2012 Şubat Anneleri

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
Doğru ben de kıskanırım ama önemli olan onun beslenebilmesi, bu fedakarlığı yapıp dayanırdım ama babuşun dediklerinden sonra annemle konuştuk vazgeçtik..Allah korusun süt verecek annenin kendisinin de bilmediği bir hastalığı olabilir dedik.

Ama ben oğlumu dik tutunca kendi hopluyor deli gibi netcem ya kız :D He hoplatma deyince atıp tutmuyorum, koltuk atlından tutup bacaklarımın üstüne koyuyorum hop hop diyom hopluyo :D

Geçen bimde gördüm o ürünü de hiç duyulmamış diye almadım.Ben molfix kullanıyorum, kalınlığı dışında bir sıkıntım olmadı.Bi de ben hala pamuk ve su ile temizliyorum.Dışarı çıkarsam o zaman yanıma ıslak mendil alıyorum sadece.

evet hastalık da olabilir boşver ya ne gerek var bu zamana kadar aldı zaten halen de alıyo dimi?
ben hiç su pamuk yapmadım hep prima bazen beyaz bazen yeşil paket, ıslak bez de unibaby ve prima

bilmem öle dedi ama o heralde havaya atıp tutanlar için demiştir demi:D

kızlar yalancı emziği kullanan bebeklerimiz varmı benimki alıyo merak ettim?

yok ya benin ki almıyo elini bileğine kadar sokuyo bütün gün cok cok

kızlar dolaba süt atan var mı varsa kaç cc

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

azom yavrum nbr?? dene bi istersen kuzeyin toto nazikse alma sonra pişik filan olursa üzülürüm ben huggies arıtılmış sudan yapılmış ıslak havlusu var ben onu kullanıyorum molfix ilk dogdugunda babam almıştı 2 paket güsel bir bez ama prima ile aynı fiyat oldugu için primayı tercih ederdim dogrusu yenidoğan ünitesindede canbebe kullanıyolardı oda pişik yapmamışdı oğlanı

iyidir kuşum senden nbr? Bilmiyom ki totosu nazik mi :) Daha hiç pişik olmadı.

kızlar yalancı emziği kullanan bebeklerimiz varmı benimki alıyo merak ettim?

İlk günden beri kullanıyoz :D

evet hastalık da olabilir boşver ya ne gerek var bu zamana kadar aldı zaten halen de alıyo dimi?
ben hiç su pamuk yapmadım hep prima bazen beyaz bazen yeşil paket, ıslak bez de unibaby ve prima

Yok kız 2 ay emzirebildim :(

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Evet Babuşum odur sanırım. Ben çok memnun kaldım bu yastıktan ama artık dönmeye çalışıyor, şimdi de ya dönmeye çalışırken o yan bariyer koruyucu olmaz da bu seferse düşer gibi olursa diye tırsıyom... Ne yapsak ki yaaa düz zemine direkt yatırsak mı ki? Böyle yatıran var mı ki kızlardan?

Yastıktan düşüyolar ya simuşum...Uyanıkken ben yastıkla hafif kaldırıyorum sırtını.Kafasını omuzlarına kadar kesiyo yastıktan,kalkmaya uğraşıyo,uğraşırken uğraşırken de düşüyo yastıktan kenara.:D
Şu an sırt üstü yastıksız yatıyo,kafasını da istediği tarafa çeviriyo.Eskiden kafası bıraktığın gibi kalırdı şimdi gece içinde döndürüp duruyo bi saga bi sola.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

bence bez de pişik yapıyor.kendimden biliyorum,bazı marka pedler bende kaşıntıya ve yanmaya sebep oluyor inanılmaz rahatsız ediyor beni.pamuksu üst yüzeyi olanları kullanabiliyorum,petek dokulu naylonsu üst yüzeylerden ziyade.
ama ille de pahalı markalar iyidir demiyorum.
yalnız leadera katıldığım bi nokta var ki kesinlikle ıslak mendiller pişik yapıyor.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

bizimkide ellerini dondurma yalar gibi yalıyo ama emzikte emiyo 20 gnlükkenden beri

ben atıyorum ne allah verdiyse 50 cc 100 cc gün içinde kullanıyorum bazen cünkü çok sık emince yetmiyo arada sağdığımı veriorum şu anda kucağımda gaz sancısı var zapdedemiyorum 3 aylıkta bitti ne zaman geççek bilmemki :(

maşallah de o zaman nazik değil yavruşum i.yilik cnm ne olsun sancılarla başımız dertte ter iiçinde kaldı kuzum ağlamaktan acaba yalancı emziği çekercen cok cok o mu hava kaçırıo die sorcaktım azo sizde varmı şikayet?

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

bizimkide ellerini dondurma yalar gibi yalıyo ama emzikte emiyo 20 gnlükkenden beri

ben atıyorum ne allah verdiyse 50 cc 100 cc gün içinde kullanıyorum bazen cünkü çok sık emince yetmiyo arada sağdığımı veriorum şu anda kucağımda gaz sancısı var zapdedemiyorum 3 aylıkta bitti ne zaman geççek bilmemki :(

maşallah de o zaman nazik değil yavruşum i.yilik cnm ne olsun sancılarla başımız dertte ter iiçinde kaldı kuzum ağlamaktan acaba yalancı emziği çekercen cok cok o mu hava kaçırıo die sorcaktım azo sizde varmı şikayet?

Ay kıyamam yaa.Canım bizde gaz sancısı yok çok şükür.Hergün rezene veriyorum ben.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
bence bez de pişik yapıyor.kendimden biliyorum,bazı marka pedler bende kaşıntıya ve yanmaya sebep oluyor inanılmaz rahatsız ediyor beni.pamuksu üst yüzeyi olanları kullanabiliyorum,petek dokulu naylonsu üst yüzeylerden ziyade.
ama ille de pahalı markalar iyidir demiyorum.
yalnız leadera katıldığım bi nokta var ki kesinlikle ıslak mendiller pişik yapıyor.

doğrudur cnm benim bende huggies yaptı gibi geldi cünkü ıslak mendil hep kullanıyorum yapsa yapar yani ama totoyu ıslak bırakınca yapıyo kuruyana kadar açıyorum ben altını yayıyo kendini hem keyifleniyo o arada hem kurusun die bekliyorum mesela bende orkid kullanamıyorum pişik yapıyo beni molped den başkası ıhh ıhh yanı ama oğlum dayanıklı maşallah ne kullanırsam sıkıntı yok ne indirimdeyse onu alıyorum fakat gerçekten hangi markadan memnunsan dersen prima aktif baby ve ona muadil baby stardan şaşmam

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Ay kıyamam yaa.Canım bizde gaz sancısı yok çok şükür.Hergün rezene veriyorum ben.

ahh azom ne rezene fayda etti ne gaz damlaları kullanmadıgım hiç bir marka kalmadı gaz damlasında eşim stok yaptı eve ıhh ıhh ok her akşam bu saatlerde çocuk çoşuyo gazını çıkartıyo sorun yok ama o kadar gazı çıkartıyo yine gazı var ıkına sıkına alttan çıkartıyo gaz merhemi bulmuş eşim şimdi yeni kimyonlu bişi enterasan teknikler öğrendim ama yine ağlıyo kuzum yine ağlıyo offf sonunda sütten kescem yazık yaaa

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Islak mendili ben de sadece dışarı çıktığım zaman kullanıyorum.Evde su ve pamuk kullanıyorum.Aslında su ve pamuğu kullanmanın amacı bebekte anne karnında meydana gelen ve 3.aya kadar kaybolmayan deri üzerindeki verniks tabakasını zedelememek.
3.aydan sonra ıslak mendil de olur bana kalırsa ama daha kolay pişik yapabilir diye ben hala pek tercih etmiyorum.
Islak mendil olarak da en memnun kaldığım huggies yenidoğan -saf su pamuk- ve huggies naturals.
Onun dışında chicco'yu beğenmedim.
Nivea ve uni baby'nin numune boylarını kullandım,ikisi de iyi özellikle uni baby yenidoğan...
Prima da sabunlu gibi,onu da sevmedim pek ben.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

doğrudur cnm benim bende huggies yaptı gibi geldi cünkü ıslak mendil hep kullanıyorum yapsa yapar yani ama totoyu ıslak bırakınca yapıyo kuruyana kadar açıyorum ben altını yayıyo kendini hem keyifleniyo o arada hem kurusun die bekliyorum mesela bende orkid kullanamıyorum pişik yapıyo beni molped den başkası ıhh ıhh yanı ama oğlum dayanıklı maşallah ne kullanırsam sıkıntı yok ne indirimdeyse onu alıyorum fakat gerçekten hangi markadan memnunsan dersen prima aktif baby ve ona muadil baby stardan şaşmam

aynen ben de orkid kullanamıyorum,kotex kullanabiliyorum sadece.Ben de bugüne kadar huggies organik pamuklu,huggies normal,prima yeşil paket,prima premium care,prima aktif baby kullandım.en memnun kaldığım prima aktif baby.ama 4 numara oluşumu yoksa ince oluşumu güzel geldi bilemedim,3 numarası da aynı rahatlıkta mı bi baksam anlayabilirim sanırım...
ama huggies organik pamuklu da güzel.onu da beğendiydim.
baby star ne kadar fiyatı, bimde satılan o mu?

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Islak mendili ben de sadece dışarı çıktığım zaman kullanıyorum.Evde su ve pamuk kullanıyorum.Aslında su ve pamuğu kullanmanın amacı bebekte anne karnında meydana gelen ve 3.aya kadar kaybolmayan deri üzerindeki verniks tabakasını zedelememek.
3.aydan sonra ıslak mendil de olur bana kalırsa ama daha kolay pişik yapabilir diye ben hala pek tercih etmiyorum.
Islak mendil olarak da en memnun kaldığım huggies yenidoğan -saf su pamuk- ve huggies naturals.
Onun dışında chicco'yu beğenmedim.
Nivea ve uni baby'nin numune boylarını kullandım,ikisi de iyi özellikle uni baby yenidoğan...
Prima da sabunlu gibi,onu da sevmedim pek ben.

valla o pamugu ıslatım altını temizleyene kadar eymen kendini yırtıyo bende dediğini kullanıyorum huggisses yeni doğan uni baby havlusu çok ince hiç sevmedim primanınki dediğin gibi sabunlu jansonun yeni doğanı iyi ama açma tarafını sevmiyorum kapaklı değil o yüzden huggiesten şaşmıyorum kokusuda yok hem on numara

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
aynen ben de orkid kullanamıyorum,kotex kullanabiliyorum sadece.Ben de bugüne kadar huggies organik pamuklu,huggies normal,prima yeşil paket,prima premium care,prima aktif baby kullandım.en memnun kaldığım prima aktif baby.ama 4 numara oluşumu yoksa ince oluşumu güzel geldi bilemedim,3 numarası da aynı rahatlıkta mı bi baksam anlayabilirim sanırım...
ama huggies organik pamuklu da güzel.onu da beğendiydim.
baby star ne kadar fiyatı, bimde satılan o mu?

hımm hassas hatun senii
prima dünyanın en çok satan bez markası kötü diyen kadın yoktur zaten ama çok pahalı sonuç olarak çöpe gidiyo oğlan hassas değil die önemsemiyorum yok baby star marketlerde var şu anda 3 numara kullanıyorum 68adet li paketi 16 tl
biminki jeny welley parfümlü kremli aslında çok doğal oldugu söylenemez ama ben memnun kaldım misd gibi kokuyo oğluşum oda 2 numara kullanırken almıştım 2 paket 13,75tl idi
hassas olmaması pişik kremimden kaynaklanıyo olabilir belkide

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
hahaha, ben de kocama kendisinden burada odun olaraktan bahsettiğimi söyledim...iki gündür bir ilgi bir ilgi... geçmişler olsun dedim.

hepinizin anneler günü kutlu olsun arkadaşlar...
benim odun kocam dün benim anneler günümü kutlamadı, bir gün önce koçtaşa gitmiş matkap almaya, bir de çim adam almış çim bebek desem daha doğru olur herhalde, emzikli çünkü. o gün oğlumla benim anneler günü hediyemiz demişti şakayla karışık, ben de çok kıymetli bir anne olduğum belli demiştim.

dün de hem benim anneme hem onunkine çiçekler alındı, ama bir demet de bana alıp senin de anneler günün kutlu olsun demedi, ben de bu sabah ilk anneler günümü hafızamda böyle yer ettirdiği için kendisine çok kırıldığımı söyledim. kafasına dank etti özür diledi, acemiliğine verecekmişim. :(

bi odunda bende.. aldıgım yere bırakıcam seni . defolu cıktınn ,erken bozuldun fatura neyin alaydık degiştirirdik iade ederdik kaldın üstüme diyorum gülüyo.
anneler günü sabahı hiç kutlamadan etmeden askım bak hiç triplere girme hediye falan almadım ben dedi. zaten beklemiyodum alsan sasırcaktım dedim. ama alcam söz su evi satalım vs dedi. önemli olan düsünmek bi demet cicek alsaydın kutlasaydın beni o da yeterdi dedim. sonra ben annelere hediye almaya cıkarken sana para veriyim ne istiyosan al dedi. istemiyorum dedim. sonra yegeni aradı ilk anneler günümü kutladı dayım ne almıs die sordu. hiççbişi dedim. yanımda sessiz sessiz beni dürtüyo askım nie öle dion alcam dedim söyleme öle falan die. hem utanıyo yaptıgından hem hala odun. bütün gün her gören gayet ii niyetle ee ne almıss kızın bakalım ilk anneler gününde dedi. bende hiçç deyip durdum onun yüzüne baka baka. kaderde ilk anneler günümde bi basıma simit keyfinde oturmak varmıs.neye niyt neye kısmet.
sonra evde yalnız kalınca da oturup agladım. zati bu ara hassaslıgım üstümde. :utan:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Pişik kremi ne kullanıyosunuz kızlar?
Ben hamileyken chicco çantalı set almıştım onun içinde pişik kremi de vardı.Lilacstı galiba bepanthene krem içinde kortizon var deyince onu kullanmaya başlamıştım.Güzel ama çok yoğun,sürmesi zor.Emilmesi zor.
Sonra Bübchen aldım,losyon kıvamından az daha yoğun kolay emiliyor.
Güzel mi değil mi bilemiyorum,Ada bugüne dek pek pişik olmadığı için...
Ama herkes çok öneriyor diye aldım,emilimi filan da iyi olunca kullanıyorum şimdilik.
Bi de siz pişik kremini her alt açışta sürüyo musunuz ve nerelere uyguluyosunuz? ben gün içinde belki 1-2 sefer sürmüyorumdur kalanında hep sürüyorum.Ve kukuş,popo,poponun arası,bacakların kıvrımları,bezin lastiklerinin denk geldiği yerlere sıvıyorum :D çok mu sürüyorum ki?

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
benim tocamda bulşk makinem bozuktu ne zamandır süpriz yapıp onu almış anneler günü hediyesi olarak notuda şu karıcım anneler günün kutlu olsun oğlum bunu almamı istedi annecimle daha çok vakit geçirmek istiyorum dedi güldüm sağolsun hediye bahane önemli olan 2 çift tatlı söz

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Ben hamileyken chicco çantalı set almıştım onun içinde pişik kremi de vardı.Lilacstı galiba bepanthene krem içinde kortizon var deyince onu kullanmaya başlamıştım.Güzel ama çok yoğun,sürmesi zor.Emilmesi zor.
Ama herkes çok öneriyor diye aldım,emilimi filan da iyi olunca kullanıyorum şimdilik.
Bi de siz pişik kremini her alt açışta sürüyo musunuz ve nerelere uyguluyosunuz? ben gün içinde belki 1-2 sefer sürmüyorumdur kalanında hep sürüyorum.Ve kukuş,popo,poponun arası,bacakların kıvrımları,bezin lastiklerinin denk geldiği yerlere sıvıyorum :D çok mu sürüyorum ki?

valla canım doktor pek kullanmamı onermemişti pişik kremi, bi ara bez alerji yapmıştı onda da mustelanın pişik iyileştirici kremini kullandım ama anlayıpta bezi degiştirince hemen gecti. normal pişik kremini pek kullanmıyorum ben.
aynen chicconun cantasını almıştım ondan cıkan krem var ama surmuyorum..

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

aynen bende o çantalı setten aldım ama kremini hiç kullanmadım eşim eczanelerden her marka numune vermişler sebamed,mustela,babe ama en çok babeden memnun kaldım leblebi kadar bir miktarı totosuna ve pipisini kenarındakii boğumcuklarına incecik yedirerek sürüyorum
pişik olsun olmasın kullanıyorum günde 2-3 kere çünkü çok kaka yapıyor pişmeye meyilli

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

ben popolin kullanıyorumm. dogdugundan beri bi tüp bitmedi. müthiş bi kremm. göbeginin etrafı isill isil olmustu sürtünmekten ona sürdüm aksamına yok oldu:dance:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar