çok sıcak, yazmaya üşendim valla ama senimi kıracam hayatım, geliyo bakhoşgeldin saadetcim destur yokmu
selam kızlar geçmişe bi yandan da tv ye dalmışım.2 işi birden yapmaya çalışıyorum.nihayetinde ev boş artık :teytey::teytey::teytey: çok yoruldum valla.mutluyum mutluuuu.yarında oğluşumu görmeye gitcem.cumartesideee memleketeeeeee
biz iyiyiz, sen nasılsın? neden bu saatte uyku dicem ama 11 olmuş :Skuzulaaar uykum çok var ama size bi merhaba demeden yatmak istemedim..Herkes iyi dimi???
sanada allah rahatlık versin, iyi geceler canımkızlar bende kaçıyoruuumm.çünkü de kaburgam batıyo oturamaz oldum gayri.uzanarakta yazamam.okey yeee.eşim de trip atıyo bi de3 bana yeter diyo![]()
hadi iyi geceler tatlı uykular rüyalar allah rahatlık versim-ciko-ciko
biz iyiyiz, sen nasılsın? neden bu saatte uyku dicem ama 11 olmuş :S
hmmm, dinlenme saatin gelmiş senin, hadi doooooru yatağa bakiiimmm, kapa gözlerini bakiiiimmm :1::1::1:yorgunum kuzum yaa dün Oğluşumun odası boyandı bazı eşyaların montajını yaptık bugün de arkadaşıma gittim ama evlerimiz çoook uzak İstanbulun 2 ayrı ucundayız..Çok yoruldum o yüzden..
hmmm, dinlenme saatin gelmiş senin, hadi doooooru yatağa bakiiimmm, kapa gözlerini bakiiiimmm :1::1::1:
tamam canım, yazarım akşam üstü, saat 5te randevum çünkü, bu arada aramızda 1 gün yok, bu uyuz şey(lilypie) bi gecede 2 gün fark attı nasıl olduysa, düzeltmedim bendeheheh yatıcam valla gözlerim kapanıyor. Yarın doktora gidiyomuşsun dönünce yaz bize kaç gram olmuş merak ediyorum aramızda 1 gün var seninle. Atahana selam söyle kocamann öptük tatlı rüyalar..
çok sıcak, yazmaya üşendim valla ama senimi kıracam hayatım, geliyo bak
destuuuurrrrrr biz geldiiikkk
:zonk::zonk::zonk::zonk:
çok heyecanlıyım, yarın oğluşumu göreceğim:1::1::1:
veririm canım, akşam üzerineayy ne güzel canım yaa oğluşunu göreceksin haber ver bizlerede
kızlar cahilliğimi mazur görün ama bu kordon kanı ne????
selam kızlar geçmişe bi yandan da tv ye dalmışım.2 işi birden yapmaya çalışıyorum.nihayetinde ev boş artık :teytey::teytey::teytey: çok yoruldum valla.mutluyum mutluuuu.yarında oğluşumu görmeye gitcem.cumartesideee memleketeeeeee
kızlarrr bugün çok yorulduk oğlumla... çok uykumuz geldi bizim... babamız uyuyor zaten, hemen kaldırıp onu yatağımıza gidiyoruz biz... sabah görüşürüzzz....öpüldünüz...