2012 Şubat Anneleri

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
Aboooo bana niye yapmamışlar gııı? Bi de annem "senin herşeyin tam büyüdün" diyip diyip duruyodu du gidem de hesap soram :D Ay bak lohusa şerbeti meselesinde olduğu gibi bi ağırlık çöktü şimdi üstüme..Yine bi üşengeçlik.. Bi araştırayım şu dişbuğdayı işini.

üşenme kızzzz ya foto bekleyoz

selam kızlar nasılsınız?

Hayatım, biz de 2 tane dis cıkardık ama bilmedigim icin nasıl oldugunu yapmıycam dis bugdayını ben.

kaynananlar biliyodur cnm zor bi iş değil ya internete bak detaylı bilgi bulursun

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
balık hafızam unutur diye buraya yazıyom kayıtlara geçsin;
eşime çok pis gıcık oldum. neden mi? kızına duyduğu sevgiyi tarif etmeye çalışıyo kardeşime, kardeşim geldi de akşam 2 günlüğüne. neyse diyo ki "ben yeğenlerimi çok severim, ablan bilir." ben de dedim ki "doğru diyo o kadar seviyo ki mesela bana küpe toka vs bişe almaya gideriz orda çocuk bişeyleri görse hemen hediye alırdı."
eşim; kime kaç tane ne hediye aldığımızı biliyorum aşkım, istersen sayiiim.
ben: say
eşim: şuna son 3 senedir her doğum gününde aldım, şuna şunları şunları aldım. bi işte x e bi de y ye hediye alamadım çok üzülüyorum. içimde hep sıkıntıdır.
ben: içine o kadar sıkıntı yaptıysa git al aşkım neden içine sıkıntı ediyosun.
eşim: ne kadar kötü niyetlisin.
ben: bravo yaaa valla bravo. nefret ve sinir ve bana yine gelen boğma isteği!

gerzek yaaa gerzek! oysa ki, ciddi ciddi son derece iyi niyetle söyledim Allah biliyor. ama yemin ederim şu tavırlardan sonra o çocuklara çöp alsa gıcık olucam kendimi biliyom. al işte şimdi ben mi sorunluyum? kendi ediyo ediyo beni bi şekilde dolduruyo ondan sonra ben suçlu oluyom. bu ne aile savunma sevdasıdır arkadaş anlamıyom yaaa!!!

iyi oldu yazdım. balık hafızam 2 güne unuturdu bunu. arada açar da okurum.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Allahım bide ben bugün eşime haksızlık ediyom falan dedimdi. peeeeeeeeeeeeeeeeeeh! valla bu erkekleri süründür gene de haksızlık etmezsin. aha da ruh halimi işte bu hızla değiştirme yetisine de sahiptir benim sevgili eşim!!

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
eşime çok pis gıcık oldum. neden mi? kızına duyduğu sevgiyi tarif etmeye çalışıyo kardeşime, kardeşim geldi de akşam 2 günlüğüne. neyse diyo ki "ben yeğenlerimi çok severim, ablan bilir." ben de dedim ki "doğru diyo o kadar seviyo ki mesela bana küpe toka vs bişe almaya gideriz orda çocuk bişeyleri görse hemen hediye alırdı."
eşim: şuna son 3 senedir her doğum gününde aldım, şuna şunları şunları aldım. bi işte x e bi de y ye hediye alamadım çok üzülüyorum. içimde hep sıkıntıdır.

gerzek yaaa gerzek! oysa ki, ciddi ciddi son derece iyi niyetle söyledim Allah biliyor. ama yemin ederim şu tavırlardan sonra o çocuklara çöp alsa gıcık olucam kendimi biliyom. al işte şimdi ben mi sorunluyum? kendi ediyo ediyo beni bi şekilde dolduruyo ondan sonra ben suçlu oluyom. bu ne aile savunma sevdasıdır arkadaş anlamıyom yaaa!!!

ee kızına duyduğu sevginin tarifini anlamadım ben

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
halil sezai tipli mi...:kahkaha::kahkaha::kahkaha: off hic gulcegim yoktu yaaa catladım hee :D :D masallah masallah..herkese anlatma sen yinede nolur nolmaz..Hira yere koyunca yuzustu donuyo direk sonra sıkıldıgında basıyo yaygarayı hic ugrasayım azcık gideyim suruneyim yok..halbuki bende 9 aylıkken yurumusum :D bu tembel olcak heralde

Ben ne zaman yurudugumu bilmiyorum :deli:Sadece emekledigimi biliyorum 6. Ayda. Hatta o kadar hizli emekliyomusum ki totomdan donum cikiyomus giderken:deli: darisi kizcemin basina artik. O gitsin ben toplarim donunu:kahkaha:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Sayiyorummm
Ramazan arefesinden 5. Gune kadar gorumcem ve kizi bizdeydi arada bosluk var galiba hatirlayamadim ama kesin biri gelmistir.
Cuma kayinvalidem buyuk torunuyla bizdeydi. Cumartesi ayni torunuyla yine bizdeydi. Dunn binbir rica biz onda yemekteydik esim biseyenkizdi gitti ben oturmak zorunda kaldim. Bugun aksam ustu esimin en buyuk yegeni geldi. Onu duyunca o iki gun ustuste gelen kiz da geldi. Sirf evlerine gitsinler diye indim onlarla iftardan sonra cafede oturdum. Buyuk olani annesi eve goturdu. Kucuk olanda gidiyodu ama esim emin misin diye sorunca geldi bizde kalmaya. Otekini de aradi hani kalcaktin diye o da yarin gelcekmis. Biri gitcek biri gelcek. Ama naha suraya yaziyorum bu digerine saplantili o kalirsa bu da kalir yarin da.
Ya kendime halim yok insanlar anlamaz benim kocam da anlamiyo. Ayni semtte evde kalmak ne demek ya. Ben mecbur muyum nefret ederim yatili misafir agirlamaktan bide 11 yasinda cocukla ugrascam. 5 dk cenesi durmuyo. Bu bisi degil simdi kayinvalim tesaduf 2 gun goremicek ya defne yi. Cocuklarin gittigi gun esime al beni az gotur defneyi seveyim dicek o aksam da o bize oturmaya gelcek. Zaten priblemimiz var bana gore tabi. Az basbasa kalalim kendimize bakalim yok adamda ya. Hic bi zaman da olmucak. Oturmus ikisi icerde kelime oyunu izliyolar keyifli keyifli. Ben surat asmisim konusmamisim tinnn. Zaten bisi desem kac defa geliyo der. Hemen korumaya gecer. Allahim coktu yine sinir sistemim sen aklima mukayet ol. Cocugum icin evliligimizi viraz daha idare et. Amin

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
üzülme canım. ben de anlamadım.

:D deli

Sayiyorummm
Ramazan arefesinden 5. Gune kadar gorumcem ve kizi bizdeydi arada bosluk var galiba hatirlayamadim ama kesin biri gelmistir.
Cuma kayinvalidem buyuk torunuyla bizdeydi. Cumartesi ayni torunuyla yine bizdeydi. Dunn binbir rica biz onda yemekteydik esim biseyenkizdi gitti ben oturmak zorunda kaldim. Bugun aksam ustu esimin en buyuk yegeni geldi. Onu duyunca o iki gun ustuste gelen kiz da geldi. Sirf evlerine gitsinler diye indim onlarla iftardan sonra cafede oturdum. Buyuk olani annesi eve goturdu. Kucuk olanda gidiyodu ama esim emin misin diye sorunca geldi bizde kalmaya. Otekini de aradi hani kalcaktin diye o da yarin gelcekmis. Biri gitcek biri gelcek. Ama naha suraya yaziyorum bu digerine saplantili o kalirsa bu da kalir yarin da.
Ya kendime halim yok insanlar anlamaz benim kocam da anlamiyo. Ayni semtte evde kalmak ne demek ya. Ben mecbur muyum nefret ederim yatili misafir agirlamaktan bide 11 yasinda cocukla ugrascam. 5 dk cenesi durmuyo. Bu bisi degil simdi kayinvalim tesaduf 2 gun goremicek ya defne yi. Cocuklarin gittigi gun esime al beni az gotur defneyi seveyim dicek o aksam da o bize oturmaya gelcek. Zaten priblemimiz var bana gore tabi. Az basbasa kalalim kendimize bakalim yok adamda ya. Hic bi zaman da olmucak. Oturmus ikisi icerde kelime oyunu izliyolar keyifli keyifli. Ben surat asmisim konusmamisim tinnn. Zaten bisi desem kac defa geliyo der. Hemen korumaya gecer. Allahim coktu yine sinir sistemim sen aklima mukayet ol. Cocugum icin evliligimizi viraz daha idare et. Amin

anlatım dilin çok zor

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

Eşimin değişik modeli.Gıcıklar.

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
Günaydın millet.
Diş buğdayı mı yapıyonuz acabası?
Ben hiç duymadım diş buğdayı bizim o taraflarda yoktur ama nette forumlarda,bloglarda filan okudum bi kaç kez.
Yapasım geldi he, nasıl yapciz anlatın hele.

en yakınlarını çağırıyon
buğday kaynatıp içine nar ceviz vs koyuyon süslyon yani
bi tanesinin içine streçe sarılmış demir para saklıyon kime denk gelirse ada'yı baştan aşağı giydiriyo
börek çörek yapıyon kıznı güzelce giydiriyon
istersen evi süslüyon heryere adanın dişi çıktı yazıyon
akşamdam buğday haşlıyon
32 tane ipe diziyon istersen aralara nazar boncuğu koy,onu kolye gibi boynuna asıyon
sonra yeniyo içiyo
sonra ada'yı yere oturtuyon
önüne makas tarak para mouse kitap ne istersen işte koyuyon
ada hangisini alırsa ilerdeki mesleği oluyo inanışa göre
bu kaaaa

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
:D deli

anlatım dilin çok zor

Nesii zorr kizzz? Neyse ben sana ozet geceyim zaman evde misafir bi cocuk var suan en sevmedigimden. Bu gece baska bi cocuk gelcek. O geldi diye bu aksam kalan da bi pundunu bulup kacak. Yanii olayin ennnn hasi eve birinin gelmesinden biktimmmmmmmm.. Yatili insan agirlamak istemiyorum ayrica vs vs vs-kizgin

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Gunaydin kizlar. Olanca asabiyetimle karsinizdayim. Gece esim sahur yemegini bahane edip benle didisti. Bana gore cocuga surat asmama tav oldu. Sonra gece gelip sarildi ama yuz vermedim. Simdi kalkip krep yapicam. Cunku bu cocuk domates zeytinle kahvalti etmiyo. Onune koyarim ne hali varsa gorsun dee bile bile icim elvermiyo. Zaten koysam da yemez.

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Günaydın millet.
Diş buğdayı mı yapıyonuz acabası?
Ben hiç duymadım diş buğdayı bizim o taraflarda yoktur ama nette forumlarda,bloglarda filan okudum bi kaç kez.
Yapasım geldi he, nasıl yapciz anlatın hele.

gunaydin babusum
ben elanin disleri ciktiginda yapicam insallah dis bugdayini bizim orda hedik derler-kop iremime yapamamistim uyus kaynanam yuzunden icimde kaldi buna yapicam insallah ama ayrintilari bilmiyorum arastirip yapmam lazim en ince ayrintisiyla kaynanama ve kocama inat :kahkaha: bu ara hepsine gicigimda

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
günaydın kızlaaar,

Nazom Eloşum nasıl oldu?

gunaydin balim.
elos dun aksam pijamasini giydirirken eskisi gibi dondu yine cok mutlu olduk.sonra gozlerini fal tasi gibi yapip geri sirtustu dondu kendide sasirdi bebem cok korkmus kuzum demekki gecede eskisi gibi yan donup uyudu ama halen dusmeden onceki gibi seri degil.sükürler olsun diyorum.

kücük shrekim napiyo :)

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
kizlar ela dustugu gunden beri donmuyordu ya kendine yeni beceriler kazandirdi yada olacakti bu zamana denk geldi onuda bilmiyorum ama yere oturuyoruz ikimiz koltuga tutup kalkiyor ayaklarinin ustune biraksam ole dikili duracak dakikalarca ama ben bastirmaktan korkuyorum ya bunlari ne zaman bastiriyoduk bole uzun uzun ben unuttumda55: doktorumuzda bu ay izinde aylik kontrolumuz gecicek yakinlarda giden olursa bi sorsa uzun sure basabilirler mi

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar