeleyp pişiricem öyle bırakıcam bakalımmm