2012 Şubat Anneleri

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Hahahha 10 da veririm 15 de veririm hiç lafı olmaz :D :D

ah keske oyle bi olay olsa hemen alırım hemennn...
bugun ne geldi aklıma ya pantolon utulerken hahaha
hani hamileyken bi muhabbet yapmıstık..herkes aksamına icraata gecip olcum yapıcaktı....bi karıs mı degil mi diye hatırladınız mı
:kahkaha::kahkaha::kahkaha:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Benim kardeşim okurken Avrupada görmediği ülke kalmadı, geçen anlatıyordu bir İngiltereye gitmemiş sanırım.Bir sene Belçika’ya gitti. Ab burslusu olarak bir kursa yolladı okulu bunu. Evet kalacak yeri okul sağladı, yemek ve okulu da ama yol ücreti ve cep harçlığını elbet karşılamaz. Belçikaya gitmişken ben bir daha ne zaman fırsat bulucam da gidicem deyip Parise geçti. Tabiî ki buradan itibaren masraflar bizde…
Bi daha fırsat bulamam deyip, diğer değişim kursu Atinadaymış, hadi vizem varken oraya da gideyim dedi. 15 gün de Yunanistanda kaldı ve orada hiç derslere girmemiş. Adaları, Yunanistanı gezmiş gelmiş.
Bunun gibi daha neler, Danimarkaya gittiğinde İsveçe ve Almanyaya gitti, baba bursuyla tabi :D
Telefonu bozulur, idareten bir şey alıver deriz, yok blackberry ister, yok başka bişey bulur.
Okul hayatı boyunca sanırım 3 tane kadar bilgisayar leşi var yalan olmasın sayısı belki daha fazla, en son benimkini bozdu.
Öğrenciliğinden beri, yargıcı, inci, derimod, zara vs.vs.’den aşağı hiç giyinmez, sorarsan indirimden aldım der.
Ataşehiri beğenmedi Üsküdara, ordan onu beğenmedi Beşiktaşa taşındı….Oturduğu evin kirası en son 1000 TL.di işte.
Bi iyi tarafı var çok güzel okudu, o konuda yormadı bizi.
Şimdi de işe girdi de mali yükü kalktı bari üstümüzden.

Oh maşallah. Biz 2 maaşla gezelim desek gezemeyiz kız bu kadar :D Amaaaaan boşver iyi yapmış, hayatını kurtarmış ya çok şükür :)

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Benim kardeşim okurken Avrupada görmediği ülke kalmadı, geçen anlatıyordu bir İngiltereye gitmemiş sanırım.Bir sene Belçika’ya gitti. Ab burslusu olarak bir kursa yolladı okulu bunu. Evet kalacak yeri okul sağladı, yemek ve okulu da ama yol ücreti ve cep harçlığını elbet karşılamaz. Belçikaya gitmişken ben bir daha ne zaman fırsat bulucam da gidicem deyip Parise geçti. Tabiî ki buradan itibaren masraflar bizde…
Bi daha fırsat bulamam deyip, diğer değişim kursu Atinadaymış, hadi vizem varken oraya da gideyim dedi. 15 gün de Yunanistanda kaldı ve orada hiç derslere girmemiş. Adaları, Yunanistanı gezmiş gelmiş.
Bunun gibi daha neler, Danimarkaya gittiğinde İsveçe ve Almanyaya gitti, baba bursuyla tabi :D
Telefonu bozulur, idareten bir şey alıver deriz, yok blackberry ister, yok başka bişey bulur.
Okul hayatı boyunca sanırım 3 tane kadar bilgisayar leşi var yalan olmasın sayısı belki daha fazla, en son benimkini bozdu.
Öğrenciliğinden beri, yargıcı, inci, derimod, zara vs.vs.’den aşağı hiç giyinmez, sorarsan indirimden aldım der.
Ataşehiri beğenmedi Üsküdara, ordan onu beğenmedi Beşiktaşa taşındı….Oturduğu evin kirası en son 1000 TL.di işte.
Bi iyi tarafı var çok güzel okudu, o konuda yormadı bizi.
Şimdi de işe girdi de mali yükü kalktı bari üstümüzden.

Aynı kardeşim işte babuşum..
ben ne kadar mücadeleci ve sorumluluk sahibi isem o da bi okadar umursamaz.
Selimde biraz onamı benziyor bilmem. Bebeklerimiz dönüyorya bu aralar selim kendini hiç kasmıyor. Kolunu felan kurataramazsa dönmekten vazgeçiyor. Geçen kardeşim diyorki abla Selim sana benzeseydi o kolunu koparır yine dönerdi:) ama bana benziyor, herşeyin zamanla olacağını biiyor kasmıyor diyor. Yandım ben selim dayıya benzerse..

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
ya babuşum diyette olan ve su an kepekli galete yiyen birine yapılırmı:)
ben oruç tutmuyorum bu yıl, emzirme olayından dolayı..
bu arada 10 gün önce diyetisyene gitmiştim ve 900 gram vermişim. çok iyi bana göre. inaşşalh 4 ayda kurtulacağım fazlalıklarımdan..

Ben de bu ramazan 2-2,5 kg kadar vermişim canım. İlk günler hele hiç iştahım yoktu, şimdi biraz daha iyiyim.
İnşallah bunu fırsat haline dönüştürürüm de veririm biraz daha.

ver ver veeeer...1o kg alsam cok super olur mesela vercen mi on kilo bana :D ah ulen herseyin naklini yapıyolar da bi kg nakli yapmıyolar...
yag nakli istemiyom ben kilo nakli istiyommm :bitter:

Kilo lazımsa bi 10 kilo da benden çalışır.
Hatta çok istersen 15 de veririm gönüllüyüm :)

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Ben de bu ramazan 2-2,5 kg kadar vermişim canım. İlk günler hele hiç iştahım yoktu, şimdi biraz daha iyiyim.
İnşallah bunu fırsat haline dönüştürürüm de veririm biraz daha.

Kilo lazımsa bi 10 kilo da benden çalışır.
Hatta çok istersen 15 de veririm gönüllüyüm :)

oooo çok iyi canım. ben katı diyetler yapamıyorum. diyetisyenimim verdiği liste ile ayda 2,5 kilo vercem. Emzirdiğim işin hızlı kilo vermemi hiç istemedi.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
ah keske oyle bi olay olsa hemen alırım hemennn...
bugun ne geldi aklıma ya pantolon utulerken hahaha
hani hamileyken bi muhabbet yapmıstık..herkes aksamına icraata gecip olcum yapıcaktı....bi karıs mı degil mi diye hatırladınız mı
:kahkaha::kahkaha::kahkaha:

aaaaaaaaaaaaaaaay yarılacaaaaam şimdi şurda :D biri pasta koyar biri karış ölçümünü ütü yaparken hatırlar ahahahhahahahhaha

Selimde biraz onamı benziyor bilmem. Bebeklerimiz dönüyorya bu aralar selim kendini hiç kasmıyor. Kolunu felan kurataramazsa dönmekten vazgeçiyor. Geçen kardeşim diyorki abla Selim sana benzeseydi o kolunu koparır yine dönerdi:) ama bana benziyor, herşeyin zamanla olacağını biiyor kasmıyor diyor. Yandım ben selim dayıya benzerse..

bu hesapla benim zilli bana benzeyebilir, inşallah da benzer. gerçi sanırım da benziyo olabilir. ne de güzel ifade ettim kendimi, tebrikler bana :D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

Kız halaya oğlan dayıya derler :D
Aman diyorum aman :D:D

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Kızlar doktora çalışmalarım sırasında 1 yıl italyada bir hoca ile çalışmıştım. Selim 3 yaşına gelince selimle beraber 1 yıllığına italyaya gitme durumum var. Eşim ben ne yapıcam diyor bakalım zaman ne göstercek.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Alalalla benim kız hiç bu kadar uyumazdı. Maşallah mı desem tırssam mı naapsam bilemedim. 2 saat olcak nerdeyse. kıllandım.... :acep:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
oooo çok iyi canım. ben katı diyetler yapamıyorum. diyetisyenimim verdiği liste ile ayda 2,5 kilo vercem. Emzirdiğim işin hızlı kilo vermemi hiç istemedi.

Ben diyet yapmadım canım kendiliğinden gitti.
Diyet yapsam ille bozasım gelir, veremem zaten :D
Ama 2 gündür abur cubur yedim, geri almasam bari...

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Kızlar doktora çalışmalarım sırasında 1 yıl italyada bir hoca ile çalışmıştım. Selim 3 yaşına gelince selimle beraber 1 yıllığına italyaya gitme durumum var. Eşim ben ne yapıcam diyor bakalım zaman ne göstercek.

Oooo süper. Bizim de bi İngiltere durumumuz vardı ya du bi soriim bakalım eşime. İnşallah yatmıştır da gidemeyiz yaaa ben hiç istemiyom....

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Alalalla benim kız hiç bu kadar uyumazdı. Maşallah mı desem tırssam mı naapsam bilemedim. 2 saat olcak nerdeyse. kıllandım.... :acep:

korkma simuşum hira da 3 gunden beri gunduz mutlaka bi uykusunu kesintisiz 2 saat uyuyo..bende sasırmıstım ama suna bagladım olayı 3 gundur sabah 6-7 arası uyanıyo..onceden 8 de kalkardı..simdi erken kalktıgı icin sanırım bu sekilde tamamlıyo..yada sıcaktan perti cıkıyo cocugun :tskler:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Ay bizim niye bi yere gitme durumumuz yok yaaaaaaa.
Şu eşimin ailesinden azıcık uzak kalaydık ya.
Hadi ondan geçtim eşim şantiyeye gitsin o bile yeter
:vecihi:

Maşallah de maşallah

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079

aaa git git bence cok ii olur ben bu yurtdısı olaylarına hep sıcak bakmısımdır :D...benim dedem de italya'da dogmus..anlatırdı hep italyanca sarkılar soylerdi biz bise anlamazdık bakardık oyle heeeyyy gidi hey..

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
bizim de bi yere gitme dururumumz yok..ama ahd ettim biz gidemesek bile napıp yapıp Hira'nın egitimi icin elimden geleni yapıcam gondericem onu nereye isterse..(Allah'ın izniyle tabi..)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar