2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185
bende dün çok ağırdım gece...kendimi kaldıramadım vallahi yataktan... eee artık bebişler 1 kiloya yaklaştı şekerlerr...yandık ki ne yandıkkkkk

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
yaaa bende panik atak var, ev öyle rezil halde durunca dayanamıyorum.. aslında ömür bugün izinli bugün boyayacaktı, ben çalışıyorum tek başına çok yorulurdu, bide ilk defa boya yaptı ben olmasam batardı ortalık..

yanlız renk harika boya süper çıktı..

Polisan elegans serisi lila .. çok tatlı oldu -ciko

güle güle kullanın cnm. bendede panik atak var çok pimpirikim birazda o yüzden korkuyorum erken doğururum diye evim temizlensin kafamda rahat olsun istiyorum. benim evim komple lila çok severim lila ve pembe tonlarını. mat renkleri sevmiyorum nedense. aslında daha geçen temmuzda evlendik ama bir iki odaya boya yapmamız gerekecek onlarda olsada işimiz bitse.

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
migrenim tuttu arkidişlerim ama izin istemeye yüzüm olmadığı için işe geldim ben, inşallah azmaz ağrısıııı:lala:

geçmiş olsun cnm inş. artmaz ağrın benimde başım ağrıyor kaç haftadır geçmek bilmiyor ama farklı bi ağrı hep söylüyorum başımın sağ üst kısmı zonklama tarzında ağrıyor migren böyle deildir herhalde. hamilelikten önce hiç baş ağrısı bilmezdim nelerle karşılaşıyo insan yaa anne olmak zormuş daha şimdiden anladım

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
geçmiş olsun cnm inş. artmaz ağrın benimde başım ağrıyor kaç haftadır geçmek bilmiyor ama farklı bi ağrı hep söylüyorum başımın sağ üst kısmı zonklama tarzında ağrıyor migren böyle deildir herhalde. hamilelikten önce hiç baş ağrısı bilmezdim nelerle karşılaşıyo insan yaa anne olmak zormuş daha şimdiden anladım

çok zor çoooooook, normalde benim 2-3 gün 2.80 yatmam lazım ama işe geliyozx bi de bu halde işte.

kahve arttırırrr......eşimden biliyorum. bide bira... tetikleyici!!!

bazen hafifletiyo bazen de hiç etki etmiyo canım. bünyeye göre değşiyo kahvenin etkisi. kafein yoksunlugundan tuttuysa migren, iyi geliyo kahve.

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
güle güle kullanın cnm. bendede panik atak var çok pimpirikim birazda o yüzden korkuyorum erken doğururum diye evim temizlensin kafamda rahat olsun istiyorum. benim evim komple lila çok severim lila ve pembe tonlarını. mat renkleri sevmiyorum nedense. aslında daha geçen temmuzda evlendik ama bir iki odaya boya yapmamız gerekecek onlarda olsada işimiz bitse.

ben tam bi lila delisiyim, ilk oturduğum evi tuvaletine kadar lilaya boyatmıştım, ama acayip huzur veren bi renk. şimdi sadece yatak odam lila huhhhhhuhhuuuuuuuu ..:cokkomik::cokkomik:
huzurlu huzurlu (uyuruz dicektim) :cokkomik:

migrenim tuttu arkidişlerim ama izin istemeye yüzüm olmadığı için işe geldim ben, inşallah azmaz ağrısıııı:lala:

ayyyyyyyy caaaaanımmmmmmm, napsak :uzgun:
aklımada hiç bişey gemiyo, bu meretede uzanmak gözlerinin kapatmak iyi geliyo herhalde :uzgun:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
ben tam bi lila delisiyim, ilk oturduğum evi tuvaletine kadar lilaya boyatmıştım, ama acayip huzur veren bi renk. şimdi sadece yatak odam lila huhhhhhuhhuuuuuuuu ..:cokkomik::cokkomik:

aklımada hiç bişey gemiyo, bu meretede uzanmak gözlerinin kapatmak iyi geliyo herhalde :uzgun:

evet canım, akşam 8:30da uyudum resmen geçer diye, Allah icin hakkını yemiyim hafiflemiş ama geçmemiş. şimdi boyunlugumu taktım, bakalım inşallah geçer. hiç yüz vermicem kendisine, yüz bulamayınca gider belki kendiliginden:zuzu:

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185

benim oğluşumun odası perdeleri hepisi lila ...

Tepki
72
Günaydın kızlar :panter:

Biz cuma günü ayrıntılı usg ye girdik Haftası ile uyumlu dedi doktor sadece. Hiç göstermesi yavrumu bana :uzgun:

Ama dün sonuçları göstermeye gittiğimzide kendi doktorumuz uzun uzun gösterdi tosunumu -kop

ÇOOOOOOKKKK tatlııı yaw :cokkomik:Ağzını açıyor öyle bekliyor. Doktor teyzemiz normalden iri olduğunu söyledi. 700 gr olmuş. Sağlığı gayet yerindeymiş. -ciko

Çok mutluyum yaw :sila:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
Günaydın kızlar :panter:

Biz cuma günü ayrıntılı usg ye girdik Haftası ile uyumlu dedi doktor sadece. Hiç göstermesi yavrumu bana :uzgun:

Ama dün sonuçları göstermeye gittiğimzide kendi doktorumuz uzun uzun gösterdi tosunumu -kop

ÇOOOOOOKKKK tatlııı yaw :cokkomik:Ağzını açıyor öyle bekliyor. Doktor teyzemiz normalden iri olduğunu söyledi. 700 gr olmuş. Sağlığı gayet yerindeymiş. -ciko

Çok mutluyum yaw :sila:

oh oh maşallahı var yavrunun canım, Allah saglikla büyütsün icinde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar