2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tepki
61
hoşgeldin canımmmm:huhuu:

selmacımmm nerelerdesin canım dün akşam yoktun senin dünürün fotolarını gördün mü maşallahı var heeee

bidenem sende yeee bebişe de topak topak et olsun yahu.:cokkomik::cokkomik:

dün sırt agrım tavan yapmıştı canım ya günün yorgunlugu akşam çıkıyor gördüm fırlama dünürümün resimlerini çok güzeldi:)yok bu akşam zannımca

Tepki
61
yiyenler arkanızdayım bugün iş arkadaşlarıyla yemek yedik içlerinde en az yiyen benmişim rejim yapıyorlardı sözde:)bende kendimi teselli ettim

sbecit

Aktif Üye
Tepki
199
evet evet ben tam çikolata canavarıyım :cikolata::cikolata:
bende erik istiyom, hergün yiyorum, akşam iş dönüşü vapurdan inerken hatunun birini erik yerken gördüm yine aldım erik -ciko

aman yiyecem ya 57 ile hamile kaldım kendime 70 e kadar izin veriyorum 13 kilo 70 olmama 9 kilo var
hmm, 9 bölü 3 dersek ay başına 3 kiloluk bi kilo artış payın olacak, start verelim yemeye başla sen :cikolata:

sevsevon

Aktif Üye
Tepki
139
bende erik istiyom, hergün yiyorum, akşam iş dönüşü vapurdan inerken hatunun birini erik yerken gördüm yine aldım erik -ciko

hmm, 9 bölü 3 dersek ay başına 3 kiloluk bi kilo artış payın olacak, start verelim yemeye başla sen :cikolata:

bende eriği seviyorum ama erik yedikten sonra midem yanıyor nedense :1:

esrant

Daimi Üye
Tepki
364
tabii canım duru istiyor tabisi
bende rüzgar istiyor diye yiyom şimdi erik istiyor oğlan ne yapayım ymeyeyimde bir yerimi şişsin

Benim meyveler eşimin arabasının arkasında kaldı pazar dönüşü.
Gelsin diye bekliyorum:deli:

bebeğin siparişi ha :deli: bende öle diyorum, ben istemiyorum Atahan istiyoooooo:1::1:

ye esracıım yaa, batı balık yan gider dicem ama normal doğum düşünüyorsan yiyeceklerin meyvelerden oluşsun...

Aynen canım normal düşünüyorum-ciko

sbecit

Aktif Üye
Tepki
199
seni severdiiimmmmm
yaşarın sesi çok harika
yıldız usmanova olmasa daha süper olurdu amaaaa yinede harika bir şarkı yaşarın sesiyle....

seni severdiimmmmm
diririirrmm

sevsevon

Aktif Üye
Tepki
139
öyle sevalim bizde dogumdan sonra başlarız artık o yüzden büyük konuşmayayım dedim ya sen neden gelmiyorsun artık:(

kuzum ben normalde pazar yola çıkcaktım kocişin aniden ameliyatına karar verdi doktor apandisit ameliyatı oldu ctesi.bende gelemedim o yüzden.inşallah gelecek hafta sonu bişe çıkmazsa gelcemmmm sabırsızlanııyorum doğrusu:utan:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar