datlumm benimm kıssss 59 cm 5600 gr. ama asm den gelen mesj da söyle diyo bak; ücüncü ayın sonunda kızınızz 4.6 ile 6.4 kg agırlıgında ,56_62 cm boyunda olmalıdır.oglunuzsa 5 ile 7 kg arasında 58 ile 64 cm boyunda olmalıdır:ask: yani sahin oglanınn masallahı varr cnmmmm
çok sağol cnm benim
8 yaş geç değil mi cnm ya? Çocuk ne kadar geç olursa o kadar korkuyormuş.. piskolojisi alt üst oluyormuş.. Doktor öyle dedii..:S Şuan yani altı bezliyken sünneti yapılırsa daha çabuk iyileşiyormuş duyduğum kadarıyla bende o nedenle yakın bir zamanda memlekete gitcem gidince yaptırayım diyorumda.. Sorun yok yani cnm..Hem lokal anestezi ile olduğu halde yinede zor mu oluyor.. Çünkü bende aşılarda felan dayanamıyorum..Odadan dışarı çıkıyorum.. Genel anestezi istemiyorum cnm hem o nedenle sordum 6 aydan sonrada lokal yapıyorlarsa iyiymiş.. Bakalım gidince fikir birliğiyle karar veririz.. Ya bende anlamadım bez olayını ilk yeni doğan prima aldım sonra molfix indirimdeydi ondan aldım..Geçenlerdede eşim prima almış ama hep yanlardan sızıyor..Molfixde hiç yaşamamıştım sıkıntı..Sadece molfix primaya göre biraz kalın..Artık ince kıyafetler giydirdiğim için şiş şiş durmasın diye primayı tercih etmek istemiştim güya.. Bakalım belki benimkinde üretim hatası vardır..Teşekkür ederim ilgin için saol cnm..
Tatlım boşuna kendini üzüp hırpalıyorsun.. Diğer mesajında okuduğum kadarıyla boyu 63 cm miş.. Bence çok iyi..Bizde 3 aylık kontrole gittiğimizde boyumuz 60 cmdi.. Yani buda bnm bebeğimde gelişim bozukluğu olduğunu göstermez.. Bak seninki daha iyi hem..Keşke elimizden gelsede öyle boş konuşanları takmasak ama işte.. Herkes birşey söylüyor bak sana birşey anlatcam.. Hafta sonu eşimin arkadaşları geldi şehir dışından Urfayı gezidrcez ben ilk kez görüyorum onları bana kalkmışdiyorki hanımı aaa senin bebek çok ufak hiç 3,5 aylık gibi durmuyor.. Sonra diğer kadında ona dediki senin bebeklerin asıl iri doğuyor..Bende gülümseyerek aslında normal 3,5 kilo doğdu dedim.. Sonra onları yolladık AVM ye gittik oğlumu emzircem emzirme odasına girdim ordaki kadında demez mi aaaa ne tombiş bir bebek.. Benimoğlum çok zayıf diyor..Yuh dedim yaaa..Oğlu 1,5yaşındaymış ..1,5 yaşındaki oğluyla benim yavrumu karşılaştırıyor hem çocuğun bacaklarını görsen tombiş tombiş nazar değmesin diye hemen saldırıya geçiyor aklısıra.. velhasıl aynı gün içerisinde bir arkadaş çok zayıf bebeğin dedi diğer çok kilolu dedi aslına bakarsan normal kiloda.. Bu arada kolyende çok güzel güle güle kullan..
herkes ayrı bişi söylüyo ya insanlar çook düşüncesiz
çok sağol desteğin için
Öncelikle güzel dileklerine amiiiiiiiiiiiiiin diyorum Azoşum...
Aşı mevzuunda sanırım ben de öyle yapacağım. Rota bana çok büyük ders oldu, kaldırmadı demekki yavrumun bünyesi. Daha da yaptırmam.
Spiral konusunda da içimi rahatlattın sağolasın
Limoncum teşekkür ederim, halen kanamam var. Orkid takmaktan pişik olucam bu gidişle... Benimki az az kaka yapıyor, sanırım sütüm çok azaldı, çok uzun zamandır hiç dolu dolu kaka yapmadı, azıcık yapıyo ve sık sık yapıyo anlamadım ben de... Sünnet olayı hakkında hiç bi fikrim yok ama benim oğlum olsaydı ben hemen yaptırırdım. Eşim sünnetini hatırlıyo ve tek hatırladığı da canının çok yandığı çok ağladığı. Sanırım erken yaptırmak, bilmezken yaptırmak daha iyi. Ama tabi bilemem....
Nazom inşallah kurtulmuşsundur diş sıkıntından. Spiral bilgilendirmen için de çoooook teşekkürler
Üzülme kııııız benim de senden farkım olmadı. Eşim bi çiçek bile almadı. Çünkü cumartesi günü annesinin ölüm yıldönümüydü, pazar günü de annesinin yanına gitti. Heee sabah seni çok seviyorum, anneler günün kutlu olsun dedi. Kahvaltı hazırladı evi topladı sanırım hediyem de bu oldu. Gerçi hediyen yetişmedi, özel bişe yaptırıyom diyo ama bakalım ne zamana yetişecek![]()
İnşallah bebikom. Rota aşısını burda hemen hemen herkes yaptırdı, bir tek benimkinde tüm yan etkiler görüldü. Etkilemek istemem. Muhakkak faydası daha çoktur ama benimki nanemolla sanırım biraz bünyesi kaldırmadı... Bide bak sizin ora yazlık yer, yazın annene gidersin bebişi havuza mavuza sokarsın bunları da düşün de ona göre karar ver bence...
Ooooooooooooh daha niceleri olsun inşallah
Kes kız görüşme daha da. Ben sana telefonumu veriim sıkıldıkça beni ara. Ağlama da valla bak döverim seni :sinir: Şaka bi yana, cidden ağlama kendini üzme, Şahinin kilosu maşallah gayet normal ayrıca boyu da uzun. Demek ki boya verdi yavrum. Bide kendin de demişin ben hep zayıftım diye, kendin zayıftın hep de çocuktan ne bekliyon, topaç gibi mi olsun yavrum. Sağlığı sıhhati yerinde olsun, aklı fikri sağlam olsun da varsın zayıf olsun, tombiş olsun önemli değil... Bu arada kolyene de bayıldım güle güle kullan. Benim takabildiğim tek aksesuar, yüzük hariç küpedir, şimdi küpe de takamıyom bu zillinin yüzüne![]()
Hhhhhh benim iş arkadaşlarım aradı, eşim, annem, babam ve kardeşim. Eşimin süper(!!!????) ailesi her zamanki gibi umursamadı...
sağol bitanem desteğin için
benim de kaynanayı arayınca senin de kutlu olsun dedi
öyle dediyse alacaktır sabret
Naapıyosunuz kızlar? Herkesler iyi mi? Biz iyiyiz hamdolsun ama gene bi sorunumuz var...
Şimdi benim sütüm epey azaldı, iyice dengesizleşti, bi var bi yok. Yakında kesilir sanırım tamamen. Ben de mama vermeye çalışıyorum ama benimki kesinlikle ağzına plastik bişe sokturmuyo. Biberonun ucunu bile sokunca öööööööööööö diyo öğürüp ittiriyo, bugün mamayı kaşıkla vermeyi denedim bastı yaygarayı. Ben naapcam yaaa nası beslicem bu çocuuu?
Bide dün elini ağzına çok sokuyo, yalancı meme verirsem belki elini sokmaz diye deneme yaptım. Memeyi soktum ağzına sokmamla ööööğ deyip atması 1 oldu, biraz ısrar ediim dedi bi daha soktum gene aynını yaptı veeeeee 3. denememde bir kustu ki kafası bile kusmuk oldu![]()
Sonra kendime çok kızdım almıyo işte ne inat ediyosun diye. Sonra tek başıma yıkamak zorunda kaldım... Ama o kadar üzüldüm ki anlatamam. Çocuk öksür öksür bi hal oldu, tüm sütler ağzından burnundan dışarı çıktı. Bide burnunu çektim...
sütün azaldığını nasıl anlıyosun