ay mehtap nasıl da aklımdan geöçiyodu kahveeeee, az kahveli sütlü bi nescafe iciyim bari de mi, izin var mı bana bu konuda
tabiki var canım ya insanın sevdiği şeyden zarar gelmez ki
iç şöyleeeeeeeeeee ohhhhhhhhhhhh
ay mehtap nasıl da aklımdan geöçiyodu kahveeeee, az kahveli sütlü bi nescafe iciyim bari de mi, izin var mı bana bu konuda
hiç bir fikrim yok mehtap çok fena oluyorum.eşimde şaşkın kızımız böyle değildi bu sıpa çok yaramaz deyip duruyor.
Inanın o 3 ay gözümde büyüyor,ağlayasım geliyor nasıl geçecek diye :uzgun:
Kızlar birşey sorucam faceden sizi buldum fakat gurup kapalı diyor.
Ben nasıl görcemki o gurubu[/QUOTE
VALLA BENİ EKLEDİLER AMA NASIL YAPTILAR HEÇ BİLMİYORUM ZATEN FACE ÖZÜRLÜSÜYÜM
Hiç bir fikrim yok Mehtap çok fena oluyorum.Eşimde şaşkın kızımız böyle değildi bu sıpa çok yaramaz deyip duruyor.
İnanın o 3 ay gözümde büyüyor,ağlayasım geliyor nasıl geçecek diye :uzgun:
Anladım canım olsun napalım, herşey kendi refahımız icin sonucta degil mi, boşver ücretsiz izin de olmayıverisn, biz de alamıcaz zaten, çalışırız kardeş kardeş yine
Kızlar birşey sorucam faceden sizi buldum fakat gurup kapalı diyor.
Ben nasıl görcemki o gurubu[/QUOTE
VALLA BENİ EKLEDİLER AMA NASIL YAPTILAR HEÇ BİLMİYORUM ZATEN FACE ÖZÜRLÜSÜYÜM
Bende çok kullanamam da ondan beceremedim sorayım dedim
yapmaaaaaaaaaaaaaaaaaa, bi geliyo bi gidiyo bu miğde sorunları, geçicek inşaallah.. bende dün doğum hikayeleri okudum, öyle güzel bi duyguymuşki, sancılarım geldi eşimi aradımlar filan..
bende normal doğum istiyorum yauuu.. çabucak geçsin günler :dertli:
yaaa ben baya uzak kalıcam sizlerden evden giremiyorum internete , du bakim bi çare bulcaz artık .. :dertli:
o iki aylık hamile dediğim kız, hiç yemek yapamıyormuş kaynanası üst katta onda yiyorlarmış.
hangi doktora gidiyosun dedim. konak funda dedi, kaynanası ona gidelim demiş.
doğum filan nerde düşünüyorsun dedim. kaynanası konakta doğur parasını biz karşılıycaz demiş.
imalı imalı söyledi, yönlendirmelerden şikayetçi sanırım..
ama insan oğlunada iyilik yaramıyo hakketten.. anam ben miğdem bulana bulana , öğüre öğüre yemek yapıyodum, çünkü ne aradılar ne sordular.
doktor ve doğuma desen devlete git boşuna ne para vericen dediler.
nankörüz nankör....
yada hiç ortalarda kalamıyoruz, karıştıkmı ya herşeye, ya hiçbişeye
Bende çok kullanamam da ondan beceremedim sorayım dedim
melis gelince söyleriz, o çakal herşeyden anlar
Ben doğum tecrübesi olmuş bir anne olarak şunu söylemek isterimki bundan 12-13 yıl evvel olmasına rağmen her anı hafızama kazınmış harika bir duygu.
İnan bana hani güzel bir yemek yersinde tadı damağında kalır ya,tekrar,tekrar yaşamak istersin o anı
Kızlar günaydın hepinize...
Bende dün geceyi kötü geçirdim gece 2:30 ben yatakta bir sağa,bir sola dönüyorum.Arada kalkıp oturuyorum,karnıma,ayaklarıma yastık koyuyorum yok uyku gelmiyor.Ateş basıyor camı açıyorum offff,sonra lavaboya zor attım kendimi
böğüre-böğüre çıkardım zavallı kocam başımda.
Öyle bir yarım saat daha kıvrandım sonra uyumuşum.
Sabahta zorla uyandım :böö:
yapmaaaaaaaaaaaaaaaaaa, bi geliyo bi gidiyo bu miğde sorunları, geçicek inşaallah.. bende dün doğum hikayeleri okudum, öyle güzel bi duyguymuşki, sancılarım geldi eşimi aradımlar filan..
bende normal doğum istiyorum yauuu.. çabucak geçsin günler :dertli:
yaaa ben baya uzak kalıcam sizlerden evden giremiyorum internete , du bakim bi çare bulcaz artık .. :dertli:
o iki aylık hamile dediğim kız, hiç yemek yapamıyormuş kaynanası üst katta onda yiyorlarmış.
hangi doktora gidiyosun dedim. konak funda dedi, kaynanası ona gidelim demiş.
doğum filan nerde düşünüyorsun dedim. kaynanası konakta doğur parasını biz karşılıycaz demiş.
imalı imalı söyledi, yönlendirmelerden şikayetçi sanırım..
ama insan oğlunada iyilik yaramıyo hakketten.. anam ben miğdem bulana bulana , öğüre öğüre yemek yapıyodum, çünkü ne aradılar ne sordular.
doktor ve doğuma desen devlete git boşuna ne para vericen dediler.
nankörüz nankör....
yada hiç ortalarda kalamıyoruz, karıştıkmı ya herşeye, ya hiçbişeye
Soyleseydin de nankörlük etmeseydi bari, ben neler yaşıyorum senin haberin var mı gibisine, gerçi sölememekle de iyi etmişin, kaynananın kulağına giderdi falan bin beter olmasın sonra durumlar. Ama gerçekten kaynanasından aldığı yardımın kıymetini bilsin, insan daha ne ister ki?
seneye bu zamanlar bebişlerimiz 10 aylık falan olacaklar kısmetse yaaa
söyle kaynana benim doğumada sponsor olsun dedim![]()
söyle kaynana benim doğumada sponsor olsun dedim![]()
geçmiş olsun cnm nolcak bizim bu halimiz bende çok kötüyüm ya ayaklarım balon oldu hemoroidim bir haftadır hergün kanıyor hepimizin farklı sorunları oluyor hele bide çalışınca dahada zor ya yardım etsin rabbim bütün hamilelere
ya arkadaşlar,
bu müşteriler benim tahammül sınırlarımı zorluyorlar kesinlikle Romanya lı müşterimiz var bugün yükleme yapılacak herşeyi değiştirmeye çalışıyor ya kadın anlıyor haklısın ama ben böyle istiyorum diyor ya bilgisayardan ışınlansam gidecem romanya ya valla