2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

esrant

Daimi Üye
Tepki
364
Şu an itibari ile içimde yaklaşık olarak 5.8 şiddetinde bi deprem yaşanmakta:1:
Minik kızım zannımca temelini sağlamlaştırıyor:1:

nslhn2

Aktif Üye
Tepki
159
ben yatamıyorum sırt üstü yatıyorum birşey olmaz dimi kızlar

mehtapçım sizi okuyodum ve cevap yazamadan edemedim sana.sakın sırtüstü yatma.çok tehlikeli.doktorun söylemedimi sana.yada hemşiren felan.sırtüstü yatınca bebeğe oksijen gitmiyormuş.sola genellikle yat dedi doktor.lütfen buna dikkat edin.zaten normalde de yatamıyosun ki nefesin kesiliyo gibi oluyosun.sen nasıl yatabiliyosun şaşırdım.okey canım.

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
kızlarr huuuuu ben bugün kendime engel oldum yemedim tekrar yemek sadece 1 parça çikolata :lilav::lilav:

dmlonr

Daimi Üye
Tepki
316
Ayy ben seni yeriim Saadeeettt canım yaa bi de üşenmemiş ismimi yazmışsın mektubun başınaa valla bak ben buna ağlarım şimdii. Çok teşekkür ederim hep saklıycam bunu. Oğluma da göstericem inşallah Milupa yollamadı ama Saadet teyzen yolladı mektubumuzu diye çok teşekkür ederimm

esrant

Daimi Üye
Tepki
364

sbecit

Aktif Üye
Tepki
199
Ayy ben seni yeriim Saadeeettt canım yaa bi de üşenmemiş ismimi yazmışsın mektubun başınaa valla bak ben buna ağlarım şimdii. Çok teşekkür ederim hep saklıycam bunu. Oğluma da göstericem inşallah Milupa yollamadı ama Saadet teyzen yolladı mektubumuzu diye çok teşekkür ederimm
ağla diye yolladım zaten, sadistmiyim ne :p
rica ederim canım..

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
nerde mektupp ben kaçırdım galibaa

sbecit

Aktif Üye
Tepki
199
kızlar ben kaçar artık, kocamı arayacağım, dizi bitiyormuş, ben izlemiyorum onsuz ama o bensiz izliyor walla:zonk:
iyi geceler hepinizeeeeeeeeeee
öpüyorum siziiiii

dmlonr

Daimi Üye
Tepki
316
nerde mektupp ben kaçırdım galibaa

Ya hamileliğin daha 2.ayında Milupaya üye olduk ya hep beraber.Bu adamlar beni unuttular yollamadılar hiçbişey. İçinden çıkan isme mektuptan bahsetmiştiniz bende geçen gün Saadetle konuşuyodum ben sana tarayıp gönderirim dedi sağolsun taramış ama bi de isim bölümüne benim ismimi de yazmış çok mutlu oldum. Ondan bahsediyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar