2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
iyiyim canım, valla pek sıcak sabah sabah bile düşün halimizi....yandık vallahi yaa...
babamızı yolluycaz şimdi kahvaltı yaptık oğluşumla.
sen nasılsınnnn?

bende iyiyim cnm işe geldim burasıda baya sıcak yaz geldi artık allah yardım etsin hepimize çok zor geçecek galiba son aylar. bide daha sabahtan ayaklarım şişmiş ayakkabı sıktı

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
Günaydın kzılarrrr

Perde süsünün resmini çekemedim dedemi hastaneye yatırdık çok yorgunum uykum var bugünde yakın bir arkdaşım doğruyor kız 3 haziranda doğuracaktı dün kontrolde yatırmışlar öffff böyle işte

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185
bende iyiyim cnm işe geldim burasıda baya sıcak yaz geldi artık allah yardım etsin hepimize çok zor geçecek galiba son aylar. bide daha sabahtan ayaklarım şişmiş ayakkabı sıktı

off çok fena oluyorum bende sorma... cumartesi nikah vardı babetle rahat olur dedim , ayaklarım şişti mi... rezil oldum yollarda vallaaa... fil ayağı gibiydim yaa... artık terliklerimi çıkarayımda...ohhh!!!

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
Günaydın kzılarrrr

Perde süsünün resmini çekemedim dedemi hastaneye yatırdık çok yorgunum uykum var bugünde yakın bir arkdaşım doğruyor kız 3 haziranda doğuracaktı dün kontrolde yatırmışlar öffff böyle işte

günaydın cnm geçmiş olsun dedene ve arkadaşına. arkadaşın neden erken doğuruyor en çok korktuğum şey bu ya erken doğum :iyyyy:

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
off çok fena oluyorum bende sorma... cumartesi nikah vardı babetle rahat olur dedim , ayaklarım şişti mi... rezil oldum yollarda vallaaa... fil ayağı gibiydim yaa... artık terliklerimi çıkarayımda...ohhh!!!

babetle ayaklarım sanki yere yapışıyor daha kötü oluyor çok az yerden yüksek olmalı bence. yada en iyisi terlik dediğin gibi -ciko

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185
Günaydın kzılarrrr

kızlar yaaa rüyamda bendede sancılar başlamıştı...ben geziodum daha var daha var diyordum... üfffff... kabussssum olmaya başladı doğummm
dedenin nesi var canım?

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
:lululu:günaydın kızlarrr..

gülay sabahtan beri peşinde koşuorum mobilyan ile ilgili ya bunuda ayzıcam yine cvp gelmicek bunuda biliorum

ne söylicektin melisim.. dün benim internet sapıtmıştı..giremedim ki?

Günaydın kzılarrrr

geçmiş olsun cnm. arkadaşında ferah ferah alır kızını kucağına inş.

dün gece saat 2:30 a kadar yatak odamızı boyadık, bebek odasını temizledik.. ölüyorummmmm uykusuzluktan :lululu:

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
günaydın cnm geçmiş olsun dedene ve arkadaşına. arkadaşın neden erken doğuruyor en çok korktuğum şey bu ya erken doğum :iyyyy:

bebek kilolu tatlım, zaten hamilelik şekeride çıkmıştı bebekte iri heralde 3600 falan oldu daha şimdiden NTS de doğum sancıları çıkıyormuş hemde en üstte bel fıtığıda var kızın bu yüzden normalde doğuramıyor birazdan alacaklar ameliyata. bide 3 haziran sezeryan tarihi idi nerden bakarsan bak 3 hafta erken doğacak

Valla kızlar ağustos da çantaları hazır etmemiz lazım bende bayramda doğuracam diye korkuyorum

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
pembecşm dedem 12 sene önce kalp ameliyatı olmuştu 3 damar değişmişti şimdide bir damar daha tıkandı galiba ne sigara ne içkisi var dedemin hiçte içmemiş düşünün artık 77 yaşında enzimleri tahlilleri hep yüksek çıkıyor, birde çocuk gibi inat etti gitmem doktora diye neyse eşim gidip alınca ayıp olmasın diye geldi hemen doktorlar bile seni nasıl yatırmadılar yada bir yere sevketmediler dediler, alalh başımızdan eksik etmesin bizim babamız erken öldüğü için dedemizi baba yerine koyduk kızlar çok üzülüyorum

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185
bebek kilolu tatlım, zaten hamilelik şekeride çıkmıştı bebekte iri heralde 3600 falan oldu daha şimdiden NTS de doğum sancıları çıkıyormuş hemde en üstte bel fıtığıda var kızın bu yüzden normalde doğuramıyor birazdan alacaklar ameliyata. bide 3 haziran sezeryan tarihi idi nerden bakarsan bak 3 hafta erken doğacak

Valla kızlar ağustos da çantaları hazır etmemiz lazım bende bayramda doğuracam diye korkuyorum

ay doğurcaz biz di mi şimdi yaaa... korkuorum ben iice tırsıklaştım vallahi yaaaa :(

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534

dün gece saat 2:30 a kadar yatak odamızı boyadık, bebek odasını temizledik.. ölüyorummmmm uykusuzluktan :lululu:

oğlu olacak kısmetse dünürüm, ohh ne güzel temiz temiz olmuştur gelinimde temiz olacak şimdiden belli -ciko-ciko tam benlik :)panter:)

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197

allah hayırlı doğumlar versin cnm hepimize inş. vaktinde gelir kuzucuklar

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185
pembecşm dedem 12 sene önce kalp ameliyatı olmuştu 3 damar değişmişti şimdide bir damar daha tıkandı galiba ne sigara ne içkisi var dedemin hiçte içmemiş düşünün artık 77 yaşında enzimleri tahlilleri hep yüksek çıkıyor, birde çocuk gibi inat etti gitmem doktora diye neyse eşim gidip alınca ayıp olmasın diye geldi hemen doktorlar bile seni nasıl yatırmadılar yada bir yere sevketmediler dediler, alalh başımızdan eksik etmesin bizim babamız erken öldüğü için dedemizi baba yerine koyduk kızlar çok üzülüyorum

canım anjiyo yaparlar ilk etapta muhtemelen... bu işler genetik birazda yeme kültrüne bağlı biliosunuz...
sıkma canını eski toprak onlar, hiç bişeycik olmaz...

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410

allah size bağışlasın canım , allah çektrimesin..

oğlu olacak kısmetse dünürüm, ohh ne güzel temiz temiz olmuştur gelinimde temiz olacak şimdiden belli -ciko-ciko tam benlik :)panter:)

:sila::sila::sila: he yaaa bütün gece ben köşeleri boyadım kızım tepindi :cokkomik::cokkomik:

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197

maşallah cnm o saate kadar iş yapsam herhalde sabah ağrıdan duramazdım. ne aceleniz var kuzum haftasonu yapsaydınızya temizliği. neyse mermenin odası hazır desene. bizde yakında boya badanaya başlıycaz biran önce temizlense evim kafamda rahat olsa

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
maşallah cnm o saate kadar iş yapsam herhalde sabah ağrıdan duramazdım. ne aceleniz var kuzum haftasonu yapsaydınızya temizliği. neyse mermenin odası hazır desene. bizde yakında boya badanaya başlıycaz biran önce temizlense evim kafamda rahat olsa

yaaa bende panik atak var, ev öyle rezil halde durunca dayanamıyorum.. aslında ömür bugün izinli bugün boyayacaktı, ben çalışıyorum tek başına çok yorulurdu, bide ilk defa boya yaptı ben olmasam batardı ortalık..

yanlız renk harika boya süper çıktı..

Polisan elegans serisi lila .. çok tatlı oldu -ciko

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar