hamile olan 82 li 80 olan daha yeni nişanlandı canım -rgulu
hayırlı olsun cnm allah tamamına erdirsin. maşallah annene 2 sene arayla doğurmuş
hamile olan 82 li 80 olan daha yeni nişanlandı canım -rgulu
ebet canım, valla buluşak özelde yazışırız olur mu detayları
valla ben çok fazla tirkakisi değildim 2 günde 1 paket biterdi, ama yanımda biri içinse tanıdık biri ise hala canım 1 fırt istiyor arada 1 fırtçık içiyorm ne yalan söyleyeyim
hayırlı olsun cnm allah tamamına erdirsin. maşallah annene 2 sene arayla doğurmuş) biz bitaneyi zor yapıyoz.
Olur hemde harika olur.
Ben 44 ada dayım bilirsin z blokların üstü yani en sondayım
SORMA CANIM
78
80
82
92 bunun arası var biraz, annem hiç boş kalmamış
52 yaşında tazeciktir annem
Bende çok sinirlenince arada yani hamiş kaldığımdan beri 2-3 kez içtim.
Benim canım çekmiyor alıştım artık
SORMA CANIM
78
80
82
92 bunun arası var biraz, annem hiç boş kalmamış
52 yaşında tazeciktir annem
bilmezmiyim geçen hafta oralarda fink atıyorduk kızlarla, he he önümüzdeki hafta buluşalım mı yaaa
Kızlar Melis yok bu gün ortada,
Damla nın randevusu vardı ama saat kaçtaydı bilmiyorum Mehtap sen biliyormusun?
ne güzel benim annemde 51 yaşında genç daha bebişime o bakacak allah kısmet ederse. allah ona ömür versin sağlık sıhhat versin annem olduğu sürece gözüm arkada kalmaz
Kızlar 113 çıkmış şeker... 60dk.yazıyor... ne demek ki..
Gülayyyyy,Cessssss uyudunuzmu :zopa:
Ses yok ne oldu kızlarrrrrr
bELİMİN AĞRIISINDAN ÖLÜYORUM ŞU AN. neyse çizime dalmışım canım, biran önce bitiriyim de patron babaya gösteriyim istiyorum da. değişiklik varsa hemmen yapam diye. proje safhası uzun sürüyor da, şimdi ön projeyi bitirsem, izne ayrılana kadar oda onayı belediye onayı uğraşır dururum, o yuzden ön projeyi ne kadar erken bitirirsem, izne çıkarken o kadar yüzüm oluuur.
bELİMİN AĞRIISINDAN ÖLÜYORUM ŞU AN. neyse çizime dalmışım canım, biran önce bitiriyim de patron babaya gösteriyim istiyorum da. değişiklik varsa hemmen yapam diye. proje safhası uzun sürüyor da, şimdi ön projeyi bitirsem, izne ayrılana kadar oda onayı belediye onayı uğraşır dururum, o yuzden ön projeyi ne kadar erken bitirirsem, izne çıkarken o kadar yüzüm oluuur.