2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
İtalyanları çok severim ben. Çok sevimli tiplerdir. İtalyanlarla ortak çalışıyoruz biz, her gün bikaç tanesiyle mutlaka bi işim oluyo.
Canlarım benim, ciao ciao deyişlerine kurban :p

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Kizzzz bebikommmmm benim aslanlar gibi, insan gibi gorunmek icin 10 forma girmek icin 15 kg vermem lazim.. All hepsi feda olsun sana. Kendimi dusunuyosam namerdim:deli:
He ya basladi emeklemeye 1-2 haftaya dusmeden gitmeyi ogrenir. Simdilik attigi 3 diz:deli: halil sezai tiplimmm aaaayyyyy die bagirip duruyoo aksama kadar:kahkaha:

Babusssss valla cok garip bi bebeydii o. Benim kiz 5 aylikti o 3.gozu diktii benimkinee bii konusuyodu bi konusuyodu ne agusu kaldi ne gugusu. Bizim kizzz bakmayincada sinirlenipp bagiriyodu. Anamm cocuga bak sen diyodum ki anasi deyince 1 aylikti dondu yataktan dustu hii didimm bu bebiss baska model. Kanimca su an o emekliyodurr. Defne normal emeklemeye basladiginda o yurur:D anasi da 8 aylikken yurumuss. Kizz konusurkenn anladimm amma hava atmislar bize bea:deli:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Kizzzz bebikommmmm benim aslanlar gibi, insan gibi gorunmek icin 10 forma girmek icin 15 kg vermem lazim.. All hepsi feda olsun sana. Kendimi dusunuyosam namerdim:deli:
He ya basladi emeklemeye 1-2 haftaya dusmeden gitmeyi ogrenir. Simdilik attigi 3 diz:deli: halil sezai tiplimmm aaaayyyyy die bagirip duruyoo aksama kadar:kahkaha:

Babusssss valla cok garip bi bebeydii o. Benim kiz 5 aylikti o 3.gozu diktii benimkinee bii konusuyodu bi konusuyodu ne agusu kaldi ne gugusu. Bizim kizzz bakmayincada sinirlenipp bagiriyodu. Anamm cocuga bak sen diyodum ki anasi deyince 1 aylikti dondu yataktan dustu hii didimm bu bebiss baska model. Kanimca su an o emekliyodurr. Defne normal emeklemeye basladiginda o yurur:D anasi da 8 aylikken yurumuss. Kizz konusurkenn anladimm amma hava atmislar bize bea:deli:

halil sezai tipli mi...:kahkaha::kahkaha::kahkaha: off hic gulcegim yoktu yaaa catladım hee :D :D masallah masallah..herkese anlatma sen yinede nolur nolmaz..Hira yere koyunca yuzustu donuyo direk sonra sıkıldıgında basıyo yaygarayı hic ugrasayım azcık gideyim suruneyim yok..halbuki bende 9 aylıkken yurumusum :D bu tembel olcak heralde

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
slm kızlar nasılsınız??? umarım bir yaramazlık yok geçmişin bir kısmını okuyabildim simuş bebeğin bişi yiğip içmiyomuş çok can sıkıcı bir durum geçmiş olsun doktorun bişi dedimi?sıcak havanın etkisi olabiliir...
bebikom yavrum konak şampuanıyla cbk geçer sanada geçmiş olsun

kızlar oğlum sanırım diş patlatmak üzere dün öğlen vaktinden beridir 38 civarları ateşi paronax fitil veriyorum yarım düşüyo etkisi geçince yine çıkıyo sağlık ocağına gittim sırtını dinledi doktor boğazına baktı hasta değil dedi muhtemelen dişten ateş yapıyo antibiyotik veremem boş yere kullan düşmesse gel diş patlatana kadar ateş yapabilir dedi bu durumu yaşayan varmı aranızda?

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
slm kızlar nasılsınız??? umarım bir yaramazlık yok geçmişin bir kısmını okuyabildim simuş bebeğin bişi yiğip içmiyomuş çok can sıkıcı bir durum geçmiş olsun doktorun bişi dedimi?sıcak havanın etkisi olabiliir...

kızlar oğlum sanırım diş patlatmak üzere dün öğlen vaktinden beridir 38 civarları ateşi paronax fitil veriyorum yarım düşüyo etkisi geçince yine çıkıyo sağlık ocağına gittim sırtını dinledi doktor boğazına baktı hasta değil dedi muhtemelen dişten ateş yapıyo antibiyotik veremem boş yere kullan düşmesse gel diş patlatana kadar ateş yapabilir dedi bu durumu yaşayan varmı aranızda?

canım tahlil yaptırmanı tavsiye ederim. Tunayı 3 kere acile götürdüm. boğazına baktılar, sırtını dinlediler. ateşi düşünce gönderdiler. birşeyi yok, dişten olabilir dediler. son gidişimde iyice çemkirdim. ya birşeyi yok diyorsunuz da ben çocuğun ateşini sabitleyemiyorum, sorumluluğu alıyormusunuz dedim. o zaman uzman doktoru çağıralım dediler. hemen yatışı yapıldı. kan idrar ve gaita tahlilleri yapıldı. gaitada mikrop çıktı.

geçmiş olsun. seni de korkutmak istemem belki gerçekten diştendir ama ben ateşten tırsarım :(

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079

gecmis olsun canım umarım diştendir..ama little'ın dedigi gibi bi gotur istersen tahlil yaptır...bi tanıdıgımzın ikizleri vardı onlarda atesi cıkmıs anlamamıslar meger mikrop kapmıs denizden mesela..
tahlillerde cıkmıs..ama sen bilirsin tabi canım

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
halil sezai tipli mi...:kahkaha::kahkaha::kahkaha: off hic gulcegim yoktu yaaa catladım hee :D :D masallah masallah..herkese anlatma sen yinede nolur nolmaz..Hira yere koyunca yuzustu donuyo direk sonra sıkıldıgında basıyo yaygarayı hic ugrasayım azcık gideyim suruneyim yok..halbuki bende 9 aylıkken yurumusum :D bu tembel olcak heralde

Benimkinde gayret var, ıkınıyo mıkınıyo ama ilerleyemiyo. Daha dizlerinin üzerinde durmayı beceremedi ama bi dizi ileri götürüp diğerini onun yanına çekeceğini kavramış da uygulayamıyo :D
Hafta sonu bi bebe mağazasına uğradık, dedim bi denesin yürüteç bakalım. Koyduk içine önce öyle bi baktı, adım atması gerektiğini anlamadı. Sonra bi hamle etti yürütecin ön masasındaki oyuncaklara, kafasını vurdu…
Daha sonra da geri geri gitti :D
Çoğu bebek ilk yürüteç kullanırken geri geri gidiyomuş… Ben de almadım, zaten de niyetim yoktu öylesine denemiştim :D

Buarada ben de çok geç yürümüşüm. Bi ayaklanmışım, anneannem ay ay yürüyo yürüyo deyince düşmüşüm korkmuşum herhalde uzun zaman kalkmamışım bi daha...
Ama konuşma çok erken,7 aylıkken.
Yaşımı az geçerken çişimi de söylemiyomuşum anneme ben yapcam sen yıkıcan diyomuşum :D
Kardeşim de benim hem erken yürüdü hem de erken konuştu.Ona çekerse yürür erken ama hiç sanmıyorum.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

Canım geçmiş olsun.Ama dişten de olsa doktorunuza mutlaka götür, ateşten korkmak lazım little'ın dediği gibi.
Sen eşeğini sağlam kazığa bağla öyle tevekkül et.

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
dişi çıkanlar diş buğdayı yapcak mısınız

ooowwww fikfikcimm....bayılırım ben dis bugdayına yaa kimse gelemicek olsa bile ben yaparım disi cıkınca :D

oohh kaynat bugdayı sıcakken dook ustune sekeri dok ustune cevizi ohhh missssssssssssssssssssss hmmmm nası canım istedi bak simdi -kizgin

:)

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
sağolun kızlar doktorumu aradım korkma 2 güne geçmesse getir 39 dereceyi bulursa getir dedi mutlaka diştendir gibime geliyo öksürük burun akıntısı filan varmı die sordu yok dedim deli gibi diş kaşıyoo mız mızz

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
sağolun kızlar doktorumu aradım korkma 2 güne geçmesse getir 39 dereceyi bulursa getir dedi mutlaka diştendir gibime geliyo öksürük burun akıntısı filan varmı die sordu yok dedim deli gibi diş kaşıyoo mız mızz

Geçmiş olsun canım benim, diştendir diye tahmin ediyorum.

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
Nasıl yapılıyor diş buğdayı :S Ya ben yapmam, bize özgü bi gelenek mi bu acepa bu bu nedir bu :D Anlat bakim.

bize özgü tabii ki benim bile resimlerim var diş buğdayından ben saç fırçasını almışım ama saçımı bile taramam o derece yani :D

noldu kız hayırdır

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
bize özgü tabii ki benim bile resimlerim var diş buğdayından ben saç fırçasını almışım ama saçımı bile taramam o derece yani :D

noldu kız hayırdır

Aboooo bana niye yapmamışlar gııı? Bi de annem "senin herşeyin tam büyüdün" diyip diyip duruyodu du gidem de hesap soram :D Ay bak lohusa şerbeti meselesinde olduğu gibi bi ağırlık çöktü şimdi üstüme..Yine bi üşengeçlik.. Bi araştırayım şu dişbuğdayı işini.

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
selam kızlar nasılsınız?

Hayatım, biz de 2 tane dis cıkardık ama bilmedigim icin nasıl oldugunu yapmıycam dis bugdayını ben.

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244

Gecmis olsun canım. Atesten baska sıkıntısı yoksa distendir. Bizim cok sukur olmadı disten ateslenme sorunumuz. Masallah diyim :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar