günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nasılsnzzz
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn... çok şükür iyiyiz, siz nasılsınız oğluşunuzla
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nasılsnzzz
neyınz war canım yaa
bız ıyıız cok sukur
ayyy gülayy senın bu nerjıyle yaslanman mumkunmu ttalımmm-ciko-ciko
neyınz war canım yaa
bız ıyıız cok sukur
ayyy gülayy senın bu nerjıyle yaslanman mumkunmu ttalımmm-ciko-ciko
olsun kız bıse olmazz boyat gtsın muhım olan ruh-rgulu-rgulu-rgulusen gelde onu benim beyalayan saçlarıma anlat![]()
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn... çok şükür iyiyiz, siz nasılsınız oğluşunuzla
neyimiz yokkibi hamile kaldım herşey çıktı olan hastalıklarda iyice azdı ama buna şükür 3 ay kaldı sabredicez artık. bende kuyruk sokumu ağrısı reflü hemoroid baş ağrısı ayaklarda şişme var aklıma gelenler bunlar allah başka dert vermesin
neyimiz yokkibi hamile kaldım herşey çıktı olan hastalıklarda iyice azdı ama buna şükür 3 ay kaldı sabredicez artık. bende kuyruk sokumu ağrısı reflü hemoroid baş ağrısı ayaklarda şişme var aklıma gelenler bunlar allah başka dert vermesin
ay ben de saymadan geçemicem
- 1 migren
- 2 bel ağrısı
- 3 kaburga ağrısı
- 4 taban acıması (kiloya bağlı herhalde)
- 5 şişme
- 6 sırt ağrısı
- 7 boyun fıtlaması
- 8 şimdi de iştahsızlık
Allah sonumuzu hayretsiiiiin
- 1 migren
- 2 bel ağrısı
- 3 kaburga ağrısı
- 5 şişme
- 6 sırt ağrısı
- 7 boyun fıtlaması
- 8 şimdi de iştahsızlık
- 1 migren
- 2 bel ağrısı
- 3 kaburga ağrısı
- 5 şişme
- 6 sırt ağrısı
- 7 boyun fıtlaması
- 8 şimdi de iştahsızlık
CESSSSSSSS kaç kilo oldun, ben sabah tartıldım 81,2 kg çıktı..
(72 kiloyla hamile kalmıştım)ys:
allh sıfa wersın canımmmmm
73 oldum canım. 64mü 65mi neydim hamile kaldığımda.
abaaaaaaaaaaaaaaav sana kazulet diyene bak.. meğerse benmişim kazulet![]()
kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz başka 80 kilonun üstüne çıkan yok mu? bunalıma gircem şimdi :zopa:
günaydın annişler....hava çok sıcak camdan burnumu bile çıkarmayı düşünmüyorum..ama sağlık ocağına gidebilirim(
ces bendede topuk batması vardı 10 gün topallıyarak gezdim şimdi geçti neyse bol bol ayaklarını uzut...şişme bende var bide geceleri uyuyamıyorum nefesim kesiliyo sabaha kadar dön babam dön:sinifsinif:
abaaaaaaaaaaaaaaav sana kazulet diyene bak.. meğerse benmişim kazulet![]()
kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz başka 80 kilonun üstüne çıkan yok mu? bunalıma gircem şimdi :zopa:
Canım topuklarım batmıyo benim ama, vucudum hiç daha once bu kiloya çıkmadığı icin alışık da degil haliyle yani, o sebeple tabanlar zonkluyo ağırlık altında.
kazulet oluyorum işte, kısa boya kilo sempatik oluyo canım benim, ama uzun boyluysan ve kilo alıyosan, kapı gibi oluyosun benim gibi. katana da denebülüüüü, kapı gibi denebülüüü, kazulet denebülüüüü. birçok tabiri var bu işin. sen uzun boylusun, boyun kiloyu kaldırır demeyin yemezleeeer
canım topuklarım batmıyo benim ama, vucudum hiç daha once bu kiloya çıkmadığı icin alışık da degil haliyle yani, o sebeple tabanlar zonkluyo ağırlık altında.
Kazulet oluyorum işte, kısa boya kilo sempatik oluyo canım benim, ama uzun boyluysan ve kilo alıyosan, kapı gibi oluyosun benim gibi. Katana da denebülüüüü, kapı gibi denebülüüü, kazulet denebülüüüü. Birçok tabiri var bu işin. Sen uzun boylusun, boyun kiloyu kaldırır demeyin yemezleeeer
elvinin de boyu benim kadar vardı , o kaç kilo aldı acabaaaaaaaa.
ces allah iyiliğini versin kızbende ona bakarsan top gibi olcam yakında boy yok yusyuvarlak bişey düşünsene