Gelir canım gelir şimdi, belki face'te vardır oraya baktın mı?
2 saat önce hastaneye gittik tahlil vardı diye yazmış ı phone aracılığı ile
Gelir canım gelir şimdi, belki face'te vardır oraya baktın mı?
2 saat önce hastaneye gittik tahlil vardı diye yazmış ı phone aracılığı ile
yaaa benim kadar su içen var mı aranızda karnım yırtılacak şimdi,
sabahtan beri en az 7 şişe su içmişimdir.(330 ml) halada doldurup doldurup içiyorum,
ama çok iyi, sizede tavsiye ederim, şişme filan olmuyo bende.. hemde tuzu ve diğer zararlı şeyleri atıyorum hemen.
doktor demişti idrar rengin açık renkse iyi derecede su içiyosun demektir. baya iyiyim bu konuda... hem enfeksiyonuda önlüyo..
şeker tahlili mi acaba ki?
ay yemekteyizde bi tip var görmeniz lazım, stresten tıslamış kedi gibi saçları, süper itici.
kalamar zararlı degil zaten yahu, pimpirik ettin beni de hemen baktım da yok bi zararı. ben de yiyorum da sık sık.
hee ben onu salı günü gördüm hatta fazla bakmamaya çalıştım ya hamileyiz ne olu rne olmaz diye
kızlar ben çıkıyorum bi yürüyüş yapayım öptüm sizi
Bişi olmuyormuymuş....
iyi barii...
ooof of bu hafta açıköğretim sınavım var hamile hamile hiç çalışmak gelmiyo içimden :uzgun:
resmen hava karardı izmirde, fırtına yağmur ortalığı götürüyüüüü.
burası da yanıyodu sabahtan beri ben eve geldim hava karardı yağmur sıcağı derler ya iki gündür o var bizim burda akşamları bi yağmur bi rüzgar bütün sıcağı götürüyo
hadi canım ya 1 haftacık sık dişini.
bir hafta değil canım 2 gün kaldı ondan sonra da bütünlemeye kaldım mı derdi başlayacak sıkıntı stres
burda da iyi oldu yagmur yagması aslında, polenleri süpürür de alerjim geçer artık heralde. gök yarıldı resmen. yıkandı her taraf.
ooof of bu hafta açıköğretim sınavım var hamile hamile hiç çalışmak gelmiyo içimden :uzgun: