karanfilimm
Aktif Üye
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nasılsnzzz
Canım hemoroid problemini ilk hamileliğim ve doğum sonrası yaşadım.Doğum sonrası çok ıkınmaktan 3 tane yumurta büyüklüğünde hemoroidim olmuştu.Allahım evlerden uzak doktor bile görünce gözleri pörtlrdi bu ne diye :deli:
Doğum yapalı 3 gün olmuş ben ne oturabiliyorum,nede kalkabiliyorum çocuğu ayakta emziriyorum doğum sancısı ondan hafif düşün yani.Doktor ameliyat edicek bebeğim küçük hastaneye almıyor bebek mişkrop kapar diye biraz sık dişini çocuk ele gelsin diyor.
Bende dayanacak güç yok,annem eşimi Eminönüne gönderdi sülük aldırdı ben karıncadan dahi korkan kadın onları koydum hemoroide sonra yeniden doğmuş gibi oldum
aaaaaa sülükmü onlar ne işe yarıyoki ordaki memelerimi emiyolar şuan nasılsın peki cnm? benimkiler fazla büyük deil ama kanıyo işte. bizde aile boyu var babamda vardı şuan iyi gibi kardeşimin baya ciddi çok kanıyo bide senin dediğin gibi kocaman meme olmuş makatın dışında. doktor ameliyat diyo başka bişey demiyo. o da korkuyo istemiyo bekar kendisi evlenince belki diyo. bu sülükten bizde alalım madem nerden bulcaz ve nasıl uyguluycaz cnm yardımcı olursan sevinirim
aaaaaa sülükmü onlar ne işe yarıyoki ordaki memelerimi emiyolar şuan nasılsın peki cnm? benimkiler fazla büyük deil ama kanıyo işte. bizde aile boyu var babamda vardı şuan iyi gibi kardeşimin baya ciddi çok kanıyo bide senin dediğin gibi kocaman meme olmuş makatın dışında. doktor ameliyat diyo başka bişey demiyo. o da korkuyo istemiyo bekar kendisi evlenince belki diyo. bu sülükten bizde alalım madem nerden bulcaz ve nasıl uyguluycaz cnm yardımcı olursan sevinirim
Canım hemoroid ameliyatı zor ve başarı oranı düşük bir ameliyat,üstelik ameliyat sonrası tuvaletini kaçırma problemide yaşayabiliyorsun.
Ben hayatta o sülük denilen şeyi koydurmazdım ama çektiğim acılara katlanamadım.
Bu sülüğü Eminönü nde bulursunuz alıp o memelere tutturuyorsunuz,dikkatlice uygulamak gerek.Sonra o sülükler orayı emiyor sakın siz çekmeyin kendi bırakana kadar emsin sonra emdiği yerde baya kanama oluyor panik yapmayın ben hala yaşıyorum.
Benden akan kan çoktu ve inanılmaz pis bir kandı simsiyah,lağım gibi sonra pamukla oraya bastırıp kanı durdurmaya çalışın.
Sülükleri imha edin,ve mutlu son çok rahatlayacaksınız.
Bizim ailedede var bu denenmiş bir yöntem,yanlız bunlardan korkmayacak biraz bilgili biri yapsın benim annem yapmıştı
Canım hemoroid ameliyatı zor ve başarı oranı düşük bir ameliyat,üstelik ameliyat sonrası tuvaletini kaçırma problemide yaşayabiliyorsun.
Ben hayatta o sülük denilen şeyi koydurmazdım ama çektiğim acılara katlanamadım.
Bu sülüğü Eminönü nde bulursunuz alıp o memelere tutturuyorsunuz,dikkatlice uygulamak gerek.Sonra o sülükler orayı emiyor sakın siz çekmeyin kendi bırakana kadar emsin sonra emdiği yerde baya kanama oluyor panik yapmayın ben hala yaşıyorum.
Benden akan kan çoktu ve inanılmaz pis bir kandı simsiyah,lağım gibi sonra pamukla oraya bastırıp kanı durdurmaya çalışın.
Sülükleri imha edin,ve mutlu son çok rahatlayacaksınız.
Bizim ailedede var bu denenmiş bir yöntem,yanlız bunlardan korkmayacak biraz bilgili biri yapsın benim annem yapmıştı
kımse bıze gunaydın demıyo oglummm:uzgun::uzgun::uzgun::uzgun:
en kısa zamanda sadece küfür öğreten ingilizce kursuna gidecem aldığım dil eğitimi salon kadını kimliğimden çıkmama yardımcı olmuyor
çok saol cnm Allah razı olsun senden. insan kendi kendine yapamaz zaten birinin yapıştırması gerek onları. denemekle bişey kaybetmeyiz son bişey daha sorayım sülükler kanı emerken canın acıyormu?
Ben Eminönü yazdımda sen nerede oturuyordun?
Büyükler yani eskiler onu bulacağınız yerleri bilir onlardan fikir ve yardım alın
kımse bıze gunaydın demıyo oglummm:uzgun::uzgun::uzgun::uzgun:
Yok birtanem çok hafif sızı oluyor birazda kaşıntı yani oradan birşey çektiğini hissediyorsun ama korkulacak bir acı yok.
Çektiğin acıların yanında iğne batması gibi kalıyor.
İnşallah işe yarar kocakarı yöntemi ama işe yarıyor ben ameliyat olmaktan ve acılarımdan kurtuldum bu sayede.
İnşallah sizde kurtulursunuz
Günaydın caım,hoşgeldin biraz derin mevzulardaydıkta geç cevap yazdık
günaydın, şekerim..
sülüklü , mülüklü, psikoljik, travmatik, iğrenç konulara dalmışız
senin gibi bi güzelliğin geldiğini farkedememişik
anaaaaammmmmm olur mu hiç oyle şey tatlım günaydın günaydın size-ciko-ciko-ciko-ciko-ciko
tekirdağ çerkezköydeyim ben cnm ama eminönünü bulabiliriz herhalde çünkü geçen sene gelinliğimi falan ordan almıştık kürkçü handan oralara yakındır yada sorarız elbet bilen vardır
ayyyy oglum bak teyzeler gordu bızı
neyınz war canım yaagünaydın cnm dertliyiz biz sorma hepimizin farklı sorunları var onları konuşuyorduk siz nasılsınız bakalım oğluşunla
ayyy gülayy senın bu nerjıyle yaslanman mumkunmu ttalımmm-ciko-cikosensin teyze :hihh:
ben daha ablayım![]()
daha evlenmemişim , gençliğimin baharındayım.. babamla bahçe kazıyoruz, kafamda tülbent altımda çizmeler.. komşu bişey istemey çocuğunu göndermiş,
+teyze çapa var mı dedi çocuk..
-senin teyzene başlarım dedim, yürürüüüüüü höyyyyyttttt
babam koptu tabeee ..
teyze diyincce yaşlı gibi hissediyorum kendimi..