2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sbecit

Aktif Üye
Tepki
199
ben dün hastahanede oaln arkadaş var ya dün doğm yapmış ama sezo ile kız istemiş olsun bitsin diye çünkü suyu gelmiş 3 cm kadar açılmış falan fila neyse bugün öğlende çıktı çok çabuk dimi
normal doğumdan mı vazgeçmiş?? evet çabuk çıkmış maşallah, allah analı babalı büyütsün.

dmlonr

Daimi Üye
Tepki
316
gece her saat başı kalkıyorum çişe 2 bardakta su içip yatıyorm her kalkmamda sonra gene çiş. gerçi ben her zaman böyle idim suyu severim

Mehtap ben şişeyi başucuma koyuyorum her dünüşümde içiyorum ama benim çişim sabah uyandığımda gelmiş oluyor 10 dakika çiş yapıyorum :1::1: bu arada çok dönmeye başladım yaa sola yatıyorum hamile yastığımda var ama tutuluyo her yanım bi sağ bi sol sürekli debeleniyorum yatakta..her geçen gün daha zorlaşıcak Allah yardımcımız olsun..

sbecit

Aktif Üye
Tepki
199
Mehtap ben şişeyi başucuma koyuyorum her dünüşümde içiyorum ama benim çişim sabah uyandığımda gelmiş oluyor 10 dakika çiş yapıyorum :1::1: bu arada çok dönmeye başladım yaa sola yatıyorum hamile yastığımda var ama tutuluyo her yanım bi sağ bi sol sürekli debeleniyorum yatakta..her geçen gün daha zorlaşıcak Allah yardımcımız olsun..
aminn,
damla, benim yolladığım maili aldın mı diye soracağım da unutuyorum, aldın mıı?

esrant

Daimi Üye
Tepki
364
Sağ tarafa yatmak zararlı ama ben geceleri bazen kaçamak olarak yatıyorum sağıma.
Genelde sol tarafa doğru uyuyorum ama sabaha kadar o şekilde mümkün değil,değil mi:acep:

OP
perle

perle

Daimi Üye
Tepki
400
valla kızlar sizleri okuyunca kendimi kötü hissettim maşallah size ben resmen birkaç bardak içiyorum:eek:ys::eek:ys:

ben de hamile kalmadan önce öle 2-3 bardak su içerdimm ama şimdi zorluyorum kendimi en az 2litre içiyorum sen de iç deryaaaa:1::1::1:

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534

dmla ben sabahta yazım eskiden asla sırt üstü yatamazdım şimdiyan yatamıyorum ne sola nede sağa sırt üstü yatıyorum birde garip garip sesler çıkarıyorum kabuş görüyorum ne olacak bilemedim

dmlonr

Daimi Üye
Tepki
316
aminn,
damla, benim yolladığım maili aldın mı diye soracağım da unutuyorum, aldın mıı?

Yok kuzum gelmedi:(

Sağ tarafa yatmak zararlı ama ben geceleri bazen kaçamak olarak yatıyorum sağıma.
Genelde sol tarafa doğru uyuyorum ama sabaha kadar o şekilde mümkün değil,değil mi:acep:

ya mümkün olmuyo ki sabaha kadar sadece solda yatmak..bende ilk sola yatıyorum yastığımıda alıyorum rahatım ama bi süre sonra tutuluyo her yanım dönüyorum bi de koca yastık o da benle beraber döndürmeye çalışıyorum ay bi görmeniz lazım halimi ters dönmüş hamam böceği gibi debeleniyorum yastıkla beraber :1:

dmla ben sabahta yazım eskiden asla sırt üstü yatamazdım şimdiyan yatamıyorum ne sola nede sağa sırt üstü yatıyorum birde garip garip sesler çıkarıyorum kabuş görüyorum ne olacak bilemedim

ah kuzum ben de hep yüzüstü yatardım sağ bacağımı karnıma çeker öyle uyurdum yoksa hayatta uyuyamazdım ama şimdi nerdee? sırt üstü hiç yatamıyorum ben nefesim kesiliyo gibi oluyo. az kaldı canım ya sabredicez az daha..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar