2012 Şubat Anneleri

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
Ahhaa aynı benim kardeşim...
Ama ikimizi aynı anne baba yetiştirdi niye bu kadar zıt olduk bilemiyorum.
Annem de kardeşime çok taviz verir...Uyardığımızda da hiç kabul etmez taviz verdiğini.
Allahtan çalışmaya başladı da yük kalktı üzerimizden biraz.

:D ben kendi anneme de derim hep. bu çocuğu böyle el bebek gül bebek yetiştiriyorsunuz. gelinin çok kızacak sana diye :D o da öyledir...

Ohaaaa!!! Yuh artık. Ay ben babamın yıllık yatırdığı parayı 1 haftada harcasam yemin ederim babam dönüp gözümün yaşına bakmaz. S.çar ağzıma benim, para mara da vermez. Ne halin varsa gör der :D :D :D

şeker benim babam maaş kartını teslim ederdi bana. kızım parasız kalma oralarda, ihtiyacın olanı çek, sıkıntı çekme derdi. ama ben kendime bir limit belirlemiştim. asla fazlasını çekemezdim :D eşim olsa, ohooooooo, haciz gelirdi herhalde eve :D

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
bu arada ECRİN'cim hayırlı olsun emeklemiş ha Defne :D masallah ona affeeriiinnn
Allah ilk adımlarını ve sonra da dort nala kostugunu da gormeyi nasip etsin :eek:pucuk:

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
:D ben kendi anneme de derim hep. bu çocuğu böyle el bebek gül bebek yetiştiriyorsunuz. gelinin çok kızacak sana diye :D o da öyledir...

şeker benim babam maaş kartını teslim ederdi bana. kızım parasız kalma oralarda, ihtiyacın olanı çek, sıkıntı çekme derdi. ama ben kendime bir limit belirlemiştim. asla fazlasını çekemezdim :D eşim olsa, ohooooooo, haciz gelirdi herhalde eve :D

Bende öyleyimdir canım sınırlarımı çok iyi bilirim. Eşimde öyledir gereksiz harcamalar yapmaz. Benim erkek kardeşim aynı senin eşin gibi. O kadar şımarıkca ve futursuzca para harcarki anlatamam. Geçen telefon açmıştım, abla yeni bir lokanta açılmışta yemekteyim dedi. Hemde fiyatları çok uygun diyor. Hayrdır ne kadar dedim. 1 iskerder, 1 ayran ve 1 su 30 YTL. Fiyat uygunmuş dşün yani:)

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Ay bebikoooom yerim kız ben bu Hiranın kirpiklerini kaşlarını. Tüttütüütütü maşalllaaaaaaaaaaah

Tanselcim, al bizden de o kadar. Valla atlet don oturuyom evde. Donum da eşimin boxer donu :kahkaha: :kahkaha:

Valla bravo. Ben de aynen senin kafadayım. Kızımı da öyle yetiştirmeyi düşünüyorum. Maaşı ortaya koyup kimin ne kadar ihtiyacı varsa şurdan alsın, fazlası yok diye. Cidden çok dikkat etmek gerek. Bizim üst komşunun oğlu eşin gibiymiş, babasını batırmış adam 1,5 trilyon borç ödedi. Allah herşeyin hayırlısını versin. Akıllı fikirli evlat versin inşallah. Amin.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Kızlar bunu ne zamandır yapmamıştım.
Alın size :D:D:D:D:D
Ahhahaha -kop
zucotto.jpg

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Ay bebikoooom yerim kız ben bu Hiranın kirpiklerini kaşlarını. Tüttütüütütü maşalllaaaaaaaaaaah

Tanselcim, al bizden de o kadar. Valla atlet don oturuyom evde. Donum da eşimin boxer donu :kahkaha: :kahkaha:

Valla bravo. Ben de aynen senin kafadayım. Kızımı da öyle yetiştirmeyi düşünüyorum. Maaşı ortaya koyup kimin ne kadar ihtiyacı varsa şurdan alsın, fazlası yok diye. Cidden çok dikkat etmek gerek. Bizim üst komşunun oğlu eşin gibiymiş, babasını batırmış adam 1,5 trilyon borç ödedi. Allah herşeyin hayırlısını versin. Akıllı fikirli evlat versin inşallah. Amin.

tşk ederiz teyzesi..benim kız babasının kopppyası gercekten :) bende esmerim ama kas goz aynı baba bende yok walla esimdeki kirpik kız kirpigi gibi kirpik var adamda masallah hihihih :)

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Kızlar bunu ne zamandır yapmamıştım.
Alın size :D:D:D:D:D
Ahhahaha -kop
Ekli dosyayı görüntüle 12698

ya babuşum diyette olan ve su an kepekli galete yiyen birine yapılırmı:)
ben oruç tutmuyorum bu yıl, emzirme olayından dolayı..
bu arada 10 gün önce diyetisyene gitmiştim ve 900 gram vermişim. çok iyi bana göre. inaşşalh 4 ayda kurtulacağım fazlalıklarımdan..

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
büyümüş canım abla olmuş. çok tatlı ya.. senin bu kız meraklı olcak ben sana diyeyim, bakışlar öyle diyor..

oylemi diyosun tanselm :) hepsi meraklı yaa bu devirde dogan cocukların ben sakinini gormedim pek illa bi yerleri karıstırma derdindeler nerde zararlı sey var bunlar onun pesinde :D
Allah saklasın artık gorulmez kazalardan...

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
ya babuşum diyette olan ve su an kepekli galete yiyen birine yapılırmı:)
ben oruç tutmuyorum bu yıl, emzirme olayından dolayı..
bu arada 10 gün önce diyetisyene gitmiştim ve 900 gram vermişim. çok iyi bana göre. inaşşalh 4 ayda kurtulacağım fazlalıklarımdan..

o 9oo gramı banaaa veeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrr :1::1::1:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Bende öyleyimdir canım sınırlarımı çok iyi bilirim. Eşimde öyledir gereksiz harcamalar yapmaz. Benim erkek kardeşim aynı senin eşin gibi. O kadar şımarıkca ve futursuzca para harcarki anlatamam. Geçen telefon açmıştım, abla yeni bir lokanta açılmışta yemekteyim dedi. Hemde fiyatları çok uygun diyor. Hayrdır ne kadar dedim. 1 iskerder, 1 ayran ve 1 su 30 YTL. Fiyat uygunmuş dşün yani:)

Benim kardeşim okurken Avrupada görmediği ülke kalmadı, geçen anlatıyordu bir İngiltereye gitmemiş sanırım.Bir sene Belçika’ya gitti. Ab burslusu olarak bir kursa yolladı okulu bunu. Evet kalacak yeri okul sağladı, yemek ve okulu da ama yol ücreti ve cep harçlığını elbet karşılamaz. Belçikaya gitmişken ben bir daha ne zaman fırsat bulucam da gidicem deyip Parise geçti. Tabiî ki buradan itibaren masraflar bizde…
Bi daha fırsat bulamam deyip, diğer değişim kursu Atinadaymış, hadi vizem varken oraya da gideyim dedi. 15 gün de Yunanistanda kaldı ve orada hiç derslere girmemiş. Adaları, Yunanistanı gezmiş gelmiş.
Bunun gibi daha neler, Danimarkaya gittiğinde İsveçe ve Almanyaya gitti, baba bursuyla tabi :D
Telefonu bozulur, idareten bir şey alıver deriz, yok blackberry ister, yok başka bişey bulur.
Okul hayatı boyunca sanırım 3 tane kadar bilgisayar leşi var yalan olmasın sayısı belki daha fazla, en son benimkini bozdu.
Öğrenciliğinden beri, yargıcı, inci, derimod, zara vs.vs.’den aşağı hiç giyinmez, sorarsan indirimden aldım der.
Ataşehiri beğenmedi Üsküdara, ordan onu beğenmedi Beşiktaşa taşındı….Oturduğu evin kirası en son 1000 TL.di işte.
Bi iyi tarafı var çok güzel okudu, o konuda yormadı bizi.
Şimdi de işe girdi de mali yükü kalktı bari üstümüzden.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar