günaydın ay mehtap sen 3bin diorsun
ben 3.500 üzerine kan iğnesi zam ve kan veriliecek işlem görücem bunalımdayım aklıma geldikçe ağlayasım geliorr
merhaba melis nasılsın iyimisin kızın nasıl
günaydın ay mehtap sen 3bin diorsun
ben 3.500 üzerine kan iğnesi zam ve kan veriliecek işlem görücem bunalımdayım aklıma geldikçe ağlayasım geliorr
Ayyyyy çok tatlıdır ballı ballıııı.
BEn oluştururum da patronlar ne der bilemiyorum. hani evde çalışsam haftada 1 gün tam, yada 2 gün yarım gün işe gelsem falan. ama çok ütopik ve cok iyimser degil mi sence de. bence kabul etmeyebilirler.
sıkma canını ces yaa napıcaksın onun geleceği için çalışıyosunuz şimdiden sıkma canını...
ebet yaa yirim onları ay bide kız bebiş cicili bicili şort aldım ona hediye) prova ypıyım azcık
mehtap bana da pahalı geldi ama yaptırıcaz mecburen napalım.Ben 7000 vericektim burdaki medicana da yapsaydım 3000 bedava geliyo şimdi..
selam kızlar görüşmeyeli nasılsınız bakalım?
selam kızlar görüşmeyeli nasılsınız bakalım?
nerelerdesin seeeeeen.selamlar güzel annecikler
şimdi de bırakamam gibi geliyo ki zaten. ama seneleik izinler süt izni ve dogum izni birleşince ben 525 aylığa kadar bakabiliyorum zaten, bakalım görcez nolcağını.valla iki üç aylık bebeği nasıl bırakacaksın şimdi bırakırsın gibi geliyo ama bırakamıyacaksın çünkü çok küçük vede sadece seni emiyorsa ek bişeyde veremiyosun , ben kesinlikle o kadar bebeğimi bırakmam oğlumuda 1 yaşına kadar kendim bakmıştım
sıkma canını ces yaa napıcaksın onun geleceği için çalışıyosunuz şimdiden sıkma canını...
ebet yaa yirim onları ay bide kız bebiş cicili bicili şort aldım ona hediye) prova ypıyım azcık
mehtap bana da pahalı geldi ama yaptırıcaz mecburen napalım.Ben 7000 vericektim burdaki medicana da yapsaydım 3000 bedava geliyo şimdi..
kuzum bi dene şansını yeni birine alışmak yerine, belki kabul ederler.
denemeden hiç bişey bilemeyiz.. bence bi ağız yokla :deli:
iyiyiz canım sen nasılsın?
nerelerdesin seeeeeen.
şimdi de bırakamam gibi geliyo ki zaten. ama seneleik izinler süt izni ve dogum izni birleşince ben 525 aylığa kadar bakabiliyorum zaten, bakalım görcez nolcağını.
sıkmamaya çalışyıroum zaten. inşallah herşey iyi olacak Damlam.
4000-4500ü gözden çıkardım ben!!!!!!!!
iyiyiz canım sen nasılsın?
nerelerdesin seeeeeen.
şimdi de bırakamam gibi geliyo ki zaten. ama seneleik izinler süt izni ve dogum izni birleşince ben 525 aylığa kadar bakabiliyorum zaten, bakalım görcez nolcağını.
sıkmamaya çalışyıroum zaten. inşallah herşey iyi olacak Damlam.
iyiyiz fatmacım fazla ilo ve hamileiğin getirdiği ağrılar ve bahar alerjim dışında ama kızım iyi galiba hop hop çünkü yarın şeker testine gidicem inşallah heres gibiiyi haberlerle gelicem
senemm yaaa cidden alıma geldikçe uykuları kaçıor yaaa bnm gibi cimri bir bünyeye ters bu hastanee çok moralim bozuk
aaa kızlar size neyi anlatmadım ben bari gidim medicalparka orda doğurayım sonuçta şimdiki hastanemden ucuz dedim orda çalışan arkadaşıma bana dr öner dedim kız melis yakınımsın tek ricam burdan uza dur ve asla doğurma gelmek isteyenide uyar dedi ama ayrıntı konuşamadık ben sana ve bebeğe yapılcaklara engel olamam demiş mesela bebeğini illa küvöze sokmak istersen gel demiş ayrıntı vermeyeyim demiş birde:acep:
gerçekten mi benim 2 sene önce bir arkdaşım yaptı bebek küvezde falan kalamdı ama
burdayım kuzucum nasılsın?
iveeeeet 97 gün kaldı, azalıyo yavaştan.97 gün ces maşallah
525 aylık ne demek anlamadım
iyiyim canım sen nasılsın?
iveeeeet 97 gün kaldı, azalıyo yavaştan.
Amaaaan işte 5,5 aylık yazcaktım yaaa. 525 olsa nerden baksan emekli olana kadar bakarmışım oğlana
bnm dediğim göztepe medical park yaa şikayetvar.com a girin bakın ztn medical parklarla ilgili çoğunluk şikayet hastaya bildirilmeden yapılan testler söylenenin üstündeki fiyatlar vs... sanırım kız bunu sölemek istedi