naptınız bakayım 2012 nasıl geçiyor. hejehehehe. benimki harıka geçecek gibi. buı akşam misafırım var mesela yemeğe... her an sandalyenin üstüne çıkıp ordan yere atlayarak intihar edebilirim.
bende ederdimmm
naptınız bakayım 2012 nasıl geçiyor. hejehehehe. benimki harıka geçecek gibi. buı akşam misafırım var mesela yemeğe... her an sandalyenin üstüne çıkıp ordan yere atlayarak intihar edebilirim.
haket mi kızz. ben gördüm o bibloyu didim ya sana hello baby de paketliydi diye. 3.5 a mı o kemer altında? ay ne bilim ne zaman kemeraltına gitsem eli bos dönüyorum ben ya. napimm gidim bakim madem bi de oraya
2012 iyi geççek inşallah bakalım ee kim dedi sana ev hanımı ol diye yüzünü gören cennetlik valla kuşum azoda evde ahanda bak yok misafirde gelir herşeyde evde olduğunuzu duyan basar şimdi sizinaptınız bakayım 2012 nasıl geçiyor. hejehehehe. benimki harıka geçecek gibi. buı akşam misafırım var mesela yemeğe... her an sandalyenin üstüne çıkıp ordan yere atlayarak intihar edebilirim.
aden oğlan iyi napsın. biri alt tarafıma cımbız sokup etlerimi çekiyor sanki... doğumu beklıyoruz bakalım.
ecrinn sabri gibi uçmayı kaynanamın, kayınpederemin, kaynımın ve eltimin yanında yapmayı düşünuyorum. çorbalarını koyarken birden kendimi yere atıp dönecem yerde. (bu kiloyla bıraz zor ama olsun) alllahhhhhhhhhhhhh dıoye de bağırdım mı erkenden kaçıp gidecekler.
düşüncesiz yaratıklar yaaa
çok sıkıldım yavvv
kıyamam sana neden kabul ettin ki balım yaaa yorgunum halsizim yerimden kalkamıyorum deseydinecrinn sabri gibi uçmayı kaynanamın, kayınpederemin, kaynımın ve eltimin yanında yapmayı düşünuyorum. çorbalarını koyarken birden kendimi yere atıp dönecem yerde. (bu kiloyla bıraz zor ama olsun) alllahhhhhhhhhhhhh dıoye de bağırdım mı erkenden kaçıp gidecekler.
düşüncesiz yaratıklar yaaa
o zaman aksamkilerin yanında da bunu yapp.. itiraf ett sene seviyosun bunu ama dilinii yuvarlayıpp sıkıstırmayı unutma repligi ii kap
hım git bak bakalım ama iyice gezki güsel şeyler bulabilesinn balımm haberdar et foto çekmeyide unutmaabendee. sor niye sıkıldın hiç. evi de temizleteyim kalan 1 ayımı yatarakk gecireyim bari. ama 1 aya ev kirlenir dimi. du bakayım yarın dr ne dicek. dogurmak istiyorum artıkın yaa![]()
lidırımm gidipp bakıcem bendee sana neticeyi bildiririm
:kahkaha:aaaaa taner tek bu alemde...ahhha.
bi de peşine ben saksı değilim bana saksı muamelesi yapmayın repliğini de ekledim mi tamamdır o iş.
ya demetmanıa benım hedıyemı almadı mı acaba ya![]()
hiç ses seda yok hatundan..
ya demetmanıa benım hedıyemı almadı mı acaba ya![]()
hiç ses seda yok hatundan..
aaaaa taner tek bu alemde...ahhha.
bi de peşine ben saksı değilim bana saksı muamelesi yapmayın repliğini de ekledim mi tamamdır o iş.
kıyamam sana neden kabul ettin ki balım yaaa yorgunum halsizim yerimden kalkamıyorum deseydin
fırlama bu ne kızım gökçe gelenlerin kafasında bardak kırsada kafi ağza bak ağza ahhh tülin caneri yaktın
hım git bak bakalım ama iyice gezki güsel şeyler bulabilesinn balımm haberdar et foto çekmeyide unutmaa
:kahkaha:
yok kız yazmış ankaradayım kargom gelmiş şubedeymiş die hastanede yattı ya uzunca bir süre ondan dolayı gidememiş evee haberin ola kargoyu alınca resim ekliycem şimdiden teşekkür ettiğini filan yazmış tam ayrıntılı okuyamadım ama böle diyordu
lıdırım; kabul etmek derken? dün yemek yıyorduk dışarda eşimin teli çaldı, kardeşi yarın evde olup olmadıgımızı sordu. bilmıyorum yarın için bugunden bişi diyemem dedim ben. eşim tamam evdeyiz dedi. güldüm sadece.
oturmaya geleceklermiş dedi. sonra alışveriş yaparken onurcum; yemeğe mi gelirler acaba demeye başladı. evde de annemleri de mi çağırsak oldu. hiç bişi demedim. sadece gülüyorum artık.
almıyor demek ki erkeklerin kafası. algılayamıyolar ne diyim. suç onlarda değil ki ama.)
tamam onur hazırlasın yemekleri o saman servisi bulaşığı o yapsın okeyto yada en güseli aç teli sipariş ver hesabına kocana kakalalıdırım; kabul etmek derken? dün yemek yıyorduk dışarda eşimin teli çaldı, kardeşi yarın evde olup olmadıgımızı sordu. bilmıyorum yarın için bugunden bişi diyemem dedim ben. eşim tamam evdeyiz dedi. güldüm sadece.
oturmaya geleceklermiş dedi. sonra alışveriş yaparken onurcum; yemeğe mi gelirler acaba demeye başladı. evde de annemleri de mi çağırsak oldu. hiç bişi demedim. sadece gülüyorum artık.
almıyor demek ki erkeklerin kafası. algılayamıyolar ne diyim. suç onlarda değil ki ama.)
aaaaaaaaaaaa bilmıyordum ben... nıye yattı hastanede kız? bişi mi oldu
oytt kötü olmuş, yemeğe değil yemek yapmaya teşrif etseler daha iyi olurmuş sanırım
ben bugün çok fenayım yaa. ama neyin var derseniz say say bitmez... hep yatasım var. doğumdan önce enerji patlaması olurmuş hani. sanırım doğum yakın değil çok şükür
he bi de üsttekiler çok kavga ediyor ya. ben geriliyorum. ne dertleri varsa. oldum olası kavga esnasında kötü hissederim ben
lıdırım; kabul etmek derken? dün yemek yıyorduk dışarda eşimin teli çaldı, kardeşi yarın evde olup olmadıgımızı sordu. bilmıyorum yarın için bugunden bişi diyemem dedim ben. eşim tamam evdeyiz dedi. güldüm sadece.
oytt kötü olmuş, yemeğe değil yemek yapmaya teşrif etseler daha iyi olurmuş sanırım
ben bugün çok fenayım yaa. ama neyin var derseniz say say bitmez... hep yatasım var. doğumdan önce enerji patlaması olurmuş hani. sanırım doğum yakın değil çok şükür
he bi de üsttekiler çok kavga ediyor ya. ben geriliyorum. ne dertleri varsa. oldum olası kavga esnasında kötü hissederim ben
tamam onur hazırlasın yemekleri o saman servisi bulaşığı o yapsın okeyto yada en güseli aç teli sipariş ver hesabına kocana kakalamiis plastik tabak kaşık koy önlerine rahatsızım de yesimler çöplerinide atsınlar bitti gitti
kalp çarpıntısı varmış doktor gözetim altında tutmuş hergün düzenli nstye girmiş balım öle yane zor işler anlıyağın gökçem halimize şükür kız evde olmak nasıol bi duygu bi analtsana benim daha 5 haftam var izne çıkmaya
oleyyyyy GALATASARAY hastane çıkışım geldi çok güzelllllllllll![]()