ben yemege cikiyoummmmm.herekse afiyet olsun bakalım şimdedin. bebişimigörmeye son 5 saaaaaaaaaat, hahyyt çok heyecanlıyım.
afiyet olsun ces
ben yemege cikiyoummmmm.herekse afiyet olsun bakalım şimdedin. bebişimigörmeye son 5 saaaaaaaaaat, hahyyt çok heyecanlıyım.
tadilat bitti sayılır şuan mutfak dolapları takılıyor ama ben dayanamadım geçtim evimehoşgeldin canımmm sonunda ulaşabildim sana..biz kaçınca ağustos annelerine geçmişsin iyi yapmışsın nasıl keyifler bebiş nasıl bitti mi tadilat
iyi işte nolsun durmada ev temizle ev topla yerleştir yeniden gelsinler batırsınlar ben yine temizleyim sinir oluyom ama napimmm.. şimdide elektrikli süpürgenin toz torbası patladı çıkıp onu almam lazım ama ustaları evde bırakıp çıkmak istemediğim için gidemedimiyiyiz canım sen nasılsın?
ya acaba bizim hastane ilede bunları böle açık açık tehditvari konuşsak bir işimizi görürmüü ufffff
Ekli dosyayı görüntüle 7834Ekli dosyayı görüntüle 7835
kızlar günaydın hangi rengi alıyım karar veremedm
yelizz mavi griyi kesinliklee
ben laciverti beğendim canımcım
yeliz mavi gride benim aklım kalmıştı ama geçen yılın renkelriymiş hiçbiyerde yok artık o renk. O yüzden mecburen yeni serinin renklerinden aldım ben açık mavi puanlı..odasını eklemiştim cici bölümüne ordan bakabilirsin.
kızlar tickerlerı nereden yapıştırıyoruz bulamadımys:
yeliz mavi gride benim aklım kalmıştı ama geçen yılın renkelriymiş hiçbiyerde yok artık o renk. O yüzden mecburen yeni serinin renklerinden aldım ben açık mavi puanlı..odasını eklemiştim cici bölümüne ordan bakabilirsin.
Aynen bende Damla gibi mavi-gri beğenmiştim fakat piyasada yok birtek gg da var onada güvenemedim.Ebebekten yeni yıl rengini aldım -ciko
damla bilirsin avcılarda nar bebe varya onun sitesinde stoklarda var gözüküyor oda olmazsa bizim bi tanıdık var ben getirtirim dedi 250 bizim tanıdık dedi nar bebede 259 yazıyor...bi gidip bakıcaz annemle