2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dmlonr

Daimi Üye
Tepki
316
Ahahahh alıntıyı görmeyince başka bişi sandımdıı :deli:

aahah Esra coştun bu aralar :deli::deli:

teşekkürler kızlarrr:lilav::lilav:
damlaa valla kıskançlığımdan kocişi de yüzüstü yatırmıyorum benn:cokkomik::cokkomik:

eheh benimki zaten yatamaz bi bebekte onda var :1: en son geldiğinde aynada karşılaştırdık benimkine yakındı onunki de..Soranlara oğlumuzu Damla taşıyor ama kızımızı da ona taşıtmaya kıyamadım kızı ben taşıyorum o yüzden benim göbek yayvan diyo :1:

OP
perle

perle

Daimi Üye
Tepki
400
İnci Güneşe ben tam puan veriyorum bence süper bi isim..hem yeni konuşurken ş leri söyleyemiyolar ya adın ne dediklerinde Güneesss der ağzını burnunu yersin onun :1:

di mi yaa başından beri ben de tam puan veriyorum güneşe de barış pek istemiyodu şimdi daha ılımlıı:1::1: belkiii 2 isim olur biri tam bi kız ismiii:zuzu::zuzu:

OP
perle

perle

Daimi Üye
Tepki
400
aahah Esra coştun bu aralar :deli::deli:

eheh benimki zaten yatamaz bi bebekte onda var :1: en son geldiğinde aynada karşılaştırdık benimkine yakındı onunki de..Soranlara oğlumuzu Damla taşıyor ama kızımızı da ona taşıtmaya kıyamadım kızı ben taşıyorum o yüzden benim göbek yayvan diyo :1:

:gul::gul:
bi bebek te benimkinde var sanırsamm :cokkomik:
benim göbekle bir onun ki de büyüyooo:deli::deli::deli:

dmlonr

Daimi Üye
Tepki
316
kızlaaar benim yine uykum geldi..ufaktan ufaktan yatağa kaçıyorum. Hepinize iyi geceler,tatlı rüyalar göbüşlerden öperimmm...

esrant

Daimi Üye
Tepki
364

esrant

Daimi Üye
Tepki
364
Ben de topiği kapatıp gideyim bari..

Sabah gelenlere günaydın,şimdi olanlara iyi gecelerrrrrr:sirin:

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
günaydııııııııııııııııııın kıtlayyyyyyyy :cee:cee:cee

ay giitm, bu sefer de gelemedim, güya fast food yedim ama gayet yavaş geldi siparişim. bir de LCWye ugradim tişört aldım pempeeeeee. bayılıyorum pempe giymeye.
evden de gir bak,keserim kafanıııııııııııııı.

13:39 da bi yatmışım 16:30 kalktım, kalktım da denemz yatak keyfi yaptım ki kocam geldi erkenden :hihi: , sonra o spora gitti ben yatmaya devam, dün iyice bi dinlendim valla.. sonra spordan geldi, biraz dışarı çıktık, mahallede yürüdük güzel oldu yaneee :huhuu:

kızlar siz nerde oturuyodunuz o kadar ucuz???? ben 700 ödüyorum yaaa :-((( şimdi de ev arıyorum 800 altında bulamıyorum malesef :-(((

izmite gel şekerim en cillop evler bizim oralarda 450 lira..

mymel

Daimi Üye
Tepki
371
:bayrak::bayrak::bayrak::bayrak::bayrak::bayrak::bayrak::bayrak::bayrak::bayrak::bayrak::bayrak::bayrak:
atatürkün gençlere armağan ettiği bu bayram bizim bebelerimize de duygu yükler merhamet yükler hayırlı vatan evlatları olurlar inşallah..umarım boş vaatler boş hayaller yolundan değilde atatürkümüzün yolundan giderler.NE MUTLU GERÇEKTEN TÜRKÜM DİYENLERE...:bayrak::bayrak::bayrak::bayrak:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar