2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
canım benim çocuğuma bakıcak kimse yok ki bakıcı bulmam lazım onuda nerden bulabilirim ki

aaayyyyy yok bacım yooooook sen en iyisini yapıyon el kadar bebeye ya annesi yada anneannesi bakar, ben başka kimselere bırakamam korkmarım..
kendimden biliyorum, çok çabuk sinirleniyorum, ne kadar bebek olursa olsun kendi canı kanı olmayınca insan yanlış bişeyler yapabilir...:uzgun:

entube6

Aktif Üye
Tepki
110
haz sen işten komğle ayrılmayı düşünüyosun. valla bence ilk etapta ayrılcağını söyyleme. doğum iznine çık, ondan sonra süt iznini de al, ücretsiz izin oncesi durumuna bi bakarsın, bakıcı bulabilirsen işe geri döner, yok kendim büyütçem dersen, iş yerine olmuyo ben dönemicem işe dersin biter gider. nasıl fikir? hem de 4 ay daha ücret almış olursun boylece.

süt iznini kullanırken maaş alıyomusun ces

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
zaten bu aralar, rüya da görmez oldum .. bi ara behlülle romantizm yaşıyorduk.. onu da görmez oldum.. gece çişe kalkmaktan başka icraat yok :kptmya:

Vah yavrııııııım, azcık romantik filmler izle de uyu bare :)

süt iznini kullanırken maaş alıyomusun ces

Valla canım normalde şirketler sür izni diye bişi vermiyo zaten. yani veriyo da günlük 1.5 saat veriyo o zaman alıyosun maaaş. süt izinlerini birleştirirsen eger, bunu toplamda 1 ay gibi kullanırsan o sırada maaş ödeyip ödememek şirkete kalmış bi durum, çünkü süt iznini birleştirmek dahi şirkete kalmış bi durum, aslında yasal degil yani.

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
haz sen işten komğle ayrılmayı düşünüyosun. valla bence ilk etapta ayrılcağını söyyleme. doğum iznine çık, ondan sonra süt iznini de al, ücretsiz izin oncesi durumuna bi bakarsın, bakıcı bulabilirsen işe geri döner, yok kendim büyütçem dersen, iş yerine olmuyo ben dönemicem işe dersin biter gider. nasıl fikir? hem de 4 ay daha ücret almış olursun boylece.

bende öyle yapıcam...
doğum izni sonrası 6 ay ücretsiz izin alıcam.. imkan olursa belki dönerim diyorum..

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
bende öyle yapıcam...
doğum izni sonrası 6 ay ücretsiz izin alıcam.. imkan olursa belki dönerim diyorum..

Ben sanırım o ücretsiz izni istersem, onlar da bana kapının yerini gösterirler cünkü proje ofisinde tek çalışıyorum, ben yoksam proje yok, dışardan yaptırıp servet harcamak zorunda kalırlar projeye. yerime bi mimar alırlar gibime geliyi. 4-5 ayı bile nası idare etcekler bilemiyorum. kafamı çok meşgul ediyor bu konu.

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
Ben sanırım o ücretsiz izni istersem, onlar da bana kapının yerini gösterirler cünkü proje ofisinde tek çalışıyorum, ben yoksam proje yok, dışardan yaptırıp servet harcamak zorunda kalırlar projeye. yerime bi mimar alırlar gibime geliyi. 4-5 ayı bile nası idare etcekler bilemiyorum. kafamı çok meşgul ediyor bu konu.

Ben o işlerden anlama ama evde yapabileceğin bi ortam oluşturamazmısın? :deli:

entube6

Aktif Üye
Tepki
110

allah yardımcın olsun canım ya işten çıkıp oğlunu bir süre kendin büyütme gibi bir imkanın yok mu

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
:hihi:DAMLA KAN UYUŞMAZLIĞI İĞNESİ İÇİN ÇOK PARA ALIYORLARMIŞ YAAA, BİZ ECZANEDEN ALIR VERİRİZ OLMAZ MI ACEP :hihi:

BİZ 3.000 TL DEN AŞAĞIYA ÇIKAMAYIZ MEDİCANA DAN SKANDALLLLLLLLLLLLLLLLL

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
kızlar bugün bebeiş görmeye gidicem ben ne güzel kokuyodur şimdi mis gibi...

Ayyyyy çok tatlıdır ballı ballıııı.

Ben o işlerden anlama ama evde yapabileceğin bi ortam oluşturamazmısın? :deli:

BEn oluştururum da patronlar ne der bilemiyorum. hani evde çalışsam haftada 1 gün tam, yada 2 gün yarım gün işe gelsem falan. ama çok ütopik ve cok iyimser degil mi sence de. bence kabul etmeyebilirler.

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
bende çıkamam valla 4 ayı kullanırım ancak üff bu kötü biliyorum ama 4 aylıkken bırakıp geleceğiz mecburen.

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
allah yardımcın olsun canım ya işten çıkıp oğlunu bir süre kendin büyütme gibi bir imkanın yok mu

işimden ayrılmak da istemiyorum çünkü şartları çalışma saatleri patronlar falan süper. ama oğlumdan da 2-3 aylıkken ayrılmak isteimyorum. Allah en dogru kararı verme gücü versin hepimize. Of çok sıkılıyorum bu konuyla ilgili çooook.

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
günaydın ay mehtap sen 3bin diorsun

ben 3.500 üzerine kan iğnesi zam ve kan veriliecek işlem görücem bunalımdayım aklıma geldikçe ağlayasım geliorr

entube6

Aktif Üye
Tepki
110
işimden ayrılmak da istemiyorum çünkü şartları çalışma saatleri patronlar falan süper. ama oğlumdan da 2-3 aylıkken ayrılmak isteimyorum. Allah en dogru kararı verme gücü versin hepimize. Of çok sıkılıyorum bu konuyla ilgili çooook.

valla iki üç aylık bebeği nasıl bırakacaksın şimdi bırakırsın gibi geliyo ama bırakamıyacaksın çünkü çok küçük vede sadece seni emiyorsa ek bişeyde veremiyosun , ben kesinlikle o kadar bebeğimi bırakmam oğlumuda 1 yaşına kadar kendim bakmıştım

dmlonr

Daimi Üye
Tepki
316

sıkma canını ces yaa napıcaksın onun geleceği için çalışıyosunuz şimdiden sıkma canını...

damla küçük bebeklerin hepsi çok tatlı oluyolar istersen hiç tanımadığın birisinin bebeği bile olsa melek gibiler:huhuu:

ebet yaa yirim onları ay bide kız bebiş cicili bicili şort aldım ona hediye:)) prova ypıyım azcık :cokkomik:

mehtap bana da pahalı geldi ama yaptırıcaz mecburen napalım.Ben 7000 vericektim burdaki medicana da yapsaydım 3000 bedava geliyo şimdi..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar