2012 Şubat Anneleri

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Tatlım ben spiral taktırmadım daha ama ablam taktırdı ve onunda kanamasıoluyormuş ara ara ve ona doktor fazla kanaması olmasın diye hormonlu önermişti güya.. Kayınvalidemde aynısını söyledi spiral ara ara akıntı şeklinde kanama yapıyor diye..

Azelyacım bende rota yaptırmadım oğluma..

Bu arada geç oldu ama herkesin anneler günü kutlu olsun.. Daha nicelerine inş..

Kızlar geçen bir paket prima aldım yine ama hiç memnun kalmadım..Hep yan bariyerlerden sızdı.. Yan bariyerlerdeki ipl dümdüzoluyor.. Hepsi değil tabiki ama ara ara öyle oluyor her an kakası dışına çıkacak diye korkuyorum hele dün dışardaydık her altını açışımda korktum..Sizlerde hiç böyle bir sıkıntı yaşadınız mı ve bu bebeklerin kakası ne zaman ishal değilmiş gibi olacak.. Yada sadece benim ki mi böyle..:S
Birde sünneti araştıran hiç arkadaş var mı? Doktorlar artık anestezi eşliğinde yapıyormuş diye duydum.. 6 aya kadar lokal sonrakiler genel anestezi oluyormuş diye duydum ne kadar doğru acaba bilgisi olan var mı?

ben büyük oğlumu 8 yaşında sünnet yaptırdım lokal anestezi ile sorunsuz ve çok rahat oldu kısmet olursa Kayrayıda 7-8 yaşlarında yaptırmayı düşünüyorum bebekken yaptırmayı hiç düşünmedim hemde dayanamam gibi geliyor aşı yaptırırken bile bakamıyorum
Senin bebeğinde sorunmu var bu kadar erken sünnet düşünüyorsun ?
ben huggıes kullanıyorum bizimde kakamız bazen çıkıyor bende elimizdeki stogumuz bitince prima alayım diyordum

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
kızlar arkadaşımla ilişkimi kesiyorum artık
arayıp bişi demicem ama ararsa bakmıcam geri dönmicem gitmicem
çok sinirim bozuk gerçekten
daha demin yine ağladım
ablamla dün görüştük anneler gününde annemde toplandık
öyle bişi olsa bile söylenir mi dedi
ben zeten 2li testten başka bişi yaptırmadım
3li beşli detaylı vs.
ne gelirse Allahtan dedim
gelişim geriliği var ise bile o benim biricik oğlum onu herşeyden çok seviyorum yazrken bile ağlıyorum
kendime ağlıyorum
o gelişim geriliği var derken senin oğlun obez deiyemedim bile iyiniyetimden mi, Allah korkumdan mı bilmem

leader cnm sağol telsiz için

lilacs üzüldüm eşinin tutumuna

kızlar görenler nolur
bebeklerinn kaç haftalık ve kaç kg olduğunu yazar mı benim için

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
daha demin yine ağladım
3li beşli detaylı vs.
gelişim geriliği var ise bile o benim biricik oğlum onu herşeyden çok seviyorum yazrken bile ağlıyorum
kendime ağlıyorum
o gelişim geriliği var derken senin oğlun obez deiyemedim bile iyiniyetimden mi, Allah korkumdan mı bilmem

kızlar görenler nolur

tatlım benim inan cok yıprattın kendini, her bebek tosuncuk olacak diye bir sart yok, yeter ki saglıklı olsun.. sen her ay doktora göturmuyo musun bu cocugu , götürüyosun..
neşesi keyfi de yerindeyse maşallah... sen emzirmene bak canım, sen üzülme ki minnoşda üzülmesin canım...

yazmıstım zaten en son kontrol de Noyan da 5.7kg cıktı, hatta sordum cocugum zayıf mı diye, hayır dedi, ek mama ver bile demedi... zaten görenler de zayıf bebek demiyor maşallah... hatta bir sonra ki kontrolde 6 kg cıksa bile bizim için yeterli dedi (bana kalsa cok az ve zayıf) ama doktor normal oldugunu söyledi...
yani canım başka bir dertleri olmasın, Rabbim dermansız dert vermesin... az kilo cok kilo bence sorun degil......

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
daha demin yine ağladım
3li beşli detaylı vs.
kendime ağlıyorum

kızlar görenler nolur

canım benim nolur sakin ol.gelişim geriliği sadece kiloyla mı olur tatlım ya gözünü seveyim.minyon olamaz mı bebeğin,zayıf olamaz mı,her bebek tosuncuk gibi mi olacak,nolur kıyaslama yapma...

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
[sıze="4"]alıntı yapmayın canım silicem

babam saksıda gül almış
annem para verdi
ablam da salonum için çok güzel pano ve şahin'in resmini koyayım diye güzel bi çerçeve almış anneler günü hediyesi olarak

eşim de mektup+yatağa kalvaltı+kolye
[/sıze]

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545

tatlım benim inan cok yıprattın kendini, her bebek tosuncuk olacak diye bir sart yok, yeter ki saglıklı olsun.. sen her ay doktora göturmuyo musun bu cocugu , götürüyosun..
neşesi keyfi de yerindeyse maşallah... sen emzirmene bak canım, sen üzülme ki minnoşda üzülmesin canım...

yazmıstım zaten en son kontrol de Noyan da 5.7kg cıktı, hatta sordum cocugum zayıf mı diye, hayır dedi, ek mama ver bile demedi... zaten görenler de zayıf bebek demiyor maşallah... hatta bir sonra ki kontrolde 6 kg cıksa bile bizim için yeterli dedi (bana kalsa cok az ve zayıf) ama doktor normal oldugunu söyledi...
yani canım başka bir dertleri olmasın, Rabbim dermansız dert vermesin... az kilo cok kilo bence sorun degil......

ŞAHİM 3 AYLIK KONTROLUNDE 5,5 KG 63 CM

canım benim nolur sakin ol.gelişim geriliği sadece kiloyla mı olur tatlım ya gözünü seveyim.minyon olamaz mı bebeğin,zayıf olamaz mı,her bebek tosuncuk gibi mi olacak,nolur kıyaslama yapma...

olur ama ne bilim ya üzüldüm

neyi alıntı yapmayalım kıs??-rgulu

kolyeyi :)

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
aa anneler gününde resim çektirdim adam belki 50 tane çekti zarlona zorlana 1 tane beğenebildik
Allahım eşim de ben de bizon gibiyiz yaaaa nası bu kadar kg aldık bilmiyorum
bu kadar çirkin çıkarız yani deniz anası gibi
suratlar sade poğaça gibi

kızlar ben her yaşgününde stüdyoda foto çektircem Şahin'e kısmetse arkadaşım öle yaptı çok güzel her yaşının sırayla var

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
aa anneler gününde resim çektirdim adam belki 50 tane çekti zarlona zorlana 1 tane beğenebildik
Allahım eşim de ben de bizon gibiyiz yaaaa nası bu kadar kg aldık bilmiyorum
bu kadar çirkin çıkarız yani deniz anası gibi
suratlar sade poğaça gibi

kızlar ben her yaşgününde stüdyoda foto çektircem Şahin'e kısmetse arkadaşım öle yaptı çok güzel her yaşının sırayla var

ben de yarın diyete başlıyorum.
manda gibi oldum afedersin.
2-3 kilo aldım,kırkımızdan sonra yerleşmeden veriim...
dukan diyeti yapıcam, nasılsa emzirmiyorum.
daha önce güzel kilo vermiştim bu dukanla.hamile kalınca bırakmıştım ve öyle hoooopppp diye almamıştım.
inşallah 4 kasımda ideal kiloma inmiş oluyormuşum,doğumgünününde fotolarda iyi çıkarım o zaman Allah nasip ederse :D:D

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
ben de yarın diyete başlıyorum.
manda gibi oldum afedersin.
2-3 kilo aldım,kırkımızdan sonra yerleşmeden veriim...
dukan diyeti yapıcam, nasılsa emzirmiyorum.
daha önce güzel kilo vermiştim bu dukanla.hamile kalınca bırakmıştım ve öyle hoooopppp diye almamıştım.
inşallah 4 kasımda ideal kiloma inmiş oluyormuşum,doğumgünününde fotolarda iyi çıkarım o zaman Allah nasip ederse :D:D

dukan diyeti googleda yazan mı nedir

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
iyi geceler kızlar,

öncelikle geç kaldım biliyorum ama, bu yola canını koymuş, her anın keyfini çıkarmaya çalışan, yavrusunun bir damla yaşına karşılık saatlerce ağlayan, hayata bambaşka gözlerle bakan bizlerin günü kutlu, mutlu, huzurlu olmuştur inşallah. her yılımız diğerinden güzel geçsin...

modem arızalanmıştı yazamadım. kusuruma bakmayın.

biz çarşamba yine bir 5 günlüğüne memlekete geçeceğiz. babamın kuzeni oğluna sünnet töreni yapıyor. bebek küçük, hava kötü diye düşünüyorduk ama sünnet olan şeker özel bir çocuk (özürlü ve engelli diyenlerden nefret ederim bu arada) ve muhtemelen evliliği söz konusu olmayacak. o yüzden bu tek merasimlerinde yanlarında olmaya, gururlarına ortak olmaya karar verdik...

HayatıM bana da geçenlerde patavatsız bir meslektaşım Tuna "şeker hastası" olmasın, bu kilo hayra alamet olmayabilir dedi :sok ay benim "kaç kilo oldu paşa?" sorusuna cevap veren dilimi eşşek arısı soksun. milletin ağzı valla torba değil. ama evire çevire yamultasım geldi. sadece "hamileyken bana şeker ölçümü yapıldı, bir sıkıntı görse mutlaka peşini sorardı doktorumuz, onlardan iyi bilecek değiliz" diyebildim ama sinirimden de çatladım...

boşveeeeeeeeeeer deyip geçmek lazım :miyagi:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
teşekkür ederim canım :)

senin kız nasıl düşmeyle ilgili bişi yok dimi şükür

hamdolsun iyi canım verilmiş sadakamız varmış valla...

ŞAHİM 3 AYLIK KONTROLUNDE 5,5 KG 63 CM

olur ama ne bilim ya üzüldüm

kolyeyi :)

canım senin oğlan sadece zayıf.
boyu gayet normal,hatta uzun diyebiliriz.maşallah
gelişme geriliğinde kilo,boy ve baş çevresi belirgin geri olmalı.
sadece zayıf senin oğlan,rahat ol,asla da görüşme o arkadaşınla artık bence...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
dukan diyeti googleda yazan mı nedir

Bende kitabı var canım.Şu protein ağırlıklı diyet.

iyi geceler kızlar,

öncelikle geç kaldım biliyorum ama, bu yola canını koymuş, her anın keyfini çıkarmaya çalışan, yavrusunun bir damla yaşına karşılık saatlerce ağlayan, hayata bambaşka gözlerle bakan bizlerin günü kutlu, mutlu, huzurlu olmuştur inşallah. her yılımız diğerinden güzel geçsin...

modem arızalanmıştı yazamadım. kusuruma bakmayın.

biz çarşamba yine bir 5 günlüğüne memlekete geçeceğiz. babamın kuzeni oğluna sünnet töreni yapıyor. bebek küçük, hava kötü diye düşünüyorduk ama sünnet olan şeker özel bir çocuk (özürlü ve engelli diyenlerden nefret ederim bu arada) ve muhtemelen evliliği söz konusu olmayacak. o yüzden bu tek merasimlerinde yanlarında olmaya, gururlarına ortak olmaya karar verdik...

HayatıM bana da geçenlerde patavatsız bir meslektaşım Tuna "şeker hastası" olmasın, bu kilo hayra alamet olmayabilir dedi :sok ay benim "kaç kilo oldu paşa?" sorusuna cevap veren dilimi eşşek arısı soksun. milletin ağzı valla torba değil. ama evire çevire yamultasım geldi. sadece "hamileyken bana şeker ölçümü yapıldı, bir sıkıntı görse mutlaka peşini sorardı doktorumuz, onlardan iyi bilecek değiliz" diyebildim ama sinirimden de çatladım...

boşveeeeeeeeeeer deyip geçmek lazım :miyagi:

Keşke böyle bomboş konuşan insanlar, konuştukları konular hakkında biraz da bilgi sahibi olsalar da küçük duruma düşmeseler......

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
1 – 12 aylar arası Türk erkek bebekleri için boy kilo çizelgesi
En düşük En yüksek
1 aylık bebek 3000 g – 51 cm 5750 g – 59.5 cm
2 aylık bebek 3600 g – 53 cm 6600 g – 62.5 cm
3 aylık bebek 4150 g – 55 cm 7500 g – 65 cm
4 aylık bebek 4600 g – 57 cm 8250 g 67.5 cm
5 aylık bebek 5100 g – 58 cm 9000 g – 70 cm
6 aylık bebek 5500 g – 60 cm 9600 g – 72.5 cm