zaten işe başlıcak olmayı da kafama takıyom bunu da takarım tam olur
işe ne zamna başlıyorsun tatlım..
canım emzirmek çok güzel bir duygu bunda hepimiz hemfikiriz. Bir süre insan kendini boşlukta hisseder.
Selim uyandı, babasını yanına yatırdım bkalım uyutabilecekmi?
işe ne zamna başlıyorsun tatlım..
benim üst kat komşu da benden 20 gün önce doğurdu
onda dedim bigün emzirmeyi çok seviyorum diye
ban dedi ki, sapık mısın?
bi kere de erkek dra gidiyorum diye hmmmmm falan yapmıştı anlamlı anlamlı
pike avatarındaki bebek korku filmi gibi ya
bu saatte uyanıyo mu
9 ağustos
kızlar sizin bebekler akşam kaçta yatıp kaçta kalkıyo
nesi korku filmi kız, caki mi sandın hehhe
Sapıklmı ne alaka ya.. Ben emzirirken selimin bana dokunmasını, gözlerime bakmasını felan seviyorum. Ya hayatım ne cins insanlar varya emzirmeyi sevmeyi sapıklık olarak görüyor. Yuh diyesim geliyor..
nesi korku filmi kız, caki mi sandın hehhe
bencede tatlu bir oğlan, benim selimim gibi saçıda azmış. Pikem bu arada face selimle resmimi ekledim. Mevlütte çekmiştik.
Haftaya yani Mayısın 25'inde istanbula gidecegiz insallah.. o zaman bir selam vermek icin bende seni aramayı düsünüyodum, konusamayacak mıyız sekerim?
bu saatte uyanıyo mu
9 ağustos
kızlar sizin bebekler akşam kaçta yatıp kaçta kalkıyo
O zamana kadar tamir olur sanırım tatlım
Ama ben Eskişehirdeyim tüh
Daha çok varmış başlamanabenim haziran 17.
Ada akşam 9-9.30 gibi yatar.Gece de 3-3.30 gibi kalkar.Bazen 4.
mama emer, altını açarım,bu işler yarım saat gibi sürer.
tekrar uyur.9 gibi uyanır.Bazen 8 gibi...
Eğer gece uyuması 10-10.30lara sarkarsa ilk uyanması da 5-5.30lara sarkıyor.
Genelde 5saat+5 saat,yada 5+4 uyuyor.
Sapıklmı ne alaka ya.. Ben emzirirken selimin bana dokunmasını, gözlerime bakmasını felan seviyorum. Ya hayatım ne cins insanlar varya emzirmeyi sevmeyi sapıklık olarak görüyor. Yuh diyesim geliyor..
kızlar
1-sütün bittiği nasıl anlaşılıor
2-kaç numara bez kullanıyosunuz
benimde 17 haziran tatlım..
sen aynı işinemi devam edeceksin. başka iş baktınmı canımcım..
Ben de emzirebildiğimde çok mutlu olmuştum."21 günden sonra emdi,yaşasın!" duygusunun yanında,emzirme eylemi de hoşuma gitmişti,o çok ayrı ve özel bir duygu.Sizler çok şanslısınız.
Hatta sütü azalıp kesilen arkadaşlarımız bile benden şanslılar.
Benim ileride bir bebeğim daha olsa,emzirme hususunda ilk bebeğini doğurmuş bir anne gibi tecrübesiz olucam.
Süt yetiyormu, bebek doyuyor mu, ne sıklıkta emzirmeliyim,bebeğin doyduğunu nasıl anlarım,gece kalktığında emzirmek daha mı meşakkatli mamaya göre,bebeğiyle dışarı çıktığında emziren bir kadın ne yapıyor,vs vs vs. konularda hiçbir fikrim yok benim
ben de akşamları sağıyordum yatmadan 60-70 arası çıkıyordu, kaç zamandır sağmıyorum. gün içinde 4 sefer toplamda 270e tamamlayarak mama veriyorum. 60+60+60+90 şeklinde
mamalardan bi saat önce emziriyorum. ikisini de alıyor.
3 numara kullanıyordum ama artık 4e geçiyoruz, sanki küçük gibi geldi.
6600 gr olmuşuz.
bblau pişik kremi olarak sebamed almıştım hala onu kullanıyorum ama kızarıklık varsa bepanthene sürüyorum ara ara. pişik kremini de her açtığımda sürmüyorum günde 2-3 kez kullanıyorum.
ecrinn kocamın gücüne gitti odunluk ama napayım kutlasaydı o da. bi kere bi unutursun damgayı yersin diyor...bari itibarını düzelteyim eşimin... geçenlerde bir teknoloji mağazasının reklamında netbook görmüştüm, şunu alsana bana dedim ama öylesine... o gün akşam dışarı çıkmıştı gelemedi bi türlü, arıyorum ayakkabı bakıyorum falan diyor, bi baktım bilg. almış gelmiş...
Tanselcim maşallah canım, gördüm cok şekersiniz...
Babuş canım zaten görüşmek için vakit kısıtlı ben telefondan arayıp rahatca halini hatrını sormak için yazdım malum Kıbrıstayız ya buranın telefon sebekesi inanılmaz yüksek fiyatlı..
Tanselcim maşallah canım, gördüm cok şekersiniz...
Babuş canım zaten görüşmek için vakit kısıtlı ben telefondan arayıp rahatca halini hatrını sormak için yazdım malum Kıbrıstayız ya buranın telefon sebekesi inanılmaz yüksek fiyatlı..