2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
şikayet var.com a baktım benim hastahane için adamın birinin şikayetine bakın. anaaaaaaaaaaaa napcam ben.. :deli:
İZMİT ÖZEL KONAK HASTANESİ Doğum İçin Elden Fazla Para Alındı! İzmit Özel Konak Hastanesi eşim doğum yapacak. Ve benden doğum için 800 lira istediler. Eşim SGK'lı.
Hastane görevlisi para için 400 lira nakit diğer 400 lirasını kredi kartından ya da maaş kartından da alabileceklerini söyledi. Ben hepsini kredi kartından çektirmek istedim ama 400 lira kesinlikle elden aldıklarını ve hastane yönetiminin böyle karar aldığını söyledi.

Bende neyse diyerek ödeyeceğim ama fatura istediğimde sadece 400 liralik fatura vereceklerini, diğer 400 lira için fatura vermeyeceklerini söylediler.
SGK'ı aradığımda özel bir hastanenin 1 günlük otel ücreti dahil olmak üzere bizlerden normal doğum için maksimum 400 lira alabileceğini ondan daha fazlasının haksız para olduğunu söylediler ve böyle bir durumda muhakkak fatura alın dedi. Maliyeyi aradığımda da onlarda kesinlikle fatura isteyin ki bizde işlem yapalım dediler.

Özel konak hastanesi kesinlikle fatura vermiyor. 400 lirayı fazladan cebine atıyor ve vergisini bile vermiyor. Elimde belgede olmayınca kanıtta bulunamıyorum. Doğum parasını doğumdan önce alıyorlar, ödemeden doğuma başlamıyorlar. Resmen para için tehdit ediyorlar. Bu durumda insanları resmen kullanıyorlar.
Lütfen bir şeyler yapın. 400 lira kolay kolay kazanılmıyor

cccccc

Aktif Üye
Tepki
117
pr_01_4871_max.jpgpr_01_5507_max.jpg

kızlar günaydın hangi rengi alıyım karar veremedm

lightlife

Yeni Üye
Tepki
7
hoşgeldin canımmm sonunda ulaşabildim sana..biz kaçınca ağustos annelerine geçmişsin iyi yapmışsın nasıl keyifler bebiş nasıl bitti mi tadilat
tadilat bitti sayılır şuan mutfak dolapları takılıyor ama ben dayanamadım geçtim evime :) bebiş de iyi sanırım dünden beri diyetteyim yarın doktor kontrolüm var ilk defa şeker testi yapılacak yüksek çıkmasın diye şimdiden diyete başladım ondan olsa gerek bebiş bana küs sanırım güçlü tekmeler vurmuyo :) hergün hergün gofret dondurma çikolata alıştı tabi :))) bu arada 10 kilo aldım toplamda :( frenlemeliyim kendimi bebişin sağlığı için.
iyiyiz canım sen nasılsın?
iyi işte nolsun durmada ev temizle ev topla yerleştir yeniden gelsinler batırsınlar ben yine temizleyim sinir oluyom ama napimmm.. şimdide elektrikli süpürgenin toz torbası patladı çıkıp onu almam lazım ama ustaları evde bırakıp çıkmak istemediğim için gidemedim :( offf offff ev yine pislendi talaş toz bulutu oldu mutfak :( bu arada bebişin karyolasını kurduk uygun bi zamanda foto çekip koyarım buraya :)

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
bakın bi tane daha var
şok oldummmm resmen :3:

İsim: burhan demirtaş
konak hastanesin eşim doğum yaptı ücretin 800 tl oldu söylendi ve doğumdan sonra pazar günü çıkış alınacağı zaman acil vezneye 800 tl yatırdım ve faturanım pazartesi verileceği söylendi.
faturayı almaya gittiğimde 400 tl'lik bir fatura düzenlendiğini ve diğer faturanın kontrole geldiğiniz zaman tedarikçi firmalardan düzenlen faturanızı alabileceğim söylendi.
ben bunu kabul etmeyince bana konak hastanesi adına yatak süsleme, altın yastığı, oda süslemesi ve fotoğraf adı altında bir fatura düzenlendi. Biz böyle bir şeylerin hastanenizden talep etmediğimizi
ve bu paranın geri iadesini talep ettim. Özlem hanımla görüştrüldün faturaya açıklam getirilmesini istedim. tam anlamında bir açıklama yapamadı. Bende sağlık bakanlığına şikayet dileçesi ile faturayı verdim. Yatan hastalarlan ilgili müdürlük böyle faturayı ilk defa gördüklerini ve incelecekleri söylediler. Ertesi gün Konak hastanesinden binnur hanım arayarak görüşmek istedi ve gidip görüştüğümüzde bize bir yanlışlık olduğunu ve fatura tutarını geri iade edeceklerini ama faturayı geri vermemizin gerektiğini söyledi. Bende sağlık bakanlığına verdiğim dilekçenin arkasına iliştirdiğimi söyledim. alıp bize getirirseniz paranızı iade edeceğiz diye söylediler.
Siz siz olun imzaladığınız evrakları okuyun ve faturasız hiç bir şekilde para ödemesi yapmayın.
Fatura içeriğinde sizin istemediğiniz bir şey varsa ödeme yapmayın.

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
yaa kafanı kurcalama gülay böle bişi ile allah sağlığına zeval vermessin başka tarz şikayet varmı sen doğum parası konuşmadınmı birde de ki eşim kendi sigortasından parasını alıcak ya da ben alıcam de tam fatura iste

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
ya acaba bizim hastane ilede bunları böle açık açık tehditvari konuşsak bir işimizi görürmüü ufffff

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
ya acaba bizim hastane ilede bunları böle açık açık tehditvari konuşsak bir işimizi görürmüü ufffff

esas konu o değil, insanı keriz yerine koyuyorlar...
doğumdan önce konuşsan, sorun çıkartırlar mı?
doğumdan sonra kim uğraşacak. ben eşimi bilirim... hayatta uğraşmaz nalet olsun der bırakır..
ben hayatta katlanamam buna...
böğğğğğğğğ :uzgun:

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
gülay ömürde yasin gibi aynı yaa ona kalsaa neler neler ödüorduk ödedikte ben illallah dediğimden şimdiki hastanedeki mevzuda da öleyiz

dmlonr

Daimi Üye
Tepki
316
yeliz mavi gride benim aklım kalmıştı ama geçen yılın renkelriymiş hiçbiyerde yok artık o renk. O yüzden mecburen yeni serinin renklerinden aldım ben açık mavi puanlı..odasını eklemiştim cici bölümüne ordan bakabilirsin.

elmakurdumusun

Daimi Üye
Tepki
295
yeliz mavi gride benim aklım kalmıştı ama geçen yılın renkelriymiş hiçbiyerde yok artık o renk. O yüzden mecburen yeni serinin renklerinden aldım ben açık mavi puanlı..odasını eklemiştim cici bölümüne ordan bakabilirsin.

Aynen bende Damla gibi mavi-gri beğenmiştim fakat piyasada yok birtek gg da var onada güvenemedim.Ebebekten yeni yıl rengini aldım -ciko

cccccc

Aktif Üye
Tepki
117

Aynen bende Damla gibi mavi-gri beğenmiştim fakat piyasada yok birtek gg da var onada güvenemedim.Ebebekten yeni yıl rengini aldım -ciko

damla bilirsin avcılarda nar bebe varya onun sitesinde stoklarda var gözüküyor oda olmazsa bizim bi tanıdık var ben getirtirim dedi 250 bizim tanıdık dedi nar bebede 259 yazıyor...bi gidip bakıcaz annemle

dmlonr

Daimi Üye
Tepki
316
damla bilirsin avcılarda nar bebe varya onun sitesinde stoklarda var gözüküyor oda olmazsa bizim bi tanıdık var ben getirtirim dedi 250 bizim tanıdık dedi nar bebede 259 yazıyor...bi gidip bakıcaz annemle

hadi yaa keşke önceden bilseydim bak oraya bakardım ben e bebekten aldım ama bu aldığımı da beğendim..güle güle kullansın oğluşun şimdiden canım..

kızlar ben kaçar gezmeye gidiyoz hepinizi öpüyorueee

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
bende çıkıorum kızlar malum kayınvalide burda aşamada kayınbirader gelicek

gidim işimi gücümü halledeyimm öperimm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar