Doğru ben de kıskanırım ama önemli olan onun beslenebilmesi, bu fedakarlığı yapıp dayanırdım ama babuşun dediklerinden sonra annemle konuştuk vazgeçtik..Allah korusun süt verecek annenin kendisinin de bilmediği bir hastalığı olabilir dedik.
Ama ben oğlumu dik tutunca kendi hopluyor deli gibi netcem ya kızHe hoplatma deyince atıp tutmuyorum, koltuk atlından tutup bacaklarımın üstüne koyuyorum hop hop diyom hopluyo
![]()
Geçen bimde gördüm o ürünü de hiç duyulmamış diye almadım.Ben molfix kullanıyorum, kalınlığı dışında bir sıkıntım olmadı.Bi de ben hala pamuk ve su ile temizliyorum.Dışarı çıkarsam o zaman yanıma ıslak mendil alıyorum sadece.
kızlar yalancı emziği kullanan bebeklerimiz varmı benimki alıyo merak ettim?
azom yavrum nbr?? dene bi istersen kuzeyin toto nazikse alma sonra pişik filan olursa üzülürüm ben huggies arıtılmış sudan yapılmış ıslak havlusu var ben onu kullanıyorum molfix ilk dogdugunda babam almıştı 2 paket güsel bir bez ama prima ile aynı fiyat oldugu için primayı tercih ederdim dogrusu yenidoğan ünitesindede canbebe kullanıyolardı oda pişik yapmamışdı oğlanı
kızlar yalancı emziği kullanan bebeklerimiz varmı benimki alıyo merak ettim?
evet hastalık da olabilir boşver ya ne gerek var bu zamana kadar aldı zaten halen de alıyo dimi?
ben hiç su pamuk yapmadım hep prima bazen beyaz bazen yeşil paket, ıslak bez de unibaby ve prima
bilmem öle dedi ama o heralde havaya atıp tutanlar için demiştir demi
yok ya benin ki almıyo elini bileğine kadar sokuyo bütün gün cok cok
kızlar dolaba süt atan var mı varsa kaç cc
Evet Babuşum odur sanırım. Ben çok memnun kaldım bu yastıktan ama artık dönmeye çalışıyor, şimdi de ya dönmeye çalışırken o yan bariyer koruyucu olmaz da bu seferse düşer gibi olursa diye tırsıyom... Ne yapsak ki yaaa düz zemine direkt yatırsak mı ki? Böyle yatıran var mı ki kızlardan?
iyidir kuşum senden nbr? Bilmiyom ki totosu nazik miDaha hiç pişik olmadı.
İlk günden beri kullanıyoz
Yok kız 2 ay emzirebildim
bizimkide ellerini dondurma yalar gibi yalıyo ama emzikte emiyo 20 gnlükkenden berievet hastalık da olabilir boşver ya ne gerek var bu zamana kadar aldı zaten halen de alıyo dimi?
ben hiç su pamuk yapmadım hep prima bazen beyaz bazen yeşil paket, ıslak bez de unibaby ve prima
bilmem öle dedi ama o heralde havaya atıp tutanlar için demiştir demi
yok ya benin ki almıyo elini bileğine kadar sokuyo bütün gün cok cok
kızlar dolaba süt atan var mı varsa kaç cc
maşallah de o zaman nazik değil yavruşum i.yilik cnm ne olsun sancılarla başımız dertte ter iiçinde kaldı kuzum ağlamaktan acaba yalancı emziği çekercen cok cok o mu hava kaçırıo die sorcaktım azo sizde varmı şikayet?iyidir kuşum senden nbr? Bilmiyom ki totosu nazik miDaha hiç pişik olmadı.
İlk günden beri kullanıyoz
Yok kız 2 ay emzirebildim
bizimkide ellerini dondurma yalar gibi yalıyo ama emzikte emiyo 20 gnlükkenden beri
ben atıyorum ne allah verdiyse 50 cc 100 cc gün içinde kullanıyorum bazen cünkü çok sık emince yetmiyo arada sağdığımı veriorum şu anda kucağımda gaz sancısı var zapdedemiyorum 3 aylıkta bitti ne zaman geççek bilmemki
maşallah de o zaman nazik değil yavruşum i.yilik cnm ne olsun sancılarla başımız dertte ter iiçinde kaldı kuzum ağlamaktan acaba yalancı emziği çekercen cok cok o mu hava kaçırıo die sorcaktım azo sizde varmı şikayet?
bence bez de pişik yapıyor.kendimden biliyorum,bazı marka pedler bende kaşıntıya ve yanmaya sebep oluyor inanılmaz rahatsız ediyor beni.pamuksu üst yüzeyi olanları kullanabiliyorum,petek dokulu naylonsu üst yüzeylerden ziyade.
ama ille de pahalı markalar iyidir demiyorum.
yalnız leadera katıldığım bi nokta var ki kesinlikle ıslak mendiller pişik yapıyor.
Ay kıyamam yaa.Canım bizde gaz sancısı yok çok şükür.Hergün rezene veriyorum ben.
doğrudur cnm benim bende huggies yaptı gibi geldi cünkü ıslak mendil hep kullanıyorum yapsa yapar yani ama totoyu ıslak bırakınca yapıyo kuruyana kadar açıyorum ben altını yayıyo kendini hem keyifleniyo o arada hem kurusun die bekliyorum mesela bende orkid kullanamıyorum pişik yapıyo beni molped den başkası ıhh ıhh yanı ama oğlum dayanıklı maşallah ne kullanırsam sıkıntı yok ne indirimdeyse onu alıyorum fakat gerçekten hangi markadan memnunsan dersen prima aktif baby ve ona muadil baby stardan şaşmam
Islak mendili ben de sadece dışarı çıktığım zaman kullanıyorum.Evde su ve pamuk kullanıyorum.Aslında su ve pamuğu kullanmanın amacı bebekte anne karnında meydana gelen ve 3.aya kadar kaybolmayan deri üzerindeki verniks tabakasını zedelememek.
3.aydan sonra ıslak mendil de olur bana kalırsa ama daha kolay pişik yapabilir diye ben hala pek tercih etmiyorum.
Islak mendil olarak da en memnun kaldığım huggies yenidoğan -saf su pamuk- ve huggies naturals.
Onun dışında chicco'yu beğenmedim.
Nivea ve uni baby'nin numune boylarını kullandım,ikisi de iyi özellikle uni baby yenidoğan...
Prima da sabunlu gibi,onu da sevmedim pek ben.
aynen ben de orkid kullanamıyorum,kotex kullanabiliyorum sadece.Ben de bugüne kadar huggies organik pamuklu,huggies normal,prima yeşil paket,prima premium care,prima aktif baby kullandım.en memnun kaldığım prima aktif baby.ama 4 numara oluşumu yoksa ince oluşumu güzel geldi bilemedim,3 numarası da aynı rahatlıkta mı bi baksam anlayabilirim sanırım...
ama huggies organik pamuklu da güzel.onu da beğendiydim.
baby star ne kadar fiyatı, bimde satılan o mu?
ha, ben de kocama kendisinden burada odun olaraktan bahsettiğimi söyledim...iki gündür bir ilgi bir ilgi... geçmişler olsun dedim.
hepinizin anneler günü kutlu olsun arkadaşlar...
benim odun kocam dün benim anneler günümü kutlamadı, bir gün önce koçtaşa gitmiş matkap almaya, bir de çim adam almış çim bebek desem daha doğru olur herhalde, emzikli çünkü. o gün oğlumla benim anneler günü hediyemiz demişti şakayla karışık, ben de çok kıymetli bir anne olduğum belli demiştim.
dün de hem benim anneme hem onunkine çiçekler alındı, ama bir demet de bana alıp senin de anneler günün kutlu olsun demedi, ben de bu sabah ilk anneler günümü hafızamda böyle yer ettirdiği için kendisine çok kırıldığımı söyledim. kafasına dank etti özür diledi, acemiliğine verecekmişim.
Pişik kremi ne kullanıyosunuz kızlar?
Ben hamileyken chicco çantalı set almıştım onun içinde pişik kremi de vardı.Lilacstı galiba bepanthene krem içinde kortizon var deyince onu kullanmaya başlamıştım.Güzel ama çok yoğun,sürmesi zor.Emilmesi zor.
Sonra Bübchen aldım,losyon kıvamından az daha yoğun kolay emiliyor.
Güzel mi değil mi bilemiyorum,Ada bugüne dek pek pişik olmadığı için...
Ama herkes çok öneriyor diye aldım,emilimi filan da iyi olunca kullanıyorum şimdilik.
Bi de siz pişik kremini her alt açışta sürüyo musunuz ve nerelere uyguluyosunuz? ben gün içinde belki 1-2 sefer sürmüyorumdur kalanında hep sürüyorum.Ve kukuş,popo,poponun arası,bacakların kıvrımları,bezin lastiklerinin denk geldiği yerlere sıvıyorumçok mu sürüyorum ki?
Ben hamileyken chicco çantalı set almıştım onun içinde pişik kremi de vardı.Lilacstı galiba bepanthene krem içinde kortizon var deyince onu kullanmaya başlamıştım.Güzel ama çok yoğun,sürmesi zor.Emilmesi zor.
Ama herkes çok öneriyor diye aldım,emilimi filan da iyi olunca kullanıyorum şimdilik.
Bi de siz pişik kremini her alt açışta sürüyo musunuz ve nerelere uyguluyosunuz? ben gün içinde belki 1-2 sefer sürmüyorumdur kalanında hep sürüyorum.Ve kukuş,popo,poponun arası,bacakların kıvrımları,bezin lastiklerinin denk geldiği yerlere sıvıyorumçok mu sürüyorum ki?
ben popolin kullanıyorumm. dogdugundan beri bi tüp bitmedi. müthiş bi kremm. göbeginin etrafı isill isil olmustu sürtünmekten ona sürdüm aksamına yok oldu:dance: