Kizzzz bebikommmmm benim aslanlar gibi, insan gibi gorunmek icin 10 forma girmek icin 15 kg vermem lazim.. All hepsi feda olsun sana. Kendimi dusunuyosam namerdim:deli:
He ya basladi emeklemeye 1-2 haftaya dusmeden gitmeyi ogrenir. Simdilik attigi 3 diz:deli: halil sezai tiplimmm aaaayyyyy die bagirip duruyoo aksama kadar:kahkaha:
Babusssss valla cok garip bi bebeydii o. Benim kiz 5 aylikti o 3.gozu diktii benimkinee bii konusuyodu bi konusuyodu ne agusu kaldi ne gugusu. Bizim kizzz bakmayincada sinirlenipp bagiriyodu. Anamm cocuga bak sen diyodum ki anasi deyince 1 aylikti dondu yataktan dustu hii didimm bu bebiss baska model. Kanimca su an o emekliyodurr. Defne normal emeklemeye basladiginda o yururanasi da 8 aylikken yurumuss. Kizz konusurkenn anladimm amma hava atmislar bize bea:deli:
slm kızlar nasılsınız??? umarım bir yaramazlık yok geçmişin bir kısmını okuyabildim simuş bebeğin bişi yiğip içmiyomuş çok can sıkıcı bir durum geçmiş olsun doktorun bişi dedimi?sıcak havanın etkisi olabiliir...
bebikom yavrum konak şampuanıyla cbk geçer sanada geçmiş olsun
kızlar oğlum sanırım diş patlatmak üzere dün öğlen vaktinden beridir 38 civarları ateşi paronax fitil veriyorum yarım düşüyo etkisi geçince yine çıkıyo sağlık ocağına gittim sırtını dinledi doktor boğazına baktı hasta değil dedi muhtemelen dişten ateş yapıyo antibiyotik veremem boş yere kullan düşmesse gel diş patlatana kadar ateş yapabilir dedi bu durumu yaşayan varmı aranızda?
slm kızlar nasılsınız??? umarım bir yaramazlık yok geçmişin bir kısmını okuyabildim simuş bebeğin bişi yiğip içmiyomuş çok can sıkıcı bir durum geçmiş olsun doktorun bişi dedimi?sıcak havanın etkisi olabiliir...
kızlar oğlum sanırım diş patlatmak üzere dün öğlen vaktinden beridir 38 civarları ateşi paronax fitil veriyorum yarım düşüyo etkisi geçince yine çıkıyo sağlık ocağına gittim sırtını dinledi doktor boğazına baktı hasta değil dedi muhtemelen dişten ateş yapıyo antibiyotik veremem boş yere kullan düşmesse gel diş patlatana kadar ateş yapabilir dedi bu durumu yaşayan varmı aranızda?
halil sezai tipli mi...:kahkaha::kahkaha::kahkaha: off hic gulcegim yoktu yaaa catladım hee![]()
masallah masallah..herkese anlatma sen yinede nolur nolmaz..Hira yere koyunca yuzustu donuyo direk sonra sıkıldıgında basıyo yaygarayı hic ugrasayım azcık gideyim suruneyim yok..halbuki bende 9 aylıkken yurumusum
bu tembel olcak heralde
dişi çıkanlar diş buğdayı yapcak mısınız
vayyyyyyyyy
azo'm varmısssss.......
bide fikfikci varmıs.........:kahkaha:
dişi çıkanlar diş buğdayı yapcak mısınız
sağolun kızlar doktorumu aradım korkma 2 güne geçmesse getir 39 dereceyi bulursa getir dedi mutlaka diştendir gibime geliyo öksürük burun akıntısı filan varmı die sordu yok dedim deli gibi diş kaşıyoo mız mızz
Nasıl yapılıyor diş buğdayı :S Ya ben yapmam, bize özgü bi gelenek mi bu acepa bu bu nedir buAnlat bakim.
sağolun kızlar doktorumu aradım korkma 2 güne geçmesse getir 39 dereceyi bulursa getir dedi mutlaka diştendir gibime geliyo öksürük burun akıntısı filan varmı die sordu yok dedim deli gibi diş kaşıyoo mız mızz
bize özgü tabii ki benim bile resimlerim var diş buğdayından ben saç fırçasını almışım ama saçımı bile taramam o derece yani
noldu kız hayırdır