iyi hamd olsun canım, evet büyüyo minnoşlar ya.. Noyan herkese gülücük veren bi tip olacak gibi geliyo bana ehehh anasına benzememiş... ama bazen sanki bi beni istiyo ama nadirHoşbulduk tatlım, noyanim nasıl. Selimin tepkileri daha anlamlı artık. Benden kimseye gitmiyor.
Hhhh Babuşum sen beni bi iş yerinde görmelisin bi de dışardı heee bide evdeEvde saldım çayıra mevlam kayıra, işte bildiğin takım elbiseli, ceketli, son derece ciddi, dışarda alabildiğine spor
![]()
Valla ben de şaşırdım nasıl oldu da koşup gitmedi diye ama, eşime bu konuda hiç güvenim yok. Bence gitmiştir de bana gitmedim diyodur... Nasılsa yakında çıkar kokusu dediğin gibi
3 tane bişe almış Hayatım, en güzeli de çiçeklerdi, onu kızım almış çünkü
Unutmuştur Pikem yaaa, bozuk atma daha. Bi dahakine unutmazDuru minnoş nasıl olsun teyzesi, şimdiden tüketim toplumuna ayak uydurdu. Ağlamasını durdurmak için hergün yeni bişe bulmamız gerekiyo. Bigün bıırrrrrrrrrrrrrr sesi çıkarıyoz, bi gün çay bardağı tıngırdatıyoz, bi gün nın nın nıııı diye müzik yapıyoz. Bigün sustuğuna ertesi gün susmuyo
![]()
Bu arada sen de güle güle kullan hediyeni
Ben aynı fikirde değilim Tanselcim... Eğer sütüm bol bol olsa bir başka bebeği seve seve, zevkle emziririm...
evet canım günde 18 saat calıstıgı için insanlıktan cıkmış artık bide oda Türkiyede yasamıyo iş için bi proje yuzunden gitmek zorunda kaldı morali keyfi yok pek.. başkasına degilde ona cok üzüldüm zaten hasretlik diz boyu.. neyse boşver..
ticker demişsin gülüm
google ablaya 7910 ticker diye arat hemen ilk o site cıkıyo. oradan tarih gosterge falan ayarlayıp istedigin kibin yapabülünnnn.........
lilacs 5. ay hayırlı olsun canım, darısı basımıza