2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cccccc

Aktif Üye
Tepki
117
genelde beyaz ekmek yiyorum da fırına gidebilirsem 7 tahıllı alıp yiyorum mümkün mertebe. ama bakkalda bulamadığım icin alamıyorum hep.

evet en iyisi tam buğday ekmeğiymiş onu değiştiricem bende beyaz ekmek yiyordum

gülaycım bende nefret ederdim sütten ama buz gibi içtimde hoşuma gitti şimdi her akşam bir bardak içiyorum ama doğrusu iki bardakmış

Tepki
46
Ay ne güzel,

nasıl oldu Doğaç canım?

sorma ces bugün 4. dr. oldu vücudunda kızarıklar çıktı dünden beri bugünde fazlalaştı dr. kan testi yaptırdı sonuç hem grip hemde bi virüs var dedi baya bi şurup vermişti diğer dr.lar onlarda alerji yapmış olabilir dedi onların hepsini kestik sadece alerji şurubuna 10 gün devam edicez kansızlık falan çıkmadı şükür abur cubur yemesin dedi o kadar zaten seven bi çocuk değil :cokkomik:

öbür şurupları bırakınca siniride geçti ya yan etki yapmış sanırım hangi dr.a inanıcamı şaşırdım kendi dr. vardı o da gitmiş dr. suz kaldım artık kendi gittiğim özel hastaneye devam edicem hem anında kanda alınıyo beklenmiyor :elis:

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
bak bu olmadı işteeeeeeeeeeeeeeeeeeee, kınıyorum seni. ben resmen böğüre böğüre içiyorum sütü. hiç sevmiyorum ama mecbur dişlerim çürümesin , kemiklerim yamılmasın diye.

evet en iyisi tam buğday ekmeğiymiş onu değiştiricem bende beyaz ekmek yiyordum

gülaycım bende nefret ederdim sütten ama buz gibi içtimde hoşuma gitti şimdi her akşam bir bardak içiyorum ama doğrusu iki bardakmış

yaaaa içemiyorum...
ama hergün yumurta, peynir muhakkak yiyorum... idare edin bea :kptmya:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
sorma ces bugün 4. dr. oldu vücudunda kızarıklar çıktı dünden beri bugünde fazlalaştı dr. kan testi yaptırdı sonuç hem grip hemde bi virüs var dedi baya bi şurup vermişti diğer dr.lar onlarda alerji yapmış olabilir dedi onların hepsini kestik sadece alerji şurubuna 10 gün devam edicez kansızlık falan çıkmadı şükür abur cubur yemesin dedi o kadar zaten seven bi çocuk değil :cokkomik:

öbür şurupları bırakınca siniride geçti ya yan etki yapmış sanırım hangi dr.a inanıcamı şaşırdım kendi dr. vardı o da gitmiş dr. suz kaldım artık kendi gittiğim özel hastaneye devam edicem hem anında kanda alınıyo beklenmiyor :elis:

aman siniri geçmiş neyse ki, yoksa sen de sinir sahibi olcaktın canım, inşallah virüsler de geçer de rahat bi nefes alırsınız.

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
biz ederiz de dişlerin kemiklerin ne kadar idare eder bilemem. bişiciklerde karıştırarak da içemez misin, kakaolu süt, muzlu süt falan, olmamı ha?

yaa ben içmeyi unutuyorum ne yalan söylim, alıyorum süt kokuyo bi süre sonra atıyorum.
ya bide zaten bulantı ve yanma geliyi, gidiyi... aman bahane say deyin siz bana doluuuuuuuuuu.. :deli:

Benim yediğim kadar domates ve salatalığı bütün eylül anneleri birleşse yememiştir her hal

bi ara o kadar çok salatalık yedimki şuanda nerdeyse tiksinicem salatalıktan.bu aralarda kokulu domatesler çıktı iri iri, onlar taklıdım, sabah akşam yiyorum..

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219
Benim yediğim kadar domates ve salatalığı bütün eylül anneleri birleşse yememiştir her hal

domatesi bilmem de canım salatalığı kesin yemişimdir içimde bi salatalık canavarı var diyorum ben bazen karnımı sadece salatalık ve ekmekle doyuruyorum aralarda hep onları atıştırıyorum

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
benim favori ikilim domates ve peynir , ayyyy bu kadar mı yakışır birbirine...
mmmmmmmmmmm akşam pazar kuruluyo bizim evin orda, üstümde para da yok doğru dürüst, bari sadece taze domates alim..:cikolata:

kansekeri

Aktif Üye
Tepki
221
kızlar kutu süt mü yoksa cam şişedmi tercih ediyorsunuz?bide domates yiyormusnuz?

bende kutu içiyorumda cam daa sağlıklıymış bide domates mevsimi daha gelmemişde ondan sordum ama ben yiyorum bu doktor kafamı çok karıştırdı bide ekmek olarak ne yiyorsun cnm

ben kutu süt içiyorum soğuk içmek için.diğerleri soğuk içilmez...
kaynattın mı açık süt bile içerim.bebeklerimiz o kadarda korunmasız değildir diye düşünüyorum...
ben geçen gün kalamar bile yedim :eek:ys::eek:ys:
dayanamadım ne yapıyım...
domateste yiyorum.
ekmek konusunu da aile hekimine gittiğimde gebeliğimi takip eden hemşire anlattı.gebelik beslenmesini...
kepekli tercih etmeyin.normal ekmeğide tescih etmeyin...
tam tahıllı veya çavdar yeyin dedi...
günde 3 dilim dedi.... :böö::böö:
ben tabiki 3 dilimden fazla yiyorum...

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
kaynattın mı açık süt bile içerim.bebeklerimiz o kadarda korunmasız değildir diye düşünüyorum...
domateste yiyorum.
ekmek konusunu da aile hekimine gittiğimde gebeliğimi takip eden hemşire anlattı.gebelik beslenmesini...

kalamar zararlı degil zaten yahu, pimpirik ettin beni de hemen baktım da yok bi zararı. ben de yiyorum da sık sık.

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
yaaa benim kadar su içen var mı aranızda karnım yırtılacak şimdi,
sabahtan beri en az 7 şişe su içmişimdir.(330 ml) halada doldurup doldurup içiyorum,
ama çok iyi, sizede tavsiye ederim, şişme filan olmuyo bende.. hemde tuzu ve diğer zararlı şeyleri atıyorum hemen.
doktor demişti idrar rengin açık renkse iyi derecede su içiyosun demektir. baya iyiyim bu konuda... hem enfeksiyonuda önlüyo..

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
yaaa benim kadar su içen var mı aranızda karnım yırtılacak şimdi,
sabahtan beri en az 7 şişe su içmişimdir.(330 ml) halada doldurup doldurup içiyorum,
ama çok iyi, sizede tavsiye ederim, şişme filan olmuyo bende.. hemde tuzu ve diğer zararlı şeyleri atıyorum hemen.
doktor demişti idrar rengin açık renkse iyi derecede su içiyosun demektir. baya iyiyim bu konuda... hem enfeksiyonuda önlüyo..

3-4 büyük bardak işyerinde, bi o kadar da ev de içiyorumdur ama zorla.

cccccc

Aktif Üye
Tepki
117
domateste yiyorum.

o zaman cam şişeye hiç karışmıyım bende kutu süt içiyorum benide 3 dilim ekmek kesmez valla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar