2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
Kızlar ben şimdi gecelik+pijama ve sabahlık takımımı aldım rengi kırık beyaz(ekru) diye geçiyor sanırım.Birde lohusa tacı alıcam onuda netten buldum ama terlik bulamıyorum.
Şöyle kafamdaki modelden bulsam ( beyaz,işlemeli,düz) birşey istiyorum ama bulamadım :3:
Lohusa tacımda bu olcak nasıl

çok güzel cnm bende bu renk aldım ama tacım biraz daha sade takımın içinde vardı alt üst pijama bide bant 60tl nasıl uygunmu sizce

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
kızlar benim doğum zamanı ev de tam tamına 10 kişi kalcak napcamammmmmmmmmmmm bennnnnnnnnnnnnnnn:böö::böö::böö::böö:

söyliceksin gitcekler :dertli:

benim de annem, görümcem ve kayınvalidem olucak. şu anda bebegim eşim ve benim dışımda evde yatacak 1 kişilik yer var. ama haftaya balkonumuzu kapatıcaz oda gibi olucak, orda da 2 kişşilik yer oluşacak yatmalık. o şekilde yerleştircem annemleri. bakalım nasıl geçecek. her kafadan bir ses çıkıcak. ben normalde bana karışıldı mı çok gıcık bi insan olurum , dogum zamanı çekilmez bi insan olabilirim yani. hatta emin gibiyim.

duygusedat

Aktif Üye
Tepki
177
ne kadar verdin ayptır sorması? ben 1 tane pijamatakımı da alıcam da.

benimkinden ahal bi çöp yok bakalım son zaman alıcak mı?

alır alır ben,m de kaynanamdan tık yok yaaa çıldırcam bu da yetmiyomuş gibi bugun görümcemin kocası para istemiş bizimkinden zaten biz de para yok kıt kanaaat geciyo gunlar durumumuzu bilmeseler neyse dicem benim kocam da hiç hayır diyemiyo yaaa kartla altın alıp bozdurup yollayalım diyo yaa be aam onlar kartlarıyla alıp bozdursun niye biz dimi bi de kocam sunu da diyo bizim durumumuz onlardan daha kötü aslında ama napalımmış offffff bayılacam ben yaaa yanımdaydı az önce gitti şimdi akşama tartışcaz kesin

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
alır alır ben,m de kaynanamdan tık yok yaaa çıldırcam bu da yetmiyomuş gibi bugun görümcemin kocası para istemiş bizimkinden zaten biz de para yok kıt kanaaat geciyo gunlar durumumuzu bilmeseler neyse dicem benim kocam da hiç hayır diyemiyo yaaa kartla altın alıp bozdurup yollayalım diyo yaa be aam onlar kartlarıyla alıp bozdursun niye biz dimi bi de kocam sunu da diyo bizim durumumuz onlardan daha kötü aslında ama napalımmış offffff bayılacam ben yaaa yanımdaydı az önce gitti şimdi akşama tartışcaz kesin
bence de gondermeyin canım, o kartı siz ödiceniz sonra. yok yok, para yok limit yok deyin gondermeyin bence. herkes ayagini yorganina gore uzatsin.
Canım normalde 90,00-120,00 TL arası ben komşumdan 60,00 TL ye aldım nasıl :lilav:

Amaaniiiiiin süpermiş vallaaaaa.

duygusedat

Aktif Üye
Tepki
177
bence de gondermeyin canım, o kartı siz ödiceniz sonra. yok yok, para yok limit yok deyin gondermeyin bence. herkes ayagini yorganina gore uzatsin.

Amaaniiiiiin süpermiş vallaaaaa.

yaa dedim dedim bizimkine tip tip suratıma bakıyo işyerinde de fazla konuşamadık diyom ya akşam pandomim kopacak valla

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
kendini lütfen strese sokma kısaca yavrumun rıskını vermek istiyorsan seb vilirsin de gerisine karışma canım. Ne sıkacaksın kendini ya oh ne ala memleket

Valla ya, biz denk getircez kazancımızı diye sıkalım duralım, millet harcayıp harcayıp baskasindan istesin. Ha acil bi durum olur verilir, onu anlarim ama boyle durduk yere geçinemedim diye baskasindan para alinmaz ki. herkesin kendine gore hesabı kitabı var de mi ama.

elmakurdumusun

Daimi Üye
Tepki
295
Tamam kızlar koyarım buraya aslında kadın bana katolog verdi yarın onumu tarayıp koysam belki değişik modeller beğenen olur
Tuba gecelik diye bi arattırın bakın nette bir kaç model var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar