2012 Şubat Anneleri

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
canım emzirmek çok güzel bir duygu bunda hepimiz hemfikiriz. Bir süre insan kendini boşlukta hisseder.

benim üst kat komşu da benden 20 gün önce doğurdu
onda dedim bigün emzirmeyi çok seviyorum diye
ban dedi ki, sapık mısın?
bi kere de erkek dra gidiyorum diye hmmmmm falan yapmıştı anlamlı anlamlı

pike avatarındaki bebek korku filmi gibi ya :D

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
benim üst kat komşu da benden 20 gün önce doğurdu
onda dedim bigün emzirmeyi çok seviyorum diye
ban dedi ki, sapık mısın?
bi kere de erkek dra gidiyorum diye hmmmmm falan yapmıştı anlamlı anlamlı

pike avatarındaki bebek korku filmi gibi ya :D

Sapıklmı ne alaka ya.. Ben emzirirken selimin bana dokunmasını, gözlerime bakmasını felan seviyorum. Ya hayatım ne cins insanlar varya emzirmeyi sevmeyi sapıklık olarak görüyor. Yuh diyesim geliyor..

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
bu saatte uyanıyo mu

9 ağustos

kızlar sizin bebekler akşam kaçta yatıp kaçta kalkıyo

canım benim oglum paşaya, ne zaman uyanır ne zaman yatar hiç belli olmaz.. Sürekli bir ilgi peşinde.. ama akşam 10 olmadan uyuyor. Bugün yatarken az emdi ondan uyandı galiba.. Sabahta mutlaka 7 de kalkar. Tabiki arada kalkmlarıda var. Yani benimkinde ayar yok canım.

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
Sapıklmı ne alaka ya.. Ben emzirirken selimin bana dokunmasını, gözlerime bakmasını felan seviyorum. Ya hayatım ne cins insanlar varya emzirmeyi sevmeyi sapıklık olarak görüyor. Yuh diyesim geliyor..

ve tüm cinsler de galiba bana denk geliyor :Devet emerken elliyo gözlerini dikip bakıyo

nesi korku filmi kız, caki mi sandın hehhe :D

heee korkuyom bakınca :D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

Haftaya yani Mayısın 25'inde istanbula gidecegiz insallah.. o zaman bir selam vermek icin bende seni aramayı düsünüyodum, konusamayacak mıyız sekerim? ;)

O zamana kadar tamir olur sanırım tatlım :)
Ama ben Eskişehirdeyim tüh :(

:( zaten işe başlıcak olmayı da kafama takıyom bunu da takarım tam olur

bu saatte uyanıyo mu

9 ağustos

kızlar sizin bebekler akşam kaçta yatıp kaçta kalkıyo

Daha çok varmış başlamana :) benim haziran 17.

Ada akşam 9-9.30 gibi yatar.Gece de 3-3.30 gibi kalkar.Bazen 4.
mama emer, altını açarım,bu işler yarım saat gibi sürer.
tekrar uyur.9 gibi uyanır.Bazen 8 gibi...

Eğer gece uyuması 10-10.30lara sarkarsa ilk uyanması da 5-5.30lara sarkıyor.
Genelde 5saat+5 saat,yada 5+4 uyuyor.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
O zamana kadar tamir olur sanırım tatlım :)
Ama ben Eskişehirdeyim tüh :(

Daha çok varmış başlamana :) benim haziran 17.

Ada akşam 9-9.30 gibi yatar.Gece de 3-3.30 gibi kalkar.Bazen 4.
mama emer, altını açarım,bu işler yarım saat gibi sürer.
tekrar uyur.9 gibi uyanır.Bazen 8 gibi...

Eğer gece uyuması 10-10.30lara sarkarsa ilk uyanması da 5-5.30lara sarkıyor.
Genelde 5saat+5 saat,yada 5+4 uyuyor.

benimde 17 haziran tatlım..
sen aynı işinemi devam edeceksin. başka iş baktınmı canımcım..

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

Ben de emzirebildiğimde çok mutlu olmuştum."21 günden sonra emdi,yaşasın!" duygusunun yanında,emzirme eylemi de hoşuma gitmişti,o çok ayrı ve özel bir duygu.Sizler çok şanslısınız.
Hatta sütü azalıp kesilen arkadaşlarımız bile benden şanslılar.
Benim ileride bir bebeğim daha olsa,emzirme hususunda ilk bebeğini doğurmuş bir anne gibi tecrübesiz olucam.
Süt yetiyormu, bebek doyuyor mu, ne sıklıkta emzirmeliyim,bebeğin doyduğunu nasıl anlarım,gece kalktığında emzirmek daha mı meşakkatli mamaya göre,bebeğiyle dışarı çıktığında emziren bir kadın ne yapıyor,vs vs vs. konularda hiçbir fikrim yok benim :(

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
kızlar

1-sütün bittiği nasıl anlaşılıor
2-kaç numara bez kullanıyosunuz

ben de akşamları sağıyordum yatmadan 60-70 arası çıkıyordu, kaç zamandır sağmıyorum. gün içinde 4 sefer toplamda 270e tamamlayarak mama veriyorum. 60+60+60+90 şeklinde
mamalardan bi saat önce emziriyorum. ikisini de alıyor.

3 numara kullanıyordum ama artık 4e geçiyoruz, sanki küçük gibi geldi.
6600 gr olmuşuz.

bblau pişik kremi olarak sebamed almıştım hala onu kullanıyorum ama kızarıklık varsa bepanthene sürüyorum ara ara. pişik kremini de her açtığımda sürmüyorum günde 2-3 kez kullanıyorum.

ecrinn kocamın gücüne gitti odunluk ama napayım kutlasaydı o da. bi kere bi unutursun damgayı yersin diyor...bari itibarını düzelteyim eşimin... geçenlerde bir teknoloji mağazasının reklamında netbook görmüştüm, şunu alsana bana dedim ama öylesine... o gün akşam dışarı çıkmıştı gelemedi bi türlü, arıyorum ayakkabı bakıyorum falan diyor, bi baktım bilg. almış gelmiş...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
benimde 17 haziran tatlım..
sen aynı işinemi devam edeceksin. başka iş baktınmı canımcım..

Şimdilik aynı iş yeri gibi görünüyor canım.
Doğrusunu istersen üzerine düşüp de pek bakamadım,zaman da daraldı şimdi...Eğer başka bir yer olmazsa,başladıktan sonra aramaya devam ederim.Daha aktif olur hem.
Zaten benim yokluğumdan yararlanılıp yapılan düşük zama da çok bozuldum,bir kat daha arttı ayrılma isteğim...

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Ben de emzirebildiğimde çok mutlu olmuştum."21 günden sonra emdi,yaşasın!" duygusunun yanında,emzirme eylemi de hoşuma gitmişti,o çok ayrı ve özel bir duygu.Sizler çok şanslısınız.
Hatta sütü azalıp kesilen arkadaşlarımız bile benden şanslılar.
Benim ileride bir bebeğim daha olsa,emzirme hususunda ilk bebeğini doğurmuş bir anne gibi tecrübesiz olucam.
Süt yetiyormu, bebek doyuyor mu, ne sıklıkta emzirmeliyim,bebeğin doyduğunu nasıl anlarım,gece kalktığında emzirmek daha mı meşakkatli mamaya göre,bebeğiyle dışarı çıktığında emziren bir kadın ne yapıyor,vs vs vs. konularda hiçbir fikrim yok benim :(

canımcım inşallah 2. bebegini bol bol emzirmek nasip olur..

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Tanselcim maşallah canım, gördüm cok şekersiniz...

Babuş canım zaten görüşmek için vakit kısıtlı ben telefondan arayıp rahatca halini hatrını sormak için yazdım malum Kıbrıstayız ya buranın telefon sebekesi inanılmaz yüksek fiyatlı..

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
ben de akşamları sağıyordum yatmadan 60-70 arası çıkıyordu, kaç zamandır sağmıyorum. gün içinde 4 sefer toplamda 270e tamamlayarak mama veriyorum. 60+60+60+90 şeklinde
mamalardan bi saat önce emziriyorum. ikisini de alıyor.

3 numara kullanıyordum ama artık 4e geçiyoruz, sanki küçük gibi geldi.
6600 gr olmuşuz.

bblau pişik kremi olarak sebamed almıştım hala onu kullanıyorum ama kızarıklık varsa bepanthene sürüyorum ara ara. pişik kremini de her açtığımda sürmüyorum günde 2-3 kez kullanıyorum.

ecrinn kocamın gücüne gitti odunluk ama napayım kutlasaydı o da. bi kere bi unutursun damgayı yersin diyor...bari itibarını düzelteyim eşimin... geçenlerde bir teknoloji mağazasının reklamında netbook görmüştüm, şunu alsana bana dedim ama öylesine... o gün akşam dışarı çıkmıştı gelemedi bi türlü, arıyorum ayakkabı bakıyorum falan diyor, bi baktım bilg. almış gelmiş...

Demek ki niyet iyi ama biraz yontulmak icabediyor benimki gibi lilacscım :D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

Babuş canım zaten görüşmek için vakit kısıtlı ben telefondan arayıp rahatca halini hatrını sormak için yazdım malum Kıbrıstayız ya buranın telefon sebekesi inanılmaz yüksek fiyatlı..

Ay evet tatlım ya sana msj göndermek de bi ölüm, 40kere gönderiyorum, hata hata hata sürekli...
Benim tlf o zamana tamir olur sanırım ama zaten yedek tlf var canım idareten onu kullanıyorum şimdi.Numaralar kayıtlı değil sadece,bi afallarsam ilk etapta,o olur :D

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

sagol tatlım..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar