2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534

hiç bir fikrim yok mehtap çok fena oluyorum.eşimde şaşkın kızımız böyle değildi bu sıpa çok yaramaz deyip duruyor.
Inanın o 3 ay gözümde büyüyor,ağlayasım geliyor nasıl geçecek diye :uzgun:

geçer canım geçer sıkıntı yapma geceleri uyuyamamak bizi yoruyor ben dün gece hiç kalkmamışım nedense o kadar güzel uyudum ki saat 6 da uyandım şimdi hiç uykum yok

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
Hiç bir fikrim yok Mehtap çok fena oluyorum.Eşimde şaşkın kızımız böyle değildi bu sıpa çok yaramaz deyip duruyor.
İnanın o 3 ay gözümde büyüyor,ağlayasım geliyor nasıl geçecek diye :uzgun:

yapmaaaaaaaaaaaaaaaaaa, bi geliyo bi gidiyo bu miğde sorunları, geçicek inşaallah.. bende dün doğum hikayeleri okudum, öyle güzel bi duyguymuşki, sancılarım geldi eşimi aradımlar filan..
bende normal doğum istiyorum yauuu.. çabucak geçsin günler :dertli:

Anladım canım olsun napalım, herşey kendi refahımız icin sonucta degil mi, boşver ücretsiz izin de olmayıverisn, biz de alamıcaz zaten, çalışırız kardeş kardeş yine:)

yaaa ben baya uzak kalıcam sizlerden evden giremiyorum internete , du bakim bi çare bulcaz artık .. :dertli:

o iki aylık hamile dediğim kız, hiç yemek yapamıyormuş kaynanası üst katta onda yiyorlarmış.
hangi doktora gidiyosun dedim. konak funda dedi, kaynanası ona gidelim demiş.
doğum filan nerde düşünüyorsun dedim. kaynanası konakta doğur parasını biz karşılıycaz demiş.

imalı imalı söyledi, yönlendirmelerden şikayetçi sanırım..
ama insan oğlunada iyilik yaramıyo hakketten.. anam ben miğdem bulana bulana , öğüre öğüre yemek yapıyodum, çünkü ne aradılar ne sordular.
doktor ve doğuma desen devlete git boşuna ne para vericen dediler.

nankörüz nankör....
yada hiç ortalarda kalamıyoruz, karıştıkmı ya herşeye, ya hiçbişeye :cokkomik:

elmakurdumusun

Daimi Üye
Tepki
295
yapmaaaaaaaaaaaaaaaaaa, bi geliyo bi gidiyo bu miğde sorunları, geçicek inşaallah.. bende dün doğum hikayeleri okudum, öyle güzel bi duyguymuşki, sancılarım geldi eşimi aradımlar filan..

yaaa ben baya uzak kalıcam sizlerden evden giremiyorum internete , du bakim bi çare bulcaz artık .. :dertli:

o iki aylık hamile dediğim kız, hiç yemek yapamıyormuş kaynanası üst katta onda yiyorlarmış.
doğum filan nerde düşünüyorsun dedim. kaynanası konakta doğur parasını biz karşılıycaz demiş.

ama insan oğlunada iyilik yaramıyo hakketten.. anam ben miğdem bulana bulana , öğüre öğüre yemek yapıyodum, çünkü ne aradılar ne sordular.

nankörüz nankör....

Ben doğum tecrübesi olmuş bir anne olarak şunu söylemek isterimki bundan 12-13 yıl evvel olmasına rağmen her anı hafızama kazınmış harika bir duygu.
İnan bana hani güzel bir yemek yersinde tadı damağında kalır ya,tekrar,tekrar yaşamak istersin o anı :)

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
Ben doğum tecrübesi olmuş bir anne olarak şunu söylemek isterimki bundan 12-13 yıl evvel olmasına rağmen her anı hafızama kazınmış harika bir duygu.
İnan bana hani güzel bir yemek yersinde tadı damağında kalır ya,tekrar,tekrar yaşamak istersin o anı :)

ayyy bende hani çok iyi doğum hikayeleri okumadım, zorluklarınıda yazmışlar.. ama bence o sancılar, o acıla, bu şimdi yaşadığımız sıkıntılar daha bi katmerli anne yapar insanı.. herşey güllük gülistanlık olsa , babalardan ne farkımız kalır.. :huhuu:

hem büyüyünce öyle de bi hak elde ederiz.. ne sancılar çektim seni doğururken git bi çay koy, evi süpür, camları sil, yemek yapp...
çalış koleeeeeeeeeeeee :cokkomik:

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
Kızlar günaydın hepinize...
Bende dün geceyi kötü geçirdim gece 2:30 ben yatakta bir sağa,bir sola dönüyorum.Arada kalkıp oturuyorum,karnıma,ayaklarıma yastık koyuyorum yok uyku gelmiyor.Ateş basıyor camı açıyorum offff,sonra lavaboya zor attım kendimi
böğüre-böğüre çıkardım zavallı kocam başımda.
Öyle bir yarım saat daha kıvrandım sonra uyumuşum.
Sabahta zorla uyandım :böö:

geçmiş olsun cnm nolcak bizim bu halimiz bende çok kötüyüm ya ayaklarım balon oldu hemoroidim bir haftadır hergün kanıyor hepimizin farklı sorunları oluyor hele bide çalışınca dahada zor ya yardım etsin rabbim bütün hamilelere

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953

nankörüz nankör....

Soyleseydin de nankörlük etmeseydi bari, ben neler yaşıyorum senin haberin var mı gibisine, gerçi sölememekle de iyi etmişin, kaynananın kulağına giderdi falan bin beter olmasın sonra durumlar. Ama gerçekten kaynanasından aldığı yardımın kıymetini bilsin, insan daha ne ister ki?

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
Soyleseydin de nankörlük etmeseydi bari, ben neler yaşıyorum senin haberin var mı gibisine, gerçi sölememekle de iyi etmişin, kaynananın kulağına giderdi falan bin beter olmasın sonra durumlar. Ama gerçekten kaynanasından aldığı yardımın kıymetini bilsin, insan daha ne ister ki?

söyle kaynana benim doğumada sponsor olsun dedim :kptmya: :kptmya:

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
seneye bu zamanlar bebişlerimiz 10 aylık falan olacaklar kısmetse yaaa

çocuklar 3-4 yaşına gelince anneler bebek özlemi çekiyormuş.. o derece güzel bişeymiş.. bende bebekliğinden çok korkuyorum bişey olacak diye.. ele ayağa gelene kadar bakımı da zor olacak herhalde :lilav:
ömür 40 çıksın hemen bi maç yapar bide erkek patlatırız diyo :kptmya: he dedim erkekde sırada bekliyo..

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
ya arkadaşlar,

bu müşteriler benim tahammül sınırlarımı zorluyorlar kesinlikle Romanya lı müşterimiz var bugün yükleme yapılacak herşeyi değiştirmeye çalışıyor ya kadın anlıyor haklısın ama ben böyle istiyorum diyor ya bilgisayardan ışınlansam gidecem romanya ya valla

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
aaa geçen gün teyzem bi koca karı işi dedi çok güldüm...
eskiden ebelere söyleyince doğumda bebeğin eşini çeviriyormuş kız doğurduysan bi sonraki erkek oluyormuş.. :deli:
hatta teyzemin 2 kızı var 2. kızda yaptırmış 3. erkek olmuş..
yuh dedim teyzeeee allah öyle nasip etmiş olur mu öyle şeyyy.. :deli:

elmakurdumusun

Daimi Üye
Tepki
295
geçmiş olsun cnm nolcak bizim bu halimiz bende çok kötüyüm ya ayaklarım balon oldu hemoroidim bir haftadır hergün kanıyor hepimizin farklı sorunları oluyor hele bide çalışınca dahada zor ya yardım etsin rabbim bütün hamilelere

Canım hemoroid problemini ilk hamileliğim ve doğum sonrası yaşadım.Doğum sonrası çok ıkınmaktan 3 tane yumurta büyüklüğünde hemoroidim olmuştu.Allahım evlerden uzak doktor bile görünce gözleri pörtlrdi bu ne diye :deli:
Doğum yapalı 3 gün olmuş ben ne oturabiliyorum,nede kalkabiliyorum çocuğu ayakta emziriyorum doğum sancısı ondan hafif düşün yani.Doktor ameliyat edicek bebeğim küçük hastaneye almıyor bebek mişkrop kapar diye biraz sık dişini çocuk ele gelsin diyor.
Bende dayanacak güç yok,annem eşimi Eminönüne gönderdi sülük aldırdı ben karıncadan dahi korkan kadın onları koydum hemoroide sonra yeniden doğmuş gibi oldum :)

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
ya arkadaşlar,

bu müşteriler benim tahammül sınırlarımı zorluyorlar kesinlikle Romanya lı müşterimiz var bugün yükleme yapılacak herşeyi değiştirmeye çalışıyor ya kadın anlıyor haklısın ama ben böyle istiyorum diyor ya bilgisayardan ışınlansam gidecem romanya ya valla

düşünce gücüyle dövebilirsin... :kptmya: :kptmya:

aaaaaa kızlar size bi uyuma taktiği vereyim..
+Kafanız çok,karışık borcunuz var, kaynana problemli, eşininle sıkıntınız var, beyninizde harfler, problemler geziyo, uyuyamıyorsunuz..

1- hemen gözünüzü kapatın, ve bir telefon hayal edin..
2-telefonla bir hizmetçiyi arıyorsunuz,
3-beyninizi ev gibi hayl edin, ama içerde harfler, yazılar, sorunlar, filan darma dağınık duruyo..
4-kapı çalıyo, hizmetçi geliyo..
5-hizmetçi önlüklü çalı süpürgeli bi kadın.
6-hemen kafanızı sağa veya sola doğru yaslayın ki, kadının süpürdükleri kulağınızdan çıksın. :cokkomik:
7-kadın herşeyi kulağınızdan dışarı süpürüyo. ve içerde sadece karanlık kalana kadar devam ediyo..
8-artık uyuyabilirsiniz .....
ayyyy bunu çok yaparım, nerden buldum bilmiyorum ama orta okuldan beri yaparım...
delimiyim neyim :deli::deli:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar