elmakurdumusun
Daimi Üye
kızlar şimdi siz damacanadan su içmeye devam edecekmisiniz bana bi akıl verin yaww
Ben içmeye devam ederi,başka nereden içicemki zaten
kızlar şimdi siz damacanadan su içmeye devam edecekmisiniz bana bi akıl verin yaww
tamam canım, stres yapmam merak etme,kolay gelsin cnm fazla sıkma kendini belin strestende ağrıyor olabilir
Ay Elma ben bu konuda 4 ayak üzerine düştüm biliiyo musun? haftasonu ablama gittim. kendi gecelik takımını bana bi denetti, oldu üzerime, normalde ablam pigme ben devim ama büyük almış kendine o , bana oldu şimdi. pembe dantelli mantelli bişi, sabahlıgı da var. tamam gogus kısmı azcık dar geldi ama olssuuuuun. 150-200 TL'den kurtardı ablam beni.Kızlar ben şimdi gecelik+pijama ve sabahlık takımımı aldım rengi kırık beyaz(ekru) diye geçiyor sanırım.Birde lohusa tacı alıcam onuda netten buldum ama terlik bulamıyorum.
Şöyle kafamdaki modelden bulsam ( beyaz,işlemeli,düz) birşey istiyorum ama bulamadım :3:
devam canım, çeşme suyu hayatta içmem, o zamanda su tüketimim azalcak o sebeple damacanaya devam.kızlar şimdi siz damacanadan su içmeye devam edecekmisiniz bana bi akıl verin yaww
Kolay gelsin canım,sen işine bak...
ok cnm zaten herşyde bişe var o zman hiç bişe yememek lazım yani adamın söylediğine göre teneke kutu olan herşeyde varmış bunlara yaglarda giriyor teneke peynirde giriyor Allah sonumuzu hayır etsin ne diyim..
bende içecem canım herşeyi takma kafana ya
içicem valla tatlım sen bakma onlara yaa ben zaten seda sayanın programına gıcık oluyom
SERAP BEN LOHUSA TACINI İSTOÇTAN ALDIM 1 TL YE :kokos::kokos:
PİJAMA TAKIMINI NERDEN ALDIN?
Mehtap şaka yapıyorsun sanırım ben ekledim tacı indirimli 15,00 tl
Pijama takımlarınıda karşı komşum tuba nın pijamalarını satıyor ondan aldım
konserveleri camda almaya dikkat et ama, ben hiç tenekede almam mesela konserveyi.
bana ablam alcakmış lohusa tacı pek meraklıdır bole selere kendisi ben de hiç alma falan demedim valla al dedim-ciko
tamam canım, stres yapmam merak etme,
Ay Elma ben bu konuda 4 ayak üzerine düştüm biliiyo musun? haftasonu ablama gittim. kendi gecelik takımını bana bi denetti, oldu üzerime, normalde ablam pigme ben devim ama büyük almış kendine o , bana oldu şimdi. pembe dantelli mantelli bişi, sabahlıgı da var. tamam gogus kısmı azcık dar geldi ama olssuuuuun. 150-200 TL'den kurtardı ablam beni.
devam canım, çeşme suyu hayatta içmem, o zamanda su tüketimim azalcak o sebeple damacanaya devam.
Sagol canım.
ben de devam ederim.
Alsınlar Alsınlar azcık ablalıklarını görelim de mi ama.
ne kadar verdin ayptır sorması? ben 1 tane pijamatakımı da alıcam da.Çok iyi olmuş evet takımlar çok pahalı pijama+gecelik+sabahlık offfff baya para
sen iyisin vallahi
oyle tabiama saolsun bebişime de durmadan bişeler alıyo canım benim yaaa hevesle bekliyolar bakalım