2012 Şubat Anneleri

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
heheheee en pahalısını seçmiş haa.anamm cok fena bunlarr.o değilde 3-4 tane cocuğu olanlar ne halt ediyoki hangisi kıskanmasın diye hangi birine ne alcan yahu..iremin beğendiği takımları görsen tam assolist işi taşlı parıltılı.zevklerimiz hiç uymuyor cocukla.bu tarz takımlar beğeniyo.bakalım orta yollu bişey bulcaz mı bugun?

waawww çok güzelmiş kokoş kızın zevkli yani çocuğa ne istiyosa alın canımı sıkmayın üzmeyin gelinimi:kahkaha:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

aslında biz aslen istanbulluyuz evden bol bişi yok bizde 16 yaşıma kadar istanbulda yaşadım (rahmetli dedemden kalan 4 daire var birinde babam burda çalışyo ya kaldığı için mobilyaları filan vardı bizde 1 ay içinde evlenince o eşyalarla oturmak durumda kaldık 2 yılda yüm eksikleri kapattık şükür)sonra balıkesir altınoluğa taşındık 4-5 yılda orda kaldık ordada dublex bir yerimiz var müstakil yaz kış oturuyoduk sonra kardeşlerim anadolu lisesi sınavlarında puanları tavan yapınca çocukları orda harcamıyalım dedik izmire yerleştik 2-3 sene yaşadık ailem hala orda işte bide ordan ev aldık nasipp her yerde ev var kimin canı nerde isterse orda kalıyo sorun tunne böle karmaşık bişi işte

kafayı yemişim rüyada valla :D

ayyy lidırım haketten cok karısıkmıss ama hee:lululu::D

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

ailem izmirde eşimde gitcek cnm alt komşum var ancak ondan rica edebilirim en azından mobilyayı filan güselce sileriz beraber içlerinide yavaş yavaş düzenli şekilde yerleştirirm laylam napayım kolay değil ama yapcaz artık bu işlerle uğraşırken bi köşede doğurmıyımda...

evet benimde aklıma geldi Allah korusun artık kendini yormaman lazım fuzuli kahramanlıklar yapma sakın olduğu kadar Eymen kızar yoksa

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

hamileyiz canımızın ne çekceği belli olmaz toprak aşerini bile görmüşlüğüm var saksıdan toprak yiyo :D

yaa sızın bilmişler epey masraflı heee olsun arada onlarda çıkmış olur güle güle kullansınlar
bana mobilya demeyin hafta içi oğlumun odası gelcek hafta sonuna kadar yatak odasındaki eski oda sökülücek eşyalar çıkarılacak bide gardırobun arkasını boyayamamıştık sökünce onada el atcaz evin halini siz düşünün cingene çadırı eşimde önümüzdeki hafta yok sınavları için izmire gitcek nasıl cebelleşcem tek başıma bilmiyorum

kokoş bu kız tamamen kanaat getirdim artık buna şuraya bak harbiden heybetli duruyo ama gökçe teyzesine çekmiş :D

canım allah kolaylık versin olmazsa yarım gün falan birilerini al yardıma eğilip kalkmak benim için işkence.dikkat et bari..
tam kokos tatlım yaa.su resmini çekip size göstermek isterdim okula gidecek ya saçı topuz yaptırdı siyah pembe tokalarla üstünde tokasıyla aynı renk hırka.bi tek içindeki forma okula ait.öldürecek beni..

waawww çok güzelmiş kokoş kızın zevkli yani çocuğa ne istiyosa alın canımı sıkmayın üzmeyin gelinimi:kahkaha:

beğendin mi tatlım gercekten ya..benim kafamı karıstırıyo bu kız.ben daha sade bişeyler bakıyodum o nerde bunlara benzer görse saldırdı.karasız kaldım iyimi diyosun?

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
ayyy lidırım haketten cok karısıkmıss ama hee:lululu::D
valla öle güselim karman çorman bir yaşantı oldu bizde darma duman bir eğitim hayatım idare ediyoz napalım

evet benimde aklıma geldi Allah korusun artık kendini yormaman lazım fuzuli kahramanlıklar yapma sakın olduğu kadar Eymen kızar yoksa

aynen allah korusn bencede yormayı düşünmüyorum kendimi ama nasıl düzenlencek diede aklımdan çıkmıyo doğum üstü annemle yeni düzenlemiştik dolapları emeklerde yalan oldu :acep:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
canım allah kolaylık versin olmazsa yarım gün falan birilerini al yardıma eğilip kalkmak benim için işkence.dikkat et bari..
tam kokos tatlım yaa.su resmini çekip size göstermek isterdim okula gidecek ya saçı topuz yaptırdı siyah pembe tokalarla üstünde tokasıyla aynı renk hırka.bi tek içindeki forma okula ait.öldürecek beni..

beğendin mi tatlım gercekten ya..benim kafamı karıstırıyo bu kız.ben daha sade bişeyler bakıyodum o nerde bunlara benzer görse saldırdı.karasız kaldım iyimi diyosun?

yiyim ben onuuu zilli şeyy ne giyse yakışır benim kızıma boşver elleme annesi giyinsin süslensin... ama demedi deme bu zilli erkenden bir koca buluverir

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
kızlar sekerleriniz ne kadar tuttu bide kac tane yaptırdınız?

canım ben hastaneye ayrı mevlude ayrı yaptm o işi hastaneye 25 adet tanesi 2tlden 50tl tuttu mevlut içinde görümcem hazırlıycak 50tane yapar muhtemelen ama ona tuzluya patlıycak gibi çünkü beğendiğimiz şey biraz boyut olarak büyük bir biblo klozettin içine ayağını sokup kırmış pişmiş kelle gibi sırıtan erkek çocuğu donları aşağıda çok komik :D onu beğenmiştik bakalım kutusuyla filan hazırlar gelirken getirir die tahmin ediyorum

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

yiyim ben onuuu zilli şeyy ne giyse yakışır benim kızıma boşver elleme annesi giyinsin süslensin... ama demedi deme bu zilli erkenden bir koca buluverir

demee ölee ablasıı..:lululu:babası onu vermeyi düşünmüyor zaten.:vecihi:

kızlar haydin şimdilik hoşçakalın ben gücüm yettiğince gezicem bugun kızımın mobilyasınıda aldım mı tamam.öperim hepinizi..

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
demee ölee ablasıı..:lululu:babası onu vermeyi düşünmüyor zaten.:vecihi:

kızlar haydin şimdilik hoşçakalın ben gücüm yettiğince gezicem bugun kızımın mobilyasınıda aldım mı tamam.öperim hepinizi..

oyy kıyamam bizim babalarda vermiyceklerdi bizi sözde ama vardık kocaya :D hadi bakalım iyi gezmeler tatlım sana şimdiden hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde kullansın fıstık kızın

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

canım ben hastaneye ayrı mevlude ayrı yaptm o işi hastaneye 25 adet tanesi 2tlden 50tl tuttu mevlut içinde görümcem hazırlıycak 50tane yapar muhtemelen ama ona tuzluya patlıycak gibi çünkü beğendiğimiz şey biraz boyut olarak büyük bir biblo klozettin içine ayağını sokup kırmış pişmiş kelle gibi sırıtan erkek çocuğu donları aşağıda çok komik :D onu beğenmiştik bakalım kutusuyla filan hazırlar gelirken getirir die tahmin ediyorum

bende 50 tane yaptırayım dedim.. mevlüte yaptırmıcam ayrıca biz bize olcagımız için. bi hastahaneye bide eve gelen gidene yani. magnetli istiyorum. bi tane begendim 175 tutuyo 50 tanesi. kociş sabah 250 ye o ne yaff dediydi de bende bakayım didim fiyatlara:D bide anı defteri istiyorum bebeme ya ama daha görmedim bi yerde sekerciye bakıcam artıkın.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
bende 50 tane yaptırayım dedim.. mevlüte yaptırmıcam ayrıca biz bize olcagımız için. bi hastahaneye bide eve gelen gidene yani. magnetli istiyorum. bi tane begendim 175 tutuyo 50 tanesi. kociş sabah 250 ye o ne yaff dediydi de bende bakayım didim fiyatlara:D bide anı defteri istiyorum bebeme ya ama daha görmedim bi yerde sekerciye bakıcam artıkın.

üşenme totonu kaldır doğru kemeraltına bu işler orda bedava denecek kadar ucuz hem içine sine sine alırsın çeşit bol hemde o fiyata 75tane yaparsın çok para gerçekten cnm hatta kendin al yap direk magnetli istiyosan benden dimesi benim o beğendiğim biblolar 5 tl küsür normalde ama kemeraltında 3-3,5 tl arası tanede bu kadar düşüyosa hesap ett sen artık

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

üşenme totonu kaldır doğru kemeraltına bu işler orda bedava denecek kadar ucuz hem içine sine sine alırsın çeşit bol hemde o fiyata 75tane yaparsın çok para gerçekten cnm hatta kendin al yap direk magnetli istiyosan benden dimesi benim o beğendiğim biblolar 5 tl küsür normalde ama kemeraltında 3-3,5 tl arası tanede bu kadar düşüyosa hesap ett sen artık

haket mi kızz. ben gördüm o bibloyu didim ya sana hello baby de paketliydi diye. 3.5 a mı o kemer altında? ay ne bilim ne zaman kemeraltına gitsem eli bos dönüyorum ben ya. napimm gidim bakim madem bi de oraya

selamm kusummm

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
naptınız bakayım 2012 nasıl geçiyor. hejehehehe. benimki harıka geçecek gibi. buı akşam misafırım var mesela yemeğe... her an sandalyenin üstüne çıkıp ordan yere atlayarak intihar edebilirim.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
aden oğlan iyi napsın. biri alt tarafıma cımbız sokup etlerimi çekiyor sanki... doğumu beklıyoruz bakalım.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar