oh oh afiyet bal şeker olsun bende içecem birazdan zaten günde 1 tane içiyorum ben kahveyi seviyorum ne yapayım
ben tam 15 yıldır aynı işyerimdeyim canım tam 15 yıllll
Yok gelmedi malesef daha. Mehtapçım kahvemi senin icin de yudumladım bilesin, oğleden sonraya nasipmiş, şimdi bitti
Ay işinden memnunsan hiç çıkma canım bence de. Ne iş yapıyodun bilmiyorum ama eger ozel sektorse ve rahatsan bi daha aynı konforu bulamayabilirsin. Ben bu işyerine girene kadar 2 şirkette çalıştım. Aman aman, yani insanlar süper üstü güçler, çalışma saatleri falan bekliyo. burda ise 9-6 çalışıyorum, 10'da gelsem 5'te cıksam kimse gıkını çıkaramaz cunku işimi bitirmeden hayatta çıkmam biliyolar. zin istedim mi kimse 2letmez, Allah nazardan saklasın işyerlerimizi ben de çok memnunum.
ben haftada 1 içiyorum. iş hayatına ilk başladığımda 4-5 tane icerdim gun icinde, sonradan sogudum cok. Allahtan kahveden soguduktan sonra hmile kalmışım.
ne güzel cnm sende şanslısın allah bozmasın işini. benim kamu sektörü cnm sabah 8 akşam 5. haftasonu tatil. maaşı söylemeyim allaha şükür baya iyi. yeni evli olmasak borcumuz olmasa çok rahat geçiniriz ama sağlık olsun elbet bitecek borçlarda ondan sonra rahat ederiz inş.
bak sigaradan geçtim ama nedense kahveden geçemiyorum, doktor bişi olmaz dedi o yüzden sanırım
kolada değil tek meyve sularıda geçerli bezleyede teneke olan herşey bnde şimdi ne yapsam diye düşünüyorumda doktor diyorki çeşmeden için daha sağlıklıAy Yeliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz, Allah korusun ya, ne içicez pekiiii? hadi kola içmiyoruz amma damacana su içiyoruz.
kızlar merhaba şimdi seda sayanı dinlerken prof.dr.kenen demirkol şöyle bişe dedi şu 19 ltlik damacanalar ve kutu cola falan varya onun içindeki bir madde anne karnındaki erkek çocuklarında ilerde transeksüel yapıyormuş şok oldum ya...[/QUOT
yok artık yaaaa yandık tatlım ozaman
yandık valla şok oldum yaaa
valla çok şükür canım evimizi kendimiz aldık arabamızıda rabbim şimdi evlatta nasip etti 2. yavrum olduğunda (kısmet olursa eğer) işten ayrılırı sanırım ama o zamana kadar bir ev sahibi daha olsak var ya süperrrr olur.
ay sigara içip doğuran tanıdığım var beniim, emziriyo hala içiyoooo.
maşallah cnm allah bozmasın. Yaşın kaç ayıptır sorması:acep: Ben 80liyim işyerindede 12. Yılım
78 liyim canım ben senle aynı yaşta olan kızkardeşim var
benimde var hatta 4 çocuğu var maşallah turp gibiler zehir gibi çocuklar
2 yaş varmış aramızda çok deil. hamile olan kardeşinmi 80li?
mehtap sen İstoç taydın değilmi?
Kaçıncı ada kız bir öğlen buluşsakmı acep :acep:
ben günde 2 paket sigara içen bir kadındım sigaraya bağımlıydım ben bıraktıysam ohhoooooo
Kızlar 113 çıkmış şeker... 60dk.yazıyor... ne demek ki..