günaydın hanımlar pembedana günaydın nasılsın?
iyiyim canım, valla pek sıcak sabah sabah bile düşün halimizi....yandık vallahi yaa...
babamızı yolluycaz şimdi kahvaltı yaptık oğluşumla.
sen nasılsınnnn?
bende iyiyim cnm işe geldim burasıda baya sıcak yaz geldi artık allah yardım etsin hepimize çok zor geçecek galiba son aylar. bide daha sabahtan ayaklarım şişmiş ayakkabı sıktı
Günaydın kzılarrrr
Perde süsünün resmini çekemedim dedemi hastaneye yatırdık çok yorgunum uykum var bugünde yakın bir arkdaşım doğruyor kız 3 haziranda doğuracaktı dün kontrolde yatırmışlar öffff böyle işte
off çok fena oluyorum bende sorma... cumartesi nikah vardı babetle rahat olur dedim , ayaklarım şişti mi... rezil oldum yollarda vallaaa... fil ayağı gibiydim yaa... artık terliklerimi çıkarayımda...ohhh!!!
Günaydın kzılarrrr
Perde süsünün resmini çekemedim dedemi hastaneye yatırdık çok yorgunum uykum var bugünde yakın bir arkdaşım doğruyor kız 3 haziranda doğuracaktı dün kontrolde yatırmışlar öffff böyle işte
gülay sabahtan beri peşinde koşuorum mobilyan ile ilgili ya bunuda ayzıcam yine cvp gelmicek bunuda biliorum
Günaydın kzılarrrr
günaydın cnm geçmiş olsun dedene ve arkadaşına. arkadaşın neden erken doğuruyor en çok korktuğum şey bu ya erken doğum :iyyyy:
bebek kilolu tatlım, zaten hamilelik şekeride çıkmıştı bebekte iri heralde 3600 falan oldu daha şimdiden NTS de doğum sancıları çıkıyormuş hemde en üstte bel fıtığıda var kızın bu yüzden normalde doğuramıyor birazdan alacaklar ameliyata. bide 3 haziran sezeryan tarihi idi nerden bakarsan bak 3 hafta erken doğacak
Valla kızlar ağustos da çantaları hazır etmemiz lazım bende bayramda doğuracam diye korkuyorum
:lululu:günaydın kızlarrr..
ne söylicektin melisim.. dün benim internet sapıtmıştı..giremedim ki?
geçmiş olsun cnm. arkadaşında ferah ferah alır kızını kucağına inş.
dün gece saat 2:30 a kadar yatak odamızı boyadık, bebek odasını temizledik.. ölüyorummmmm uykusuzluktan :lululu:
bebek kilolu tatlım, zaten hamilelik şekeride çıkmıştı bebekte iri heralde 3600 falan oldu daha şimdiden NTS de doğum sancıları çıkıyormuş hemde en üstte bel fıtığıda var kızın bu yüzden normalde doğuramıyor birazdan alacaklar ameliyata. bide 3 haziran sezeryan tarihi idi nerden bakarsan bak 3 hafta erken doğacak
Valla kızlar ağustos da çantaları hazır etmemiz lazım bende bayramda doğuracam diye korkuyorum
pembecşm dedem 12 sene önce kalp ameliyatı olmuştu 3 damar değişmişti şimdide bir damar daha tıkandı galiba ne sigara ne içkisi var dedemin hiçte içmemiş düşünün artık 77 yaşında enzimleri tahlilleri hep yüksek çıkıyor, birde çocuk gibi inat etti gitmem doktora diye neyse eşim gidip alınca ayıp olmasın diye geldi hemen doktorlar bile seni nasıl yatırmadılar yada bir yere sevketmediler dediler, alalh başımızdan eksik etmesin bizim babamız erken öldüğü için dedemizi baba yerine koyduk kızlar çok üzülüyorum
pembecşm dedem 12 sene önce kalp ameliyatı olmuştu 3 damar değişmişti şimdide bir damar daha tıkandı galiba ne sigara ne içkisi var dedemin hiçte içmemiş düşünün artık 77 yaşında enzimleri tahlilleri hep yüksek çıkıyor, birde çocuk gibi inat etti gitmem doktora diye neyse eşim gidip alınca ayıp olmasın diye geldi hemen doktorlar bile seni nasıl yatırmadılar yada bir yere sevketmediler dediler, alalh başımızdan eksik etmesin bizim babamız erken öldüğü için dedemizi baba yerine koyduk kızlar çok üzülüyorum
oğlu olacak kısmetse dünürüm, ohh ne güzel temiz temiz olmuştur gelinimde temiz olacak şimdiden belli -ciko-ciko tam benlikpanter
:lululu:günaydın kızlarrr..
ne söylicektin melisim.. dün benim internet sapıtmıştı..giremedim ki?
geçmiş olsun cnm. arkadaşında ferah ferah alır kızını kucağına inş.
dün gece saat 2:30 a kadar yatak odamızı boyadık, bebek odasını temizledik.. ölüyorummmmm uykusuzluktan :lululu:
oğlu olacak kısmetse dünürüm, ohh ne güzel temiz temiz olmuştur gelinimde temiz olacak şimdiden belli -ciko-ciko tam benlikpanter
maşallah cnm o saate kadar iş yapsam herhalde sabah ağrıdan duramazdım. ne aceleniz var kuzum haftasonu yapsaydınızya temizliği. neyse mermenin odası hazır desene. bizde yakında boya badanaya başlıycaz biran önce temizlense evim kafamda rahat olsa