Benim kardeşim okurken Avrupada görmediği ülke kalmadı, geçen anlatıyordu bir İngiltereye gitmemiş sanırım.Bir sene Belçika’ya gitti. Ab burslusu olarak bir kursa yolladı okulu bunu. Evet kalacak yeri okul sağladı, yemek ve okulu da ama yol ücreti ve cep harçlığını elbet karşılamaz. Belçikaya gitmişken ben bir daha ne zaman fırsat bulucam da gidicem deyip Parise geçti. Tabiî ki buradan itibaren masraflar bizde…
Bi daha fırsat bulamam deyip, diğer değişim kursu Atinadaymış, hadi vizem varken oraya da gideyim dedi. 15 gün de Yunanistanda kaldı ve orada hiç derslere girmemiş. Adaları, Yunanistanı gezmiş gelmiş.
Bunun gibi daha neler, Danimarkaya gittiğinde İsveçe ve Almanyaya gitti, baba bursuyla tabi

Telefonu bozulur, idareten bir şey alıver deriz, yok blackberry ister, yok başka bişey bulur.
Okul hayatı boyunca sanırım 3 tane kadar bilgisayar leşi var yalan olmasın sayısı belki daha fazla, en son benimkini bozdu.
Öğrenciliğinden beri, yargıcı, inci, derimod, zara vs.vs.’den aşağı hiç giyinmez, sorarsan indirimden aldım der.
Ataşehiri beğenmedi Üsküdara, ordan onu beğenmedi Beşiktaşa taşındı….Oturduğu evin kirası en son 1000 TL.di işte.
Bi iyi tarafı var çok güzel okudu, o konuda yormadı bizi.
Şimdi de işe girdi de mali yükü kalktı bari üstümüzden.