2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nslhn2

Aktif Üye
Tepki
159
selam kızlar geçmişe bi yandan da tv ye dalmışım.2 işi birden yapmaya çalışıyorum.nihayetinde ev boş artık :teytey::teytey::teytey: çok yoruldum valla.mutluyum mutluuuu.yarında oğluşumu görmeye gitcem.cumartesideee memleketeeeeee:evet::evet::evet:

oyyyyy sevaaliimmm gözünaydııınn kızzz:1::1:

:muzikk:muzikk:radyo:radyo:eek:ynaa:halay:eek:yna5:eek:yna3:dj:muzikses

dıpdıs dıpdıs bu da benden sana küçük bi partiii

duble mutlusun yaniii.hadi selam sööle oğlucuğunaa:dill::dill:

nslhn2

Aktif Üye
Tepki
159
kızlar bende kaçıyoruuumm.çünkü de kaburgam batıyo oturamaz oldum gayri.uzanarakta yazamam.okey yeee.eşim de trip atıyo bi de3 bana yeter diyo :)

hadi iyi geceler tatlı uykular rüyalar allah rahatlık versim-ciko-ciko

sbecit

Aktif Üye
Tepki
199
kızlar bende kaçıyoruuumm.çünkü de kaburgam batıyo oturamaz oldum gayri.uzanarakta yazamam.okey yeee.eşim de trip atıyo bi de3 bana yeter diyo :)

hadi iyi geceler tatlı uykular rüyalar allah rahatlık versim-ciko-ciko
sanada allah rahatlık versin, iyi geceler canım

sbecit

Aktif Üye
Tepki
199
yorgunum kuzum yaa dün Oğluşumun odası boyandı bazı eşyaların montajını yaptık bugün de arkadaşıma gittim ama evlerimiz çoook uzak İstanbulun 2 ayrı ucundayız..Çok yoruldum o yüzden..
hmmm, dinlenme saatin gelmiş senin, hadi doooooru yatağa bakiiimmm, kapa gözlerini bakiiiimmm :1::1::1:

sbecit

Aktif Üye
Tepki
199
heheh yatıcam valla gözlerim kapanıyor. Yarın doktora gidiyomuşsun dönünce yaz bize kaç gram olmuş merak ediyorum aramızda 1 gün var seninle. Atahana selam söyle kocamann öptük tatlı rüyalar..
tamam canım, yazarım akşam üstü, saat 5te randevum çünkü, bu arada aramızda 1 gün yok, bu uyuz şey(lilypie) bi gecede 2 gün fark attı nasıl olduysa, düzeltmedim bende :)))

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185
kızlar cahilliğimi mazur görün ama bu kordon kanı ne????

kızlar kordon kanını ben saklattırıcam... egede zaten yapılıyo yeni açıldı o bölüm başında arkadaşlarımız var ...bana doğum hediyesi olacak... ama saklama parasınnı yıllık ben vericem her sene... detaylı bilgiyi bende hafta dr.umla konuşucam...gerekli mi işe gerçekten yarıyo mu...2500-3000dolar gibi ücreti var ilk etapta...

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185
kızlarrr bugün çok yorulduk oğlumla... çok uykumuz geldi bizim... babamız uyuyor zaten, hemen kaldırıp onu yatağımıza gidiyoruz biz... sabah görüşürüzzz....öpüldünüz...

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219
neyse kimse konuşmuyo biz çıkalım iyi geceler herkeslere güzel uykular tatlı rüyalar bebeişlerinizi görün rüyanızda işşallah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar