elmakurdumusun
Daimi Üye
bu da çok güzeeeeeeeeeeeeeeeeel.
Bencede çok hoşşşşş
acaba kokoş terlikler olurmu benim varda topuklu falan komikmi olur
Komik olmazda topuklu olmaz canım rahat olmaz
bu da çok güzeeeeeeeeeeeeeeeeel.
acaba kokoş terlikler olurmu benim varda topuklu falan komikmi olur
izmirde hastanede dogumdan sonra pjama giydirmiyolar yanlız. Pansuman icin falan.
izmirde hastanede dogumdan sonra pjama giydirmiyolar yanlız. pansuman icin falan.
Gülayyyyy,Cessssss uyudunuzmu :zopa:
Ses yok ne oldu kızlarrrrrr
ama gecelikle nasıl rahat edeceğizki gerçi ben gecelik istiyorum eğer nomal doğurursam bide o pijama takımı 10 numara olur
kız yanıyorum beni afakanlar bastı, nefes alamıyorum resmen... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
:böö:
yürüyemeyiz bile onlarla, ayaklar olucak davuuuul, çıt çıt hastanenin icinde garip olmaz mı tüylü terlikler? bence Sabo en iyisi:nanik:
canım normal dogursan bile oraya da pansuman yapıyolar ya giydirmiyolar. gecelik giydiriyolar ki bakım kolay olsun hemşireler için.
Benimkini beğenmediniz mi?
:3:
O ZAMAN İKİSİDE OLSUN
BEN WAİKİKİDE BEĞENDİM BİR GECELİK KOMİK AMA OLSUN ONDAN ALACAM BİR TANE XL :nanik:
Benimkini beğenmediniz mi?
yürüyemeyiz bile onlarla, ayaklar olucak davuuuul, çıt çıt hastanenin icinde garip olmaz mı tüylü terlikler? bence Sabo en iyisi:nanik:
Bencede çok hoşşşşş
Komik olmazda topuklu olmaz canım rahat olmaz
üfliyim de serinle datlum, bak Ebru Şallı gibi üflüyorum seni şu andaaaaa.
kız yanıyorum beni afakanlar bastı, nefes alamıyorum resmen... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
:böö:
hepiniz birleşip öflesenizde kesmez beni , ayyyyyy ben daha sıcak olunca napcam üüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüühüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü :dertli:
hepiniz birleşip öflesenizde kesmez beni , ayyyyyy ben daha sıcak olunca napcam üüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüühüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü :dertli:
Klima yokmu?
Oooo daha havalar yeni ısınıyor kaynıycaz daha,bende geceleri çok fena oluyorum
Klimada oturma odasında herhalde orda yatarım yazın :zuzu:
Ne oldu kızzzz
yok mu klime durdugun yerde?
Klima yokmu?
Oooo daha havalar yeni ısınıyor kaynıycaz daha,bende geceleri çok fena oluyorum
Klimada oturma odasında herhalde orda yatarım yazın :zuzu:
en iyisi klima olan yerde bi pikeyle yatmak canım serin serin. ben bu gece de uyuyamıcam galiba canlarım belim ayrılıyo şu anda.