kızlar artık benim belim falan tutuluyor dün gece yataktan aklkıp tuvalete kadar zor yürüdüm
bendede var yaaa, az sırt üstü yatayım yanlışlıkla kalkamıyorum ağrıdan, artık bi yerlere tutunmadan kalkamıyorum
kızlar artık benim belim falan tutuluyor dün gece yataktan aklkıp tuvalete kadar zor yürüdüm
günaydın canlarıııııım
yaaa bende panik atak var, ev öyle rezil halde durunca dayanamıyorum.. aslında ömür bugün izinli bugün boyayacaktı, ben çalışıyorum tek başına çok yorulurdu, bide ilk defa boya yaptı ben olmasam batardı ortalık..
yanlız renk harika boya süper çıktı..
Polisan elegans serisi lila .. çok tatlı oldu -ciko
günaydın cesooooooooooooooo
günaydın canlarıııııım
migrenim tuttu arkidişlerim ama izin istemeye yüzüm olmadığı için işe geldim ben, inşallah azmaz ağrısıııı
üff püfff ne yapacan minoset hayatta kesmez bir kahve içsene bana hep iyi gelmişti
migrenim tuttu arkidişlerim ama izin istemeye yüzüm olmadığı için işe geldim ben, inşallah azmaz ağrısıııı
üff püfff ne yapacan minoset hayatta kesmez bir kahve içsene bana hep iyi gelmişti
sıkalım dişimizi az kaldı
geçmiş olsun cnm inş. artmaz ağrın benimde başım ağrıyor kaç haftadır geçmek bilmiyor ama farklı bi ağrı hep söylüyorum başımın sağ üst kısmı zonklama tarzında ağrıyor migren böyle deildir herhalde. hamilelikten önce hiç baş ağrısı bilmezdim nelerle karşılaşıyo insan yaa anne olmak zormuş daha şimdiden anladım
kahve arttırırrr......eşimden biliyorum. bide bira... tetikleyici!!!
güle güle kullanın cnm. bendede panik atak var çok pimpirikim birazda o yüzden korkuyorum erken doğururum diye evim temizlensin kafamda rahat olsun istiyorum. benim evim komple lila çok severim lila ve pembe tonlarını. mat renkleri sevmiyorum nedense. aslında daha geçen temmuzda evlendik ama bir iki odaya boya yapmamız gerekecek onlarda olsada işimiz bitse.
ben tam bi lila delisiyim, ilk oturduğum evi tuvaletine kadar lilaya boyatmıştım, ama acayip huzur veren bi renk. şimdi sadece yatak odam lila huhhhhhuhhuuuuuuuu ..
huzurlu huzurlu (uyuruz dicektim)
ayyyyyyyy caaaaanımmmmmmm, napsak :uzgun:
aklımada hiç bişey gemiyo, bu meretede uzanmak gözlerinin kapatmak iyi geliyo herhalde :uzgun:
ben tam bi lila delisiyim, ilk oturduğum evi tuvaletine kadar lilaya boyatmıştım, ama acayip huzur veren bi renk. şimdi sadece yatak odam lila huhhhhhuhhuuuuuuuu ..
huzurlu huzurlu (uyuruz dicektim)
ayyyyyyyy caaaaanımmmmmmm, napsak :uzgun:
aklımada hiç bişey gemiyo, bu meretede uzanmak gözlerinin kapatmak iyi geliyo herhalde :uzgun:
Günaydın kızlar
Biz cuma günü ayrıntılı usg ye girdik Haftası ile uyumlu dedi doktor sadece. Hiç göstermesi yavrumu bana :uzgun:
Ama dün sonuçları göstermeye gittiğimzide kendi doktorumuz uzun uzun gösterdi tosunumu
ÇOOOOOOKKKK tatlııı yawAğzını açıyor öyle bekliyor. Doktor teyzemiz normalden iri olduğunu söyledi. 700 gr olmuş. Sağlığı gayet yerindeymiş. -ciko
Çok mutluyum yaw :sila: