2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219
Kızlar bız dr teyzemızden geldık KIZIM kocaman olmus 24+2 deyiz şimdikin biz boyumuz 33 santım olmus kılomuzda 732 gram bende 3 kılo almısım canım hersey cok normalmıs durumumuz ıyı yanı Allaha sukur Haftaya seker tahlılı verdı doktorumuz ona bakıcazzzz ınsallah oda ıyı cıkarrrrr
Bıde bızım kız anasına cekmıs snaırım agzı devamlı oynuodu dr konusuo bu kız dedı cok gulduk :)

maşallah yaa kocaman olmuş boyu falan süper bazı doktorlar söylemiyo boyunu seninki söylemiş ne güzel inşallah şeker de iyi çıkar canım

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219
kızlar bi video izledim çok hoşuma gitti buraya da koyamıyorum videonun adını yazayım bi izleyin isterseniz DOĞMADAN BİR GÜN ÖNCE BEBEĞİN ALLAHLA KONUŞMASI

ceygul

Üye
Tepki
45
selam kızlar bende kısa ama çokkkk güzel bi tatılden sonra bugun okula gıtmesı cok zor oldu :sinifsinif::sinifsinif:az kaldı gerçi sabretcez bıraz daha bebişimin uyku ssetını aldım bıkac parcada kıyafet aldım arabalara yataklara baktım yatakta karar kıldık ama araba hala muallakta bıraz daha bakıncaz sızde ne var ne yok geçmişi okuyamadım bı turlu:eek:ky::eek:ky::eek:ky:

nslhn2

Aktif Üye
Tepki
159
selam kızlar bende kısa ama çokkkk güzel bi tatılden sonra bugun okula gıtmesı cok zor oldu :sinifsinif::sinifsinif:az kaldı gerçi sabretcez bıraz daha bebişimin uyku ssetını aldım bıkac parcada kıyafet aldım arabalara yataklara baktım yatakta karar kıldık ama araba hala muallakta bıraz daha bakıncaz sızde ne var ne yok geçmişi okuyamadım bı turlu:eek:ky::eek:ky::eek:ky:

selam kızlar.kimseler yok millet tv ye dalmış galiba .)

hayırlı uğurlu olsun güle güle giysin ve kullansın eşyalarını :) eğer canım arabayı hemen kullanmayacaksan bence hemen alma.çünkü çok küçükken bebk daha arabaya koymuyolar.yine de sen bilirsin tabi:)

ceygul

Üye
Tepki
45
selam kızlar.kimseler yok millet tv ye dalmış galiba .)

hayırlı uğurlu olsun güle güle giysin ve kullansın eşyalarını :) eğer canım arabayı hemen kullanmayacaksan bence hemen alma.çünkü çok küçükken bebk daha arabaya koymuyolar.yine de sen bilirsin tabi:)

ya ılk ay falan kullanamayız ama kurban bayramında gıderız bıyerlere kesın o zaman kullanabılırız ancak ama yaşadıgımız yerde alabılecegımız bıyer olmadıgı ıcın herşeyı önceden ayarlamak gerek yoksa sonra kalakalırız ortada

nslhn2

Aktif Üye
Tepki
159
ya ılk ay falan kullanamayız ama kurban bayramında gıderız bıyerlere kesın o zaman kullanabılırız ancak ama yaşadıgımız yerde alabılecegımız bıyer olmadıgı ıcın herşeyı önceden ayarlamak gerek yoksa sonra kalakalırız ortada

haa evet madem öyle alın o zaman tabii canım.olduğunuz yerde yoksa yani.

üff ya benim ikinci velet ya o yüsden böyle rahatım.bi de ablasından felan var diye.sizinkiler ilk tabi o yüsden daha temkinli davranıyosunuz :) e bende öyleydim ilkim de tabi:1::1:

ceygul

Üye
Tepki
45
haa evet madem öyle alın o zaman tabii canım.olduğunuz yerde yoksa yani.

üff ya benim ikinci velet ya o yüsden böyle rahatım.bi de ablasından felan var diye.sizinkiler ilk tabi o yüsden daha temkinli davranıyosunuz :) e bende öyleydim ilkim de tabi:1::1:

ay evet ya ılk olunca şuda alıncak buda alıncak dıyoruz oturuyoruz yaz tatılı gelsede halletsek artık şunları bırde ne alacagına karar veremıyor ınsan sonradan pişman olmak ıstemıyorum oyuzden daha temkınlı davranıyorum ama eşim oyle degıl baktıgımızı alcaz zannedıyor :lala::lala:

nslhn2

Aktif Üye
Tepki
159
ulen millet feysle forum arası paslaşıp duruyo ya.bi ora laf bi bura laf yetiştiriyolar.ayy başım döndüüü:nanik::nanik:

sevsevon

Aktif Üye
Tepki
139
selam kızlar geçmişe bi yandan da tv ye dalmışım.2 işi birden yapmaya çalışıyorum.nihayetinde ev boş artık :teytey::teytey::teytey: çok yoruldum valla.mutluyum mutluuuu.yarında oğluşumu görmeye gitcem.cumartesideee memleketeeeeee:evet::evet::evet:

nslhn2

Aktif Üye
Tepki
159
kız o ezel e diye gitti de ezel de yok ki bu akşam hihihi.oh kurtulduk bugün o saçmalardan:)

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
selam kızlar geçmişe bi yandan da tv ye dalmışım.2 işi birden yapmaya çalışıyorum.nihayetinde ev boş artık :teytey::teytey::teytey: çok yoruldum valla.mutluyum mutluuuu.yarında oğluşumu görmeye gitcem.cumartesideee memleketeeeeee:evet::evet::evet:

oh oh seval bütün haberler sende gözün aydın canımm:cikolata::cikolata:

Tepki
61

hadi gözün aydın canım yarında güzel haberlerle gel iyşallah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar