2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
bi bakayım dedim hanımlar nasıl yoğunum anlatılmaz. hem işim hem de kafam. çalışıyorum bir yandanda taşınma işini hallediyorum. boyacılar taşıma şirketi derken bittim. yarın yokum taşınıyorum. izin alabilirsem ctesiyide katıcam içine. allahım ne zor şey şu taşınma. yardım eden de yok. kocamla çıldırmaya 5 kala modundayızzz. 3 kuruş kenarda para vardı aha o da gitti. öfffffffffffffffff. öpüyom sizi sağlıcakla kalın pazartesi görüşmek üzreee
allah kolaylık versin canım. 3 kere taşınmış biri olarak iyi bilirim o işleri.. çok yorulma dikkat et.. hiç bişey senden ve kuzundan kıymetli değil.
kolay gelsin...

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
HERKES HALA YEMEKTE Mİ,binbir işkenceyle bişiler tıkıştırıp geldim. böyk, midem ağzımda. iştahımı geri istiyorum.

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
bende şimdi 3 dilim ekmekle zeytin yedim.. benim iştahım yerindede noluyo lapa bi tatlı, yağlı yağlı kızartma.. böğğğğğ...

en iyisi zeytin peynir ekmek zati, bebegime yaricagini bilsem ben de heröğün karpuz penir ekmek yicem. Emme olmiyi işte malesef.

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
bi bakayım dedim hanımlar nasıl yoğunum anlatılmaz. hem işim hem de kafam. çalışıyorum bir yandanda taşınma işini hallediyorum. boyacılar taşıma şirketi derken bittim. yarın yokum taşınıyorum. izin alabilirsem ctesiyide katıcam içine. allahım ne zor şey şu taşınma. yardım eden de yok. kocamla çıldırmaya 5 kala modundayızzz. 3 kuruş kenarda para vardı aha o da gitti. öfffffffffffffffff. öpüyom sizi sağlıcakla kalın pazartesi görüşmek üzreee

cnm allah yardım etsin çok zor ya hamile hamile uğraşıcan kolay gelsin

kansekeri

Aktif Üye
Tepki
221
Selam kızlar geldim doktordan....
şeker tarama testi ve hemogram vede 4d ultrason istedi doktor...
şeker'i içtim 1 saat bekledim...
bizim ki kımıl kımıl içerde.....
gebelik haftana göre herşey normal dedi...
yeni doktorum ya... ayşe duman....
şeker ve hemogram için 19tl verdim...
4d için dışarıda çektir dedi...
sordum 160tl dediler....
siz ne kadara yaptırdınız....:panter:

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
Aaaaa süpermiş valla, ne evim ne de işim yakın anama. evle işin tam ortasında hatta ama uzak. gerçi yakın olsa bile hergün bana yemek yapacağını hiç zannetmem.:uzgun:

annemde hergün bana özel yemek yapmıyo cnm zaten 12'ye yetişmesi zor dünden bile olsa sorun deil ben yerim peynir ekmek koysun yine yerim yeterki anamı göreyim iki muhabbet edelim o da güzel.

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
sordum 160tl dediler....

geçmiş olsun cnm sevindim senin adına. ben sigortada yaptırdım ayrıntılıyı para vermedim

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
doğsalarda şöyle doya doya öpsek, koklasak dimi ayyyy canım çektii :utan:
ben pek öpme taraftarı değilim ama dayanabileceğimide sanmıyorum :utan:
eVET CANIM YAA, ben çocuklarını dudaklarından öpenleri hiç anlamazdım, yok artık derdim. ne zaman ki yegenim dogdu, onun boyle o yumuş yumuş dudaklarını gördükçe hep hak verdim çocklarını dudakların openlere. gerçi ben yine de opmem ama olsun anlamış oldum. Çok özlüyorum oğlumu yaaa.
sordum 160tl dediler....

benim doktorum yaptığı icin ayrı ucret vermiyorum 4d'ye ama digerleri icin fiyatlar iyiymiş.

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
annemde hergün bana özel yemek yapmıyo cnm zaten 12'ye yetişmesi zor dünden bile olsa sorun deil ben yerim peynir ekmek koysun yine yerim yeterki anamı göreyim iki muhabbet edelim o da güzel.

E oyle tabi de ben evde de bulamam pek annemi. dedm rahatsız oraya gidiyo, kendisi rahatsız fizik tedaviye gidiyo, arkadaşlarıyla geziyo falan filan, heeeep çok yogun :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar