2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
oh oh afiyet bal şeker olsun bende içecem birazdan zaten günde 1 tane içiyorum ben kahveyi seviyorum ne yapayım

ben haftada 1 içiyorum. iş hayatına ilk başladığımda 4-5 tane icerdim gun icinde, sonradan sogudum cok. Allahtan kahveden soguduktan sonra hmile kalmışım.

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
Yok gelmedi malesef daha. Mehtapçım kahvemi senin icin de yudumladım bilesin, oğleden sonraya nasipmiş, şimdi bitti :)

Ay işinden memnunsan hiç çıkma canım bence de. Ne iş yapıyodun bilmiyorum ama eger ozel sektorse ve rahatsan bi daha aynı konforu bulamayabilirsin. Ben bu işyerine girene kadar 2 şirkette çalıştım. Aman aman, yani insanlar süper üstü güçler, çalışma saatleri falan bekliyo. burda ise 9-6 çalışıyorum, 10'da gelsem 5'te cıksam kimse gıkını çıkaramaz cunku işimi bitirmeden hayatta çıkmam biliyolar. zin istedim mi kimse 2letmez, Allah nazardan saklasın işyerlerimizi ben de çok memnunum.

ne güzel cnm sende şanslısın allah bozmasın işini. benim kamu sektörü cnm sabah 8 akşam 5. haftasonu tatil. maaşı söylemeyim allaha şükür baya iyi. yeni evli olmasak borcumuz olmasa çok rahat geçiniriz ama sağlık olsun elbet bitecek borçlarda ondan sonra rahat ederiz inş.

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
ne güzel cnm sende şanslısın allah bozmasın işini. benim kamu sektörü cnm sabah 8 akşam 5. haftasonu tatil. maaşı söylemeyim allaha şükür baya iyi. yeni evli olmasak borcumuz olmasa çok rahat geçiniriz ama sağlık olsun elbet bitecek borçlarda ondan sonra rahat ederiz inş.

valla çok şükür canım evimizi kendimiz aldık arabamızıda rabbim şimdi evlatta nasip etti 2. yavrum olduğunda (kısmet olursa eğer) işten ayrılırı sanırım ama o zamana kadar bir ev sahibi daha olsak var ya süperrrr olur.

cccccc

Aktif Üye
Tepki
117
Ay Yeliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz, Allah korusun ya, ne içicez pekiiii? hadi kola içmiyoruz amma damacana su içiyoruz.
kolada değil tek meyve sularıda geçerli bezleyede teneke olan herşey bnde şimdi ne yapsam diye düşünüyorumda doktor diyorki çeşmeden için daha sağlıklı
kızlar merhaba şimdi seda sayanı dinlerken prof.dr.kenen demirkol şöyle bişe dedi şu 19 ltlik damacanalar ve kutu cola falan varya onun içindeki bir madde anne karnındaki erkek çocuklarında ilerde transeksüel yapıyormuş şok oldum ya...[/QUOT

yok artık yaaaa yandık tatlım ozaman

yandık valla şok oldum yaaa

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
valla çok şükür canım evimizi kendimiz aldık arabamızıda rabbim şimdi evlatta nasip etti 2. yavrum olduğunda (kısmet olursa eğer) işten ayrılırı sanırım ama o zamana kadar bir ev sahibi daha olsak var ya süperrrr olur.

aynen cnm ya evimiz var kredi ödüyoruz gerçi daha ama azaldı 3 sene kaldı. arabamızıda aldık. kızımızda yolda. dediğin gibi 1 ev daha alabilirsek daha ne isterim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar