2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
Ayyyyy çok tatlıdır ballı ballıııı.

BEn oluştururum da patronlar ne der bilemiyorum. hani evde çalışsam haftada 1 gün tam, yada 2 gün yarım gün işe gelsem falan. ama çok ütopik ve cok iyimser degil mi sence de. bence kabul etmeyebilirler.

kuzum bi dene şansını yeni birine alışmak yerine, belki kabul ederler.
denemeden hiç bişey bilemeyiz.. bence bi ağız yokla :deli:

entube6

Aktif Üye
Tepki
110
sıkma canını ces yaa napıcaksın onun geleceği için çalışıyosunuz şimdiden sıkma canını...

ebet yaa yirim onları ay bide kız bebiş cicili bicili şort aldım ona hediye:)) prova ypıyım azcık :cokkomik:

mehtap bana da pahalı geldi ama yaptırıcaz mecburen napalım.Ben 7000 vericektim burdaki medicana da yapsaydım 3000 bedava geliyo şimdi..

nasıl cicili bicili giyinmiştir şimdi o kız bende yerim o kızı bende mi gelsem senle :cokkomik:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
selam kızlar görüşmeyeli nasılsınız bakalım? :huhuu:

iyiyiz canım sen nasılsın?

selamlar güzel annecikler:huhuu:
nerelerdesin seeeeeen.
valla iki üç aylık bebeği nasıl bırakacaksın şimdi bırakırsın gibi geliyo ama bırakamıyacaksın çünkü çok küçük vede sadece seni emiyorsa ek bişeyde veremiyosun , ben kesinlikle o kadar bebeğimi bırakmam oğlumuda 1 yaşına kadar kendim bakmıştım
şimdi de bırakamam gibi geliyo ki zaten. ama seneleik izinler süt izni ve dogum izni birleşince ben 525 aylığa kadar bakabiliyorum zaten, bakalım görcez nolcağını.

sıkma canını ces yaa napıcaksın onun geleceği için çalışıyosunuz şimdiden sıkma canını...

ebet yaa yirim onları ay bide kız bebiş cicili bicili şort aldım ona hediye:)) prova ypıyım azcık :cokkomik:

mehtap bana da pahalı geldi ama yaptırıcaz mecburen napalım.Ben 7000 vericektim burdaki medicana da yapsaydım 3000 bedava geliyo şimdi..

sıkmamaya çalışyıroum zaten. inşallah herşey iyi olacak Damlam.

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
kuzum bi dene şansını yeni birine alışmak yerine, belki kabul ederler.
denemeden hiç bişey bilemeyiz.. bence bi ağız yokla :deli:

Canım ben bi kere bi patronuma çok kızmıştım, işten ayrılıyorum dedim, büyük patron bırakmadı beni. hiç adam değiştirme taraflısı bi adam degil zaten, hani biraz da ona güveniyorum inşallah bırakmazlar beni.

mymel

Daimi Üye
Tepki
371

nerelerdesin seeeeeen.

şimdi de bırakamam gibi geliyo ki zaten. ama seneleik izinler süt izni ve dogum izni birleşince ben 525 aylığa kadar bakabiliyorum zaten, bakalım görcez nolcağını.

burdayım kuzucum nasılsın?

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
iyiyiz fatmacım fazla ilo ve hamileiğin getirdiği ağrılar ve bahar alerjim dışında ama kızım iyi galiba hop hop çünkü yarın şeker testine gidicem inşallah heres gibiiyi haberlerle gelicem

senemm yaaa cidden alıma geldikçe uykuları kaçıor yaaa bnm gibi cimri bir bünyeye ters bu hastanee çok moralim bozuk

aaa kızlar size neyi anlatmadım ben bari gidim medicalparka orda doğurayım sonuçta şimdiki hastanemden ucuz dedim orda çalışan arkadaşıma bana dr öner dedim kız melis yakınımsın tek ricam burdan uza dur ve asla doğurma gelmek isteyenide uyar dedi ama ayrıntı konuşamadık ben sana ve bebeğe yapılcaklara engel olamam demiş mesela bebeğini illa küvöze sokmak istersen gel demiş ayrıntı vermeyeyim demiş birde:acep:

entube6

Aktif Üye
Tepki
110

nerelerdesin seeeeeen.

525 aylık ne demek anlamadım

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
iyiyiz fatmacım fazla ilo ve hamileiğin getirdiği ağrılar ve bahar alerjim dışında ama kızım iyi galiba hop hop çünkü yarın şeker testine gidicem inşallah heres gibiiyi haberlerle gelicem

senemm yaaa cidden alıma geldikçe uykuları kaçıor yaaa bnm gibi cimri bir bünyeye ters bu hastanee çok moralim bozuk

aaa kızlar size neyi anlatmadım ben bari gidim medicalparka orda doğurayım sonuçta şimdiki hastanemden ucuz dedim orda çalışan arkadaşıma bana dr öner dedim kız melis yakınımsın tek ricam burdan uza dur ve asla doğurma gelmek isteyenide uyar dedi ama ayrıntı konuşamadık ben sana ve bebeğe yapılcaklara engel olamam demiş mesela bebeğini illa küvöze sokmak istersen gel demiş ayrıntı vermeyeyim demiş birde:acep:

gerçekten mi benim 2 sene önce bir arkdaşım yaptı bebek küvezde falan kalamdı ama

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
bnm dediğim göztepe medical park yaa şikayetvar.com a girin bakın ztn medical parklarla ilgili çoğunluk şikayet hastaya bildirilmeden yapılan testler söylenenin üstündeki fiyatlar vs... sanırım kız bunu sölemek istedi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar