2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
:bayrak::bayrak::bayrak::bayrak::bayrak::bayrak::bayrak::bayrak::bayrak::bayrak::bayrak::bayrak::bayrak:
atatürkün gençlere armağan ettiği bu bayram bizim bebelerimize de duygu yükler merhamet yükler hayırlı vatan evlatları olurlar inşallah..umarım boş vaatler boş hayaller yolundan değilde atatürkümüzün yolundan giderler.NE MUTLU GERÇEKTEN TÜRKÜM DİYENLERE...:bayrak::bayrak::bayrak::bayrak:

günaydınn. bizde bayramını kutluyoruz tüm genç annelerin genç babaların ve yavrularının. birazdan radyo da kutlamalar başlayacak. okuldan öğrenci ve öğretmenler gelicek. çok duygulanıyorum ya. hepsinin ilgilendiği bir spor varya. kimi yüzücü kimi volaybolcu. süperler. benim oğlumda yüzme sporuyla ilgilensin çok isterim

mymel

Daimi Üye
Tepki
371
günaydınn. bizde bayramını kutluyoruz tüm genç annelerin genç babaların ve yavrularının. birazdan radyo da kutlamalar başlayacak. okuldan öğrenci ve öğretmenler gelicek. çok duygulanıyorum ya. hepsinin ilgilendiği bir spor varya. kimi yüzücü kimi volaybolcu. süperler. benim oğlumda yüzme sporuyla ilgilensin çok isterim

denizcim inşallah her şeyi bilirler iyiyi kötüyü doğruyu yanlışı
en önemli saygılı olmayıııııııı
iyi evlat olduktan sonra sporla da ilgilenirler merak etme...saygı ve sevgi yüklü olsunlar bana yeter

Tepki
50
hanımefendi annelerrrrrrrrr herkeseeeee günaydınnnnnnnnnnn :sirin: herkes çok yemeden konuşuyo ben 2 gündür yemek yıyemıyorum midem bı tuaf dun hele anıden bı karın agrısı işleri öylece koydum süt ısıttım içtiç yattım aksama karpuz yedım yemek yemedim su içmeyi unutuyorum malesef :( daha dıkkatli olmalıyım bende 50 le hamıle kaldım 58 olmuşum 63 derım sanırım ilk hamışlıgımde 50 dı 63 le doğuma gırmıştım

mymel

Daimi Üye
Tepki
371
günaydınnnnnn daha nice 92 yıllaraaaa:bayrak::bayrak::bayrak::bayrak:
:bayrak::bayrak::bayrak::bayrak:
hanımefendi annelerrrrrrrrr herkeseeeee günaydınnnnnnnnnnn :sirin: herkes çok yemeden konuşuyo ben 2 gündür yemek yıyemıyorum midem bı tuaf dun hele anıden bı karın agrısı işleri öylece koydum süt ısıttım içtiç yattım aksama karpuz yedım yemek yemedim su içmeyi unutuyorum malesef :( daha dıkkatli olmalıyım bende 50 le hamıle kaldım 58 olmuşum 63 derım sanırım ilk hamışlıgımde 50 dı 63 le doğuma gırmıştım

mevsim geçişlerinden olabilir tatlım açılır iştahın

mymel

Daimi Üye
Tepki
371

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
iyiyimm denizimm sen nasılsınnnn iştahsızlığında geçer inşallah buara bir kaç kişi daha mide olarak kötü ben 68 kilo oldum doğuma 80le girersem kardayım diorum yaaa napcam bilmiorum

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
lenn ben sallasamda dr sallamıcak bu şeker testi benide gerior yaa buara annem yüzünden tatlıyada ddandım

Tepki
50
iyiyimm denizimm sen nasılsınnnn iştahsızlığında geçer inşallah buara bir kaç kişi daha mide olarak kötü ben 68 kilo oldum doğuma 80le girersem kardayım diorum yaaa napcam bilmiorum

bende hamd olsun bi iyi bi kötü sallım soplum güçlü kuvvetli bi karı olmadım bıızmkıleırn deyışıyle hamılelık işte biilirsin :panter: 68 mi resimlerde sankım sende ben kaadrsın benım boyda 1 58 falan bendne çokmu uuznsun kız aynıysak ooo sallım soplum tam karı oldun desene bacım :sila:

Tepki
50
arkadaşlar bişe dıycem yahu ben karıştırıyorum sizi ya hanı öğretmen olup kayın valıdeden çeken meymelmıydı bıde ben ne edıp neyleyıp normal yapmaya çalışıcam doğumu dıyen cesmıydı özgeyıde karıştırıyorum bu sıtede yahu teyzelerı oğluşum sağlık ocagına gıttı babasıyla öksuruyo inş burunşit çıkmaz gecen sene iğne oldu of anam ya annem derdıkı sız hasta olmayın ben olayım şimdi anlıyorum ılk bebişlerı olanlar doğurun bakın nasıl zor oluyo

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
bende hamd olsun bi iyi bi kötü sallım soplum güçlü kuvvetli bi karı olmadım bıızmkıleırn deyışıyle hamılelık işte biilirsin :panter: 68 mi resimlerde sankım sende ben kaadrsın benım boyda 1 58 falan bendne çokmu uuznsun kız aynıysak ooo sallım soplum tam karı oldun desene bacım :sila:

1.60 boyum varyaa bayada bücürüm bende facede profil fotomda hamile deilim ama 64 ya da 65 kilo falan olmam lazım ordada :acep:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar