Baktım canım ya, çok da üzüldüm ama bence bilinçli olarak gideceginiz icin sizden bişi talep edemezler. bence şimdiden devlet hastaneleri dogum ücretini ne kadar alabiliyor diye ogrenin. dogum icin hastaneye gittiginizde, ya da son kontrollerde ücret su su kadar degilmi, biz bakanlıktan öğrendik bunun üzeri talep edilemiyomuş, kanun dışıymış, gibi bi konuşma yaparsınız, onlar da sizin bilgili oldugunuzu bu konua bos insanlar olmadiginiz anlarlar. am aher halükarda önceden netleştirin bence çünkü sen stres yapıcaksın sonra belli. benim eşimin boyle bişey başına gelse hastaneyi indirir aşağı. hayatta enayi yerine konmayı sevmez sen de oyle bi insansın belli.
hemde nasıl...
bk şimdi ömüre nike ayakkabı aldık, ayakkabu burnun üstünden renk attı, önünden değil ama, yani çarpılabilecek bi ye değil. neyse verdik, bunlar depoya gönderdi, aradan zaman geçti neymiş efenim kullanım hatası..140 küsür para vermişi alalı 1,5 ay olmuş kullanım hatasıymış, bi yere sürtmüşüz. kadınla baya didiştik, yok bişey çıkmıyo.. nike müşteri ilşkileri yabancı internet sitesine, ingilizce bilen bi arkadaşa mailimi çevirttirdim, gönderdim. ayakkabıyı 2 gün sonra değiştirdiler...
yine italsteel diye bi markanın çelik yüzüklerini aldım o zamanın parası 140 lira filan verdik, garantili filan yani..
içi siyah kareli bi model.. içi renk attı.. ama 1 sene ye yakın kullandık. neyse gittik.. 1 ay sonra geri döndüler nerdeyse, kullanım hatası..
lan arkadaş ben elimi asitemi sokuyorum dedim. nasıl kullanmışımda dışında değilde içindeki siyahlıklarda sorun var. terden desen oraya ter değme ihtimali yok..
neyse bu böyle dediler mi...
yine buldum en yukarlardan bi yetkili iki cırladım, hemen kargoyla direk bana gönderin yenilerini göndereyim dedi. onu da öyle hallettim..
ömüre kalsa çooooooooooook kazık yerdik..
daha neler neler de, ben tırsıyorum böyle davranırsak doğumdan önce doğumda ilgilenmezler filan diye.. sonrasına kalsın olmazsa olmaz diye düşünüyorum ama sonrasında ilgilenecek kişi ömür, o da hayatta uğraşmaz..:uzgun: