2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
haket mi kızz. ben gördüm o bibloyu didim ya sana hello baby de paketliydi diye. 3.5 a mı o kemer altında? ay ne bilim ne zaman kemeraltına gitsem eli bos dönüyorum ben ya. napimm gidim bakim madem bi de oraya

çarşısının içine gir orda nerden baksan hiç yoksa 20ye yakın şekerci vardır bide toptancıları varrr sana satıyo sen alıyon yapıyon görümcem kızına yaptı ordan biliyom çokta güsel olmuş hemide o kadar ucuz olur tanesi 40 kuruşa mal etmişti tavsiye ederim biizm burdada havuzlu han var ama kemeraltı kadar uygun değil fiyatlar bide kalabalıktan kimse kimseyle ilgilenmiyo aradığn bişeyi bulamıyosun ben düzgün şeyler arıyorum orda bana kıytırık şeyler göstertiyo bak şu kampanyada kardeşim ucuz olsun değil ki benim amacım düzgün şeyler çıkart diyom saf saf suratıma bakıyo gıcık oldum bende hazır şekercide yaptırttım birmaxte çok çeşit olsaydı ordan sipariş etcektim vazcaydım

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
naptınız bakayım 2012 nasıl geçiyor. hejehehehe. benimki harıka geçecek gibi. buı akşam misafırım var mesela yemeğe... her an sandalyenin üstüne çıkıp ordan yere atlayarak intihar edebilirim.
2012 iyi geççek inşallah bakalım ee kim dedi sana ev hanımı ol diye yüzünü gören cennetlik valla kuşum azoda evde ahanda bak yok misafirde gelir herşeyde evde olduğunuzu duyan basar şimdi sizi :D
aden oğlan iyi napsın. biri alt tarafıma cımbız sokup etlerimi çekiyor sanki... doğumu beklıyoruz bakalım.

pipisini yirim oğlunun :eek:ys: yayamazlık yapıyo heee yakuşuklum benimki geceden beri aynı ritimle geziniyo uyku uyumuyo full performans enerjiyi nerden alıyosa artıkın

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ecrinn sabri gibi uçmayı kaynanamın, kayınpederemin, kaynımın ve eltimin yanında yapmayı düşünuyorum. çorbalarını koyarken birden kendimi yere atıp dönecem yerde. (bu kiloyla bıraz zor ama olsun) alllahhhhhhhhhhhhh dıoye de bağırdım mı erkenden kaçıp gidecekler.
düşüncesiz yaratıklar yaaa

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ecrinn sabri gibi uçmayı kaynanamın, kayınpederemin, kaynımın ve eltimin yanında yapmayı düşünuyorum. çorbalarını koyarken birden kendimi yere atıp dönecem yerde. (bu kiloyla bıraz zor ama olsun) alllahhhhhhhhhhhhh dıoye de bağırdım mı erkenden kaçıp gidecekler.

o zaman aksamkilerin yanında da bunu yapp.. itiraf ett sene seviyosun bunu ama dilinii yuvarlayıpp sıkıstırmayı unutma repligi ii kap:D:D

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
aaaaa taner tek bu alemde...ahahahhha.

bi de peşine ben saksı değilim bana saksı muamelesi yapmayın repliğini de ekledim mi tamamdır o iş.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
kıyamam sana neden kabul ettin ki balım yaaa yorgunum halsizim yerimden kalkamıyorum deseydin :ates:
o zaman aksamkilerin yanında da bunu yapp.. itiraf ett sene seviyosun bunu ama dilinii yuvarlayıpp sıkıstırmayı unutma repligi ii kap:D:D

fırlama bu ne kızım gökçe gelenlerin kafasında bardak kırsada kafi ağza bak ağza ahhh tülin caneri yaktın

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
bendee. sor niye sıkıldın hiç. evi de temizleteyim kalan 1 ayımı yatarakk gecireyim bari. ama 1 aya ev kirlenir dimi. du bakayım yarın dr ne dicek. dogurmak istiyorum artıkın yaa:uyku:

lidırımm gidipp bakıcem bendee sana neticeyi bildiririm
hım git bak bakalım ama iyice gezki güsel şeyler bulabilesinn balımm haberdar et foto çekmeyide unutmaa

bi de peşine ben saksı değilim bana saksı muamelesi yapmayın repliğini de ekledim mi tamamdır o iş.
:kahkaha:
ya demetmanıa benım hedıyemı almadı mı acaba ya :(

hiç ses seda yok hatundan..

yok kız yazmış ankaradayım kargom gelmiş şubedeymiş die hastanede yattı ya uzunca bir süre ondan dolayı gidememiş evee haberin ola kargoyu alınca resim ekliycem şimdiden teşekkür ettiğini filan yazmış tam ayrıntılı okuyamadım ama böle diyordu

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ya demetmanıa benım hedıyemı almadı mı acaba ya :(

hiç ses seda yok hatundan..

cnm hastahanede yatmıs ya gec kalmıss ama gönderdi diye biliyorum ben bugün yarın gelir. cuma gönderdi galiba.

evett evett sonadaa dilinii topla sıkıstırr dislerinin arasına birinin kafaya bişi indircek gibi :D daha da kimse gelmez evine:D

kıyamam sana neden kabul ettin ki balım yaaa yorgunum halsizim yerimden kalkamıyorum deseydin :ates:

fırlama bu ne kızım gökçe gelenlerin kafasında bardak kırsada kafi ağza bak ağza ahhh tülin caneri yaktın

agızz bitiriyo beni zatii yaa cok yapıyorum evin içinde ben o hareketii. :D

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
lıdırım; kabul etmek derken? dün yemek yıyorduk dışarda eşimin teli çaldı, kardeşi yarın evde olup olmadıgımızı sordu. bilmıyorum yarın için bugunden bişi diyemem dedim ben. eşim tamam evdeyiz dedi. güldüm sadece.

oturmaya geleceklermiş dedi. sonra alışveriş yaparken onurcum; yemeğe mi gelirler acaba demeye başladı. evde de annemleri de mi çağırsak oldu. hiç bişi demedim. sadece gülüyorum artık.

almıyor demek ki erkeklerin kafası. algılayamıyolar ne diyim. suç onlarda değil ki ama. :))

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349

hım git bak bakalım ama iyice gezki güsel şeyler bulabilesinn balımm haberdar et foto çekmeyide unutmaa

:kahkaha:

yok kız yazmış ankaradayım kargom gelmiş şubedeymiş die hastanede yattı ya uzunca bir süre ondan dolayı gidememiş evee haberin ola kargoyu alınca resim ekliycem şimdiden teşekkür ettiğini filan yazmış tam ayrıntılı okuyamadım ama böle diyordu

aaaaaaaaaaaa bilmıyordum ben... nıye yattı hastanede kız? bişi mi oldu :(

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
lıdırım; kabul etmek derken? dün yemek yıyorduk dışarda eşimin teli çaldı, kardeşi yarın evde olup olmadıgımızı sordu. bilmıyorum yarın için bugunden bişi diyemem dedim ben. eşim tamam evdeyiz dedi. güldüm sadece.

oturmaya geleceklermiş dedi. sonra alışveriş yaparken onurcum; yemeğe mi gelirler acaba demeye başladı. evde de annemleri de mi çağırsak oldu. hiç bişi demedim. sadece gülüyorum artık.

almıyor demek ki erkeklerin kafası. algılayamıyolar ne diyim. suç onlarda değil ki ama. :))

oytt kötü olmuş, yemeğe değil yemek yapmaya teşrif etseler daha iyi olurmuş sanırım :(

ben bugün çok fenayım yaa. ama neyin var derseniz say say bitmez... hep yatasım var. doğumdan önce enerji patlaması olurmuş hani. sanırım doğum yakın değil çok şükür :D

he bi de üsttekiler çok kavga ediyor ya. ben geriliyorum. ne dertleri varsa. oldum olası kavga esnasında kötü hissederim ben :(

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

tamam onur hazırlasın yemekleri o saman servisi bulaşığı o yapsın okeyto yada en güseli aç teli sipariş ver hesabına kocana kakala :D miis plastik tabak kaşık koy önlerine rahatsızım de yesimler çöplerinide atsınlar bitti gitti :D
aaaaaaaaaaaa bilmıyordum ben... nıye yattı hastanede kız? bişi mi oldu :(

kalp çarpıntısı varmış doktor gözetim altında tutmuş hergün düzenli nstye girmiş balım öle yane zor işler anlıyağın gökçem halimize şükür kız evde olmak nasıol bi duygu bi analtsana benim daha 5 haftam var izne çıkmaya :(

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
oytt kötü olmuş, yemeğe değil yemek yapmaya teşrif etseler daha iyi olurmuş sanırım :(

ben bugün çok fenayım yaa. ama neyin var derseniz say say bitmez... hep yatasım var. doğumdan önce enerji patlaması olurmuş hani. sanırım doğum yakın değil çok şükür :D

he bi de üsttekiler çok kavga ediyor ya. ben geriliyorum. ne dertleri varsa. oldum olası kavga esnasında kötü hissederim ben :(

yeni mi evliler :acep: alla alla çok fena bende huzursuz olurdum doğrusu

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

ben ilk kez yılbası muhabbetinde onlar bize gelcekken rotayı kayınvalidemlere cevirdim. size gelelim didim. gerci onlarda gels yemegiş getirceklerdi ama olsn temizlik yapmıyımm dedim. gerci benim kayınvalidem kocise fırca atıp duruyodu arkadaslar geldikce hamile insana misafir getirilir mi diye:D o acıdan sanslıyım. ben cagırmadıkca gelen giden yok

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349

aynen tartışma bile gerer beni. ve evet bende kötüyüm bu aralar. hep yatıyorum ama gece uykum yok. dün en son saate baktığımda 5.48 di... ben hala uyumamıştım. yatak batıyor artık.

tamam onur hazırlasın yemekleri o saman servisi bulaşığı o yapsın okeyto yada en güseli aç teli sipariş ver hesabına kocana kakala :D miis plastik tabak kaşık koy önlerine rahatsızım de yesimler çöplerinide atsınlar bitti gitti :D

kalp çarpıntısı varmış doktor gözetim altında tutmuş hergün düzenli nstye girmiş balım öle yane zor işler anlıyağın gökçem halimize şükür kız evde olmak nasıol bi duygu bi analtsana benim daha 5 haftam var izne çıkmaya :(

eheheheh aradı şimdi, kötüyüm yatıyorum dedim. akşama da napacağımı düşünuyorum dedim. dur ben arıcam seni dedi, öyle oturmaya geleceklermiş yemeğe değil. dedim al bi pasta gel o zaman çaya geleceklerse hiç bişi yapamam dedim. tamam dedi... anladı zaar dün gece kötüydüm çünkü.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
yemin ederim şu ivana sert'teki havalar adrıana lima da yok ya. kim bu kadın yahu? necidir ne iş yapar bu kadar özgüveni bu kadına pompalatan ne?

tam bi odun ya...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar