Tatlım ben spiral taktırmadım daha ama ablam taktırdı ve onunda kanamasıoluyormuş ara ara ve ona doktor fazla kanaması olmasın diye hormonlu önermişti güya.. Kayınvalidemde aynısını söyledi spiral ara ara akıntı şeklinde kanama yapıyor diye..
Azelyacım bende rota yaptırmadım oğluma..
Bu arada geç oldu ama herkesin anneler günü kutlu olsun.. Daha nicelerine inş..
Kızlar geçen bir paket prima aldım yine ama hiç memnun kalmadım..Hep yan bariyerlerden sızdı.. Yan bariyerlerdeki ipl dümdüzoluyor.. Hepsi değil tabiki ama ara ara öyle oluyor her an kakası dışına çıkacak diye korkuyorum hele dün dışardaydık her altını açışımda korktum..Sizlerde hiç böyle bir sıkıntı yaşadınız mı ve bu bebeklerin kakası ne zaman ishal değilmiş gibi olacak.. Yada sadece benim ki mi böyle..:S
Birde sünneti araştıran hiç arkadaş var mı? Doktorlar artık anestezi eşliğinde yapıyormuş diye duydum.. 6 aya kadar lokal sonrakiler genel anestezi oluyormuş diye duydum ne kadar doğru acaba bilgisi olan var mı?
ben büyük oğlumu 8 yaşında sünnet yaptırdım lokal anestezi ile sorunsuz ve çok rahat oldu kısmet olursa Kayrayıda 7-8 yaşlarında yaptırmayı düşünüyorum bebekken yaptırmayı hiç düşünmedim hemde dayanamam gibi geliyor aşı yaptırırken bile bakamıyorum
Senin bebeğinde sorunmu var bu kadar erken sünnet düşünüyorsun ?
ben huggıes kullanıyorum bizimde kakamız bazen çıkıyor bende elimizdeki stogumuz bitince prima alayım diyordum