2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sevsevon

Aktif Üye
Tepki
139
öyle sevalim bizde dogumdan sonra başlarız artık o yüzden büyük konuşmayayım dedim ya sen neden gelmiyorsun artık:(

atlamışım canım da ben çok dert etmiyorum kuzenimin eşi diyetle 1 ayda 10 kilo verdi ama doğum sonrası kilo aldı çok çocuğa süt yapcam diye yedi.en son diyet yaparken yediği yemek benim normal yediğimden fazlaydı.o bakımdan verriz bizde kilocukları:esse:

Tepki
61
kuzum ben normalde pazar yola çıkcaktım kocişin aniden ameliyatına karar verdi doktor apandisit ameliyatı oldu ctesi.bende gelemedim o yüzden.inşallah gelecek hafta sonu bişe çıkmazsa gelcemmmm sabırsızlanııyorum doğrusu:utan:

geçmiş olsun kesin sana nazlanmıştır:)ne kadar fesatım yaaa:)hayırlı hayırlı gel iyşallah canım

Tepki
61
atlamışım canım da ben çok dert etmiyorum kuzenimin eşi diyetle 1 ayda 10 kilo verdi ama doğum sonrası kilo aldı çok çocuğa süt yapcam diye yedi.en son diyet yaparken yediği yemek benim normal yediğimden fazlaydı.o bakımdan verriz bizde kilocukları:esse:

tüm forumcak yaparsak hallederiz iyşallah:)

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
kızlar ya ben masa başında çalışıyorum ya yavrm bütün gün beni tekmeliyor eve gelip uzanınca sesi soluğu çıkmıyor yavrumun.

yeri dar mı geliyor

derus

Aktif Üye
Tepki
123
yükleme için sadece parmaktan damla alıyorlar, senin 2 tüpten biri açlık kan şekeridir diğeri ise dr.unun istediği başka tahlil içindir dicem ama 2 tüp fazla geldi valla bana şimdi

valla bende anlamadım saadet aç gittim glikozu içip 1 saat geçtikten sonra aldılar kanımı

sevsevon

Aktif Üye
Tepki
139
geçmiş olsun kesin sana nazlanmıştır:)ne kadar fesatım yaaa:)hayırlı hayırlı gel iyşallah canım

hiç sorma canım yaa normalde 6 aydır olan bişeymiş son 1 aydır arttı.göbüşlü olduğundan göbek yağı korumuş iltihap yayılmamış.neysemm benim gelceğim zamana yakın tuttu ağrısı neyse ki daha kötü şeyler olmadı.eninde sonunda gelcektim zatin ben :cokkomik::cokkomik:

sbecit

Aktif Üye
Tepki
199
kızlar ya ben masa başında çalışıyorum ya yavrm bütün gün beni tekmeliyor eve gelip uzanınca sesi soluğu çıkmıyor yavrumun.

yeri dar mı geliyor
benimkide öyle, dar geliyor sıkışıyor diye düşünüyorum, eve gelince bişii yok ama gece 12-1 gibi yine başlıyor... bu tekmeler olmazsa ne yapardım bilmem, okadar müthiş ki...

sbecit

Aktif Üye
Tepki
199
valla bende anlamadım saadet aç gittim glikozu içip 1 saat geçtikten sonra aldılar kanımı
ilk gidiyorsun, kan alıyorlar, sonra şekerli suyu veriyorlar, 1 saat sonra parmağından 1 damla kan alıp şeker ölçme aletiyle 2saniyede sonuca bakıyorlar, 1 saat sonra yine parmaktan kan alınıyor damla halinde cihazda bakıp yükleme işini bitiriyorlar. seninkinde bi tuhaflık var gibi geldi bana.

hiç sorma canım yaa normalde 6 aydır olan bişeymiş son 1 aydır arttı.göbüşlü olduğundan göbek yağı korumuş iltihap yayılmamış.neysemm benim gelceğim zamana yakın tuttu ağrısı neyse ki daha kötü şeyler olmadı.eninde sonunda gelcektim zatin ben :cokkomik::cokkomik:
geçmiş olsun canım, anladığım kadarıyla büyük bir sıkıntı olmadan atlatmışsınız..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar