2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
neyınz war canım yaa
bız ıyıız cok sukur

ayyy gülayy senın bu nerjıyle yaslanman mumkunmu ttalımmm-ciko-ciko

neyimiz yokki:hihi: bi hamile kaldım herşey çıktı olan hastalıklarda iyice azdı ama buna şükür 3 ay kaldı sabredicez artık. bende kuyruk sokumu ağrısı reflü hemoroid baş ağrısı ayaklarda şişme var aklıma gelenler bunlar allah başka dert vermesin

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
neyimiz yokki:hihi: bi hamile kaldım herşey çıktı olan hastalıklarda iyice azdı ama buna şükür 3 ay kaldı sabredicez artık. bende kuyruk sokumu ağrısı reflü hemoroid baş ağrısı ayaklarda şişme var aklıma gelenler bunlar allah başka dert vermesin

ay ben de saymadan geçemicem
  1. 1 migren
  2. 2 bel ağrısı
  3. 3 kaburga ağrısı
  4. 4 taban acıması (kiloya bağlı herhalde)
  5. 5 şişme
  6. 6 sırt ağrısı
  7. 7 boyun fıtlaması
  8. 8 şimdi de iştahsızlık

Allah sonumuzu hayretsiiiiin

karanfilimm

Aktif Üye
Tepki
247

rabbım sıfasında werır canım benm sıkma canını sen

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
  1. 1 migren
  2. 2 bel ağrısı
  3. 3 kaburga ağrısı
  5. 5 şişme
  6. 6 sırt ağrısı
  7. 7 boyun fıtlaması

CESSSSSSSS kaç kilo oldun, ben sabah tartıldım 81,2 kg çıktı..
(72 kiloyla hamile kalmıştım) :eek:ys:

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
  1. 1 migren
  2. 2 bel ağrısı
  3. 3 kaburga ağrısı
  5. 5 şişme
  6. 6 sırt ağrısı
  7. 7 boyun fıtlaması

amin cnm tek tesellim sonucunda kucağımıza yavrumuzu alıcaz o yüzden seve seve katlanıyorum bütün ağrılara sıkıntılara

eb_has

Aktif Üye
Tepki
62
günaydın annişler....hava çok sıcak camdan burnumu bile çıkarmayı düşünmüyorum..ama sağlık ocağına gidebilirim:((
ces bendede topuk batması vardı 10 gün topallıyarak gezdim şimdi geçti neyse bol bol ayaklarını uzut...şişme bende var bide geceleri uyuyamıyorum nefesim kesiliyo sabaha kadar dön babam dön:sinifsinif:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
günaydın annişler....hava çok sıcak camdan burnumu bile çıkarmayı düşünmüyorum..ama sağlık ocağına gidebilirim:((
ces bendede topuk batması vardı 10 gün topallıyarak gezdim şimdi geçti neyse bol bol ayaklarını uzut...şişme bende var bide geceleri uyuyamıyorum nefesim kesiliyo sabaha kadar dön babam dön:sinifsinif:

Canım topuklarım batmıyo benim ama, vucudum hiç daha once bu kiloya çıkmadığı icin alışık da degil haliyle yani, o sebeple tabanlar zonkluyo ağırlık altında.

abaaaaaaaaaaaaaaav sana kazulet diyene bak.. meğerse benmişim kazulet :kptmya: :kptmya:

kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz başka 80 kilonun üstüne çıkan yok mu? bunalıma gircem şimdi :zopa:

kazulet oluyorum işte, kısa boya kilo sempatik oluyo canım benim, ama uzun boyluysan ve kilo alıyosan, kapı gibi oluyosun benim gibi. katana da denebülüüüü, kapı gibi denebülüüü, kazulet denebülüüüü. birçok tabiri var bu işin. sen uzun boylusun, boyun kiloyu kaldırır demeyin yemezleeeer:)

Elvinin de boyu benim kadar vardı , o kaç kilo aldı acabaaaaaaaa.

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
Canım topuklarım batmıyo benim ama, vucudum hiç daha once bu kiloya çıkmadığı icin alışık da degil haliyle yani, o sebeple tabanlar zonkluyo ağırlık altında.

kazulet oluyorum işte, kısa boya kilo sempatik oluyo canım benim, ama uzun boyluysan ve kilo alıyosan, kapı gibi oluyosun benim gibi. katana da denebülüüüü, kapı gibi denebülüüü, kazulet denebülüüüü. birçok tabiri var bu işin. sen uzun boylusun, boyun kiloyu kaldırır demeyin yemezleeeer:)

ces allah iyiliğini versin kız :hihi:bende ona bakarsan top gibi olcam yakında boy yok yusyuvarlak bişey düşünsene:hihi:

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
Bişi söyleyecem ben neden kilo almıyorum

3,5 kilo aldım toplamda normal mi bu yoksa son ayda fil mi olacam yoksa bebem mi minik

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
canım topuklarım batmıyo benim ama, vucudum hiç daha once bu kiloya çıkmadığı icin alışık da degil haliyle yani, o sebeple tabanlar zonkluyo ağırlık altında.

Kazulet oluyorum işte, kısa boya kilo sempatik oluyo canım benim, ama uzun boyluysan ve kilo alıyosan, kapı gibi oluyosun benim gibi. Katana da denebülüüüü, kapı gibi denebülüüü, kazulet denebülüüüü. Birçok tabiri var bu işin. Sen uzun boylusun, boyun kiloyu kaldırır demeyin yemezleeeer:)

elvinin de boyu benim kadar vardı , o kaç kilo aldı acabaaaaaaaa.

hayır hayır hükümet gibi kadın bence daha güsel güçlü duruyor

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
ces allah iyiliğini versin kız :hihi:bende ona bakarsan top gibi olcam yakında boy yok yusyuvarlak bişey düşünsene:hihi:

heh işte top gibi, bak ne güzel sempatik boyle. mesela anne deyince benim aklıma oylebi tablo geliyo (kendi annemden de kaynaklı) kısa boylu kilolu falan bi kadın. boyle etli etli. kendimi tasavvur edemiyorum daha da kilo alırsam, çok fena oluciyim çoook.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar