cıks, ertesi sabah yolladım, şimdi tekrar yolladım o maili, yine olmazsa şikayet edicem hotmaili :1:
Geldi geldii oleeyy -ciko-ciko tesekkur ederiz canuuuummmm
kızlar ben laçıyom öperim gözlerinizden
hadi iyi geceler kuzucukk tatlı rüyalar..
cıks, ertesi sabah yolladım, şimdi tekrar yolladım o maili, yine olmazsa şikayet edicem hotmaili :1:
kızlar ben laçıyom öperim gözlerinizden
ben yatamıyorum sırt üstü yatıyorum birşey olmaz dimi kızlar
Atahan uyandıııııı, erken ama daha 1 saati vardı ya -ciko
e hadi "laç" bakalımkızlar ben laçıyom öperim gözlerinizden
kızlarr huuuuu ben bugün kendime engel oldum yemedim tekrar yemek sadece 1 parça çikolata :lilav::lilav:
Atahan uyandıııııı, erken ama daha 1 saati vardı ya -ciko
süpermişkızlarr huuuuu ben bugün kendime engel oldum yemedim tekrar yemek sadece 1 parça çikolata :lilav::lilav:
aman dur esra, her zıpladığında yersem halim nice olur walla:deli:Koş ve hemen yemek yedir kuzuya,acıkmıştır,çabuk çabuukkkkk:1::1:
Afiyet olsun canım:cikolata:
kesinnnn:cikolata::cikolata:benimkide uyandı çikolatadan uyandı galiba :deli::deli:
süpermiş
aman dur esra, her zıpladığında yersem halim nice olur walla:deli:
saol esracım alıcam bigün senin muffinin tarifini bilgin olsun :cikolata::cikolata:
ağla diye yolladım zaten, sadistmiyim neAyy ben seni yeriim Saadeeettt canım yaa bi de üşenmemiş ismimi yazmışsın mektubun başınaa valla bak ben buna ağlarım şimdii. Çok teşekkür ederim hep saklıycam bunu. Oğluma da göstericem inşallah Milupa yollamadı ama Saadet teyzen yolladı mektubumuzu diye çok teşekkür ederimm
nerde mektupp ben kaçırdım galibaaAyy ben seni yeriim Saadeeettt canım yaa bi de üşenmemiş ismimi yazmışsın mektubun başınaa valla bak ben buna ağlarım şimdii. Çok teşekkür ederim hep saklıycam bunu. Oğluma da göstericem inşallah Milupa yollamadı ama Saadet teyzen yolladı mektubumuzu diye çok teşekkür ederimm
Hepimiz tosuncuk olacağızzz:deli:
Evet kesinlikle tavsiye ediyorum o tarifi.
Bugün ilk kez denedim ve yumuşacık oldu,süper de kabardı
kızlar ben kaçar artık, kocamı arayacağım, dizi bitiyormuş, ben izlemiyorum onsuz ama o bensiz izliyor walla:zonk:
iyi geceler hepinizeeeeeeeeeee
öpüyorum siziiiii
nerde mektupp ben kaçırdım galibaa