- #10.321
bizde şimdik yedik yine bişeler çatlıcam yahuuu:1::1:
:gul::gul::gul:
afiyet olsun canım yarasınn
bizde şimdik yedik yine bişeler çatlıcam yahuuu:1::1:
seninde canım...kızlar ben uzaıp netbook kucağımda ama rahat edemedik bizöperim gençlik bayramımız kutlu olsunnnnnnnnnnnnnnnn
dr. vizeyi verdiyse durma ye :1:benimki herşeyi ye ded valla doktorum ne derse o
afiyet olsun şimdidennn merak ettim olayın gizemini:1::1:
korkma yavrucuummm, alt tarafı küçücük bi iğnee, acıtmıcaaakkkk:deli::deli:
tetanozun zamanı gelmedimi? yaptırda kurtul...
sence 2 lt ideal mi damla yoksa dahası da olması mı lazım?Kızlar bol su içiyorsunuz di mi? sütünüzün bol gelmesi için çoook su içmemiz gerekiyor.
Kızlar bol su içiyorsunuz di mi? sütünüzün bol gelmesi için çoook su içmemiz gerekiyor.
benimdeeee canım ne kadan zararlı yicek var o kadar yiyesim var yahu :1: Dotorum da kısıtlama getirmedi bana yupppiii
Kızlar bol su içiyorsunuz di mi? sütünüzün bol gelmesi için çoook su içmemiz gerekiyor.
sence 2 lt ideal mi damla yoksa dahası da olması mı lazım?
bende 2 lt su içiyorum diye övünüyordum, kendimden utandım bak şimdigünde tammmmmmmmmm 4 ltre içiyoruz biz damla teyze:cikolata:
aminn.....2 fena diil ama 3 litre diyolar canım.ben 1,5 litrelik bi pet şişe edindim sürekli yanımda hergün 2 defa bitirmeye çalışıyorum onu.. En yakın arkadaşım geçen yıl doğum yaptı sezeryanla. hamileliğinde hep 3 litre tüketti. anesteziden çıkar çıkmaz şakır şakır sütü geldi. Normal doğum yapanların bile o kadar çabuk gelmemişti sütü. Doktorlarda söylüyor helva şu bu hikaye en önemlisi su..Darısı başımıza inşallah şakır şakır sütümüz gelir hepimizin..
bende 2 lt su içiyorum diye övünüyordum, kendimden utandım bak şimdi
günde tammmmmmmmmm 4 ltre içiyoruz biz damla teyze:cikolata:
ben içemiyorum suyu ve sütü sıvıyı da az tüketiyorum
olmaaaaassss zorla kendini ilaç niyetine iç kuzum. Bol bol sütün olsun..
wuuuu işte bu harikaaa desene senin eve de benim gibi en sık sucu geliyo :1:
olmaaaaassss zorla kendini ilaç niyetine iç kuzum. Bol bol sütün olsun..
ben dün hastahanede oaln arkadaş var ya dün doğm yapmış ama sezo ile kız istemiş olsun bitsin diye çünkü suyu gelmiş 3 cm kadar açılmış falan fila neyse bugün öğlende çıktı çok çabuk dimi