littlesunshine
Daimi Üye
allah yardımcın olsun 2-3 ayda bir yıkatmaya vercen balım yapacak bişeyin yok bebiş kuscak habire bu arada dün gece rüyamda seni gördüm kendi psikolojimi sana yansıtmışım bebek mobilyan geliyomuş adamlarla kavga ediyodun bunlar ne böle ben sizden bölemi mobilya istedim zaten zamanında getirmediniz doğumuma 15 gün kalmış yaptığınıza bak die adamları azarlıyodun hayır olsun dedim uyanınca benim mobilya işine kızıda karıştırdın
yeni gelenleer merhaba, günaydıııınn,
kızlar zonguldakta olmadan halı kirlenmesi, tül islenmesi, koltuk yıkanması, duvarın parça parça gölgelenmesi nedir anlayamazsınız
irem ne bakcaz onu bende bilmiyorum ama artık bu aldığımı allah ömür verdiğince kullansın cocuk odasından cok genc takımı olur büyük ihtimalle.zaten pembe falan istemiyor büyük yataklardan istiyor yedim ayvayı ben tuğbişim öle bilmişki özellikle onu götürmüyorum oralarda burnumuzdan getirir yoksam istediği olana kadar..
yok yıvrum ben ayıpçı olurmuyum gökçe beni ruslara benzetti azelyada kocana önce dujjjj diyonmu falan böyle gelişti olaylar