2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
kolay gelsin cnm fazla sıkma kendini belin strestende ağrıyor olabilir
tamam canım, stres yapmam merak etme,
Kızlar ben şimdi gecelik+pijama ve sabahlık takımımı aldım rengi kırık beyaz(ekru) diye geçiyor sanırım.Birde lohusa tacı alıcam onuda netten buldum ama terlik bulamıyorum.
Şöyle kafamdaki modelden bulsam ( beyaz,işlemeli,düz) birşey istiyorum ama bulamadım :3:
Ay Elma ben bu konuda 4 ayak üzerine düştüm biliiyo musun? haftasonu ablama gittim. kendi gecelik takımını bana bi denetti, oldu üzerime, normalde ablam pigme ben devim ama büyük almış kendine o , bana oldu şimdi. pembe dantelli mantelli bişi, sabahlıgı da var. tamam gogus kısmı azcık dar geldi ama olssuuuuun. 150-200 TL'den kurtardı ablam beni.
kızlar şimdi siz damacanadan su içmeye devam edecekmisiniz bana bi akıl verin yaww
devam canım, çeşme suyu hayatta içmem, o zamanda su tüketimim azalcak o sebeple damacanaya devam.

Kolay gelsin canım,sen işine bak...

Sagol canım.

Ben içmeye devam ederi,başka nereden içicemki zaten :huhuu:

ben de devam ederim.

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
ok cnm zaten herşyde bişe var o zman hiç bişe yememek lazım yani adamın söylediğine göre teneke kutu olan herşeyde varmış bunlara yaglarda giriyor teneke peynirde giriyor Allah sonumuzu hayır etsin ne diyim..

konserveleri camda almaya dikkat et ama, ben hiç tenekede almam mesela konserveyi.

elmakurdumusun

Daimi Üye
Tepki
295
SERAP BEN LOHUSA TACINI İSTOÇTAN ALDIM 1 TL YE :kokos::kokos:

PİJAMA TAKIMINI NERDEN ALDIN?

Mehtap şaka yapıyorsun sanırım ben ekledim tacı indirimli 15,00 tl
Pijama takımlarınıda karşı komşum tuba nın pijamalarını satıyor ondan aldım

Ekli dosyalar

• Lohusa-Taci-Benzersiz__38161375_2.jpg
    Lohusa-Taci-Benzersiz__38161375_2.jpg
    30,6 KB · Görüntüleme: 69

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
CESİKA BENİM KARDEŞİM ÇOK ŞANSLI YA BİZİM TİPİMİZ AYNI BENİM TÜM HAMİŞ KIYAFETLERİMİ ONA VERECEM BEKLİYOR 4 GÖZLE. HATTA DİYOKİ BUNLAR SANA KÜÇÜK GELİYOR FALAN :kptmya::kptmya:

elmakurdumusun

Daimi Üye
Tepki
295
tamam canım, stres yapmam merak etme,

Ay Elma ben bu konuda 4 ayak üzerine düştüm biliiyo musun? haftasonu ablama gittim. kendi gecelik takımını bana bi denetti, oldu üzerime, normalde ablam pigme ben devim ama büyük almış kendine o , bana oldu şimdi. pembe dantelli mantelli bişi, sabahlıgı da var. tamam gogus kısmı azcık dar geldi ama olssuuuuun. 150-200 TL'den kurtardı ablam beni.

devam canım, çeşme suyu hayatta içmem, o zamanda su tüketimim azalcak o sebeple damacanaya devam.

Sagol canım.

ben de devam ederim.

Çok iyi olmuş evet takımlar çok pahalı pijama+gecelik+sabahlık offfff baya para
sen iyisin vallahi :)

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
Mehtap şaka yapıyorsun sanırım ben ekledim tacı indirimli 15,00 tl
Pijama takımlarınıda karşı komşum tuba nın pijamalarını satıyor ondan aldım

BU KADAR KOKOŞ DEĞİL VALLA İNCE KIRMIZI KURDELALI BİR TAÇ .

HATTA ONU ALDIĞIM ZAMAN DAHA 2 AYLIKTIM GALİBA EŞİME DEDİMKİ AMAN İÇİM RAHATLADI SENİDE BÜYÜK DERTTEN KURTARDIM BİDE LOHUSA TACI ARAYACAKTIK FALAN DAHA DÜN GİBİ HATIRLIYORUM , ÇOK GÜLMÜŞTÜ ALLAH RAZI OLSUN SENDEN DEMİŞTİ. :eek:ky:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar